Θέατρο

Γερμανική μελέτη αμφισβητεί τα μέρη μετάδοσης του κορονοϊού

μελέτη μέρη διασποράς του κορονοϊού

Σύμφωνα με μια Γερμανική μελέτη που εκπονήθηκε το Νοέμβριο οι συναυλιακοί χώροι και τα θέατρα δεν είναι μέρη διασποράς του κορονοϊού. Διαβάστε τα στοιχεία που προκύπτουν.

Read More »

Η Γυναίκα από την αρχαία τραγωδία στη σύγχρονη Ελλάδα

Η Γυναίκα στην αρχαία τραγωδία

Η γυναίκα ως τραγικό πρόσωπο από την αρχαία τραγωδία έως τη σύγχρονη Ελλάδα. Το θέατρο, οι ταινίες και η έμφυλη ισότητα. Ένα κείμενο-καθρέφτης της κοινωνίας, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα όσον αφορά την Σοφία Μπεκατώρου. Διαβάστε αναλυτικά!

Read More »

Γιάννης Στάνκογλου: Μιλάει για Σχεδόν Ενήλικες, Άγριες Μέλισσες & Θέατρο

Ο Γιάννης Στάνκογλου μας μίλησε για Άγριες Μέλισσες, Σχεδόν Ενήλικες και το Θέατρο

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο Youfly και τον Ιάσονα Τριαντφυλλίδη για τη νέα σειρά "Σχεδόν Ενήλικες" που πρωταγωνιστεί με επιτυχία, τις Άγριες Μέλισσες, καθώς και τα σχέδια του για το θέατρο. Απολαύστε τη συνέντευξη του!

Read More »

Επίδομα 534 ευρώ σε καλλιτέχνες: Δικαιούχοι και κριτήρια

534 επίδομα στους καλλιτέχνες

Επίδομα 534 ευρώ θα λάβουν οι άνθρωποι του Πολιτισμού και συγκεκριμένα οι καλλιτέχνες και σας παραθέτουμε αναλυτικά τα κριτήρια και τους δικαιούχους.

Read More »

Θέατρο – τελευταίες ειδήσεις για το θέατρο στην Ελλάδα. Νέες θεατρικές παραγωγές, συνεντεύξεις ηθοποιών και τελευταία νέα.

Θέατρο: νέες παραστάσεις και θεατρικά νέα

Ενημερωθείτε από το Youfly.com για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε και θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις τελευταίες ειδήσεις και θεατρικά δρώμενα στην Ελλάδα. Διαβάστε τα πιο πρόσφατα νέα για τις αγαπημένες σας θεατρικές σκηνές, νέες παραστάσεις και παραγωγές, τους αγαπημένους σας πρωταγωνιστές και τις νέες τους δουλειές, και γενικότερα ότι έχει σχέση με την τέχνη του θεάτρου στη χώρα μας. Επιπλέον, ξεχωρίστε τα σημαντικότερα θέματα που σας ενδιαφέρουν και διαβάστε αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους αγαπημένους σας ηθοποιούς, σκηνοθέτες, παραγωγούς και γενικότερα τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες του χώρου.

Η ομάδα του Youfly.com αναγνωρίζει την αξία της άμεσης, έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης και έχει στόχο της να μεταφέρει τα θεατρικά δρώμενα στο σπίτι σας. Τα μέλη των συντακτών μας έχουν πολυετή εμπειρία και γνώση στο χώρο του θέατρου. Με αγάπη και ζήλο σας μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις ώστε να είστε συνεχώς ενήμεροι για την θεατρική σκηνή της Ελλάδας.

Ακόμη, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του Youfly.com για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις πιο πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο του ελληνικού θεάτρου. Λάβετε με email στο inbox σας τα νεότερα σχετικά με νέες παραστάσεις, παραγωγές, πρεμιέρες, ειδήσεις από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και ηθοποιούς, αλλά και γενικότερα νέα από την πολιτιστική επικαιρότητα και οτιδήποτε συμβαίνει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ενημερωθείτε καθημερινά από το Youfly.com και προσθέστε στην εργαλειοθήκη σας την πυξίδα του θεάματος.