Απόψεις

Ο «Σιωπηλός δρόμος» της ελληνικής μυθοπλασίας στην τηλεόραση

Σιωπηλός δρόμος Ελληνική Μυθοπλασία τηλεόραση

Ηθοποιός σημαίνει φως. Τώρα, περισσότερο από ποτέ. Η ώσμωση από το θέατρο προς τα τηλεοπτικά πλατό, «γεννάει», αντρώνει και δικαιώνει μια «νέα» εποχή ελληνικής μυθοπλασίας. Σιωπηλά. Συμβολικά. Με βλέμματα. Με χειρονομίες. Με αυτοσχεδιασμούς. Με ψυχή. Όπως η Τέχνη!

Read More »

Σταμάτης Κραουνάκης: Στο Youfly για τον Πολιτισμό

Σταμάτης Κραουνάκης: Στο Youfly για τον Πολιτισμό

Μία πρόταση διεθνούς ακτινοβολίας για τον - μαραζωμένο σήμερα, επίμονα, από τα χέρια της Πολιτείας - ελληνικό Πολιτισμό και τους καλλιτέχνες του καταθέτει με guest εμφάνιση του στο Youfly, σθεναρά, ο Σταμάτης Κραουνάκης. Που δεν μασάει τα λόγια του και δεν επιλέγει τη μονόπλευρη ή τη στείρα κριτική!

Read More »

«Άνθρωποι του (οινο)πνεύματος» του Μάριου Λεβέντη

O Μάριος Λεβέντης σε εικόνα, ο αρθογράφος του "άνθρωποι του οινοπνεύματος"

"Οι άνθρωποι του (οινο)πνεύματος είναι οι πρώτοι που κάνουν αντισηψία στα όνειρα τους. Είναι οι πρώτοι που κρατούν αποστάσεις από τους εφιάλτες και πλένουν τα χέρια του Πολιτισμού με καυτό νερό." Γράφει ο Μάριος Λεβέντης. Δείτε περισσότερα!

Read More »Απόψεις για τον πολιτισμό από τους συντάκτες του Youfly.com, μια ομάδα από έγκριτους δημοσιογράφους, κριτικούς και ανθρώπους του θεάματος και της τέχνης.


Η συντακτική ομάδα του Youfly.com γράφει, σχολιάζει και δημοσιεύει τις απόψεις της για την επικαιρότητα γύρω από την ελληνική τέχνη, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, το βιβλίο, την τηλεόραση, τα εικαστικά, το Netflix, και εν γένει τον πολιτισμό και όλες τις πτυχές του θεάματος και των τεχνών. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθείτε και να διαβάζετε πρώτοι τις γνώμες των αρθρογράφων του Youfly.com για τα τεκτενόμενα στην πρώτη γραμμή αλλά και τα παρασκήνια του πολιτισμού, στην Ελλάδα.


Η ομάδα του Youfly.com αποτελείται από ανθρώπους του θεάματος με μεγάλη γνώση και εμπειρία στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού. Έμπειροι επαγγελματίες με αγάπη και ζήλο για την άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση των αναγνωστών. Με τις ‘Απόψεις’, στόχος της ομάδας συντακτών μας είναι ο σχολιασμός των τελευταίων νέων και όλων των καλλιτεχνικών εξελίξεων, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να ενημερωθεί άμεσα για όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τα φώτα, αλλά και να εξετάσει με κριτικό μάτι γεγονότα και παραλειπόμενα, ώστε να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη και έγκυρη άποψη.


Μπορείτε επίσης να κάνατε εγγραφή στο newsletter του Youfly.com για να λαμβάνετε αυτόματα όλα τα άρθρα με τις απόψεις των συντακτών μας για την ελληνική επικαιρότητα. Επιπλέον, θα λαμβάνετε άμεσα ενημερώσεις για τα τελευταία νέα και δρώμενα στο χώρο του πολιτισμού και των τεχνών, και ειδικότερα για θέματα που αφορούν το βιβλίο, τον κινηματογράφο, το θέατρο, τη μουσική, τα εικαστικά, το Netflix και την τηλεόραση. Μείνετε συντονισμένοι.


Ενημερωθείτε καθημερινά από το Youfly.com και προσθέστε στην εργαλειοθήκη σας την πυξίδα του θεάματος.