Θέατρο

Επίδομα 534 ευρώ σε καλλιτέχνες: Δικαιούχοι και κριτήρια

534 επίδομα στους καλλιτέχνες

Επίδομα 534 ευρώ θα λάβουν οι άνθρωποι του Πολιτισμού και συγκεκριμένα οι καλλιτέχνες και σας παραθέτουμε αναλυτικά τα κριτήρια και τους δικαιούχους.

Read More »

Επιστολή-έκκληση Δραματικών Σχολών στο Υπουργείο Πολιτισμού

Επιστολή Δραματικών Σχολών Υπουργείο Πολιτισμού

Πληθώρα Δραματικών Σχολών κάνουν έκκληση με μία επιστολή προς το Υπουργείο Πολιτισμού για την επαναλειτουργία των δραματικών σχολών και των σχολών χορού. Δείτε αναλυτικά την επιστολή!

Read More »

Σταμάτης Κραουνάκης: Στο Youfly για τον Πολιτισμό

Σταμάτης Κραουνάκης: Στο Youfly για τον Πολιτισμό

Μία πρόταση διεθνούς ακτινοβολίας για τον - μαραζωμένο σήμερα, επίμονα, από τα χέρια της Πολιτείας - ελληνικό Πολιτισμό και τους καλλιτέχνες του καταθέτει με guest εμφάνιση του στο Youfly, σθεναρά, ο Σταμάτης Κραουνάκης. Που δεν μασάει τα λόγια του και δεν επιλέγει τη μονόπλευρη ή τη στείρα κριτική!

Read More »

“Εγώ ο Κώστας Βουτσάς…” – Ένας μονόλογος από τον ίδιο

Κώστας Βουτσάς

Εγώ ο Κώστας Βουτσάς. Ένας μονόλογος για τον Κώστα Βουτσά από τον ίδιο τώρα που πλησιάζει ένας χρόνος από το οριστικό πέρασμά του στην απόλυτη αθανασία, φτιαγμένο από τα δικά του λόγια, από κουβέντες και συνεντεύξεις μας τόσα χρόνια, με όλη μου την αγάπη, Ιάσονας Τριανταφυλλίδης…

Read More »

«Το Τρίτο Στεφάνι» μας δείχνει ξανά τον Άνθρωπο και την Ανθρωπιά

Το τρίτο στεφάνι ταχτσής

Την ουσία της ανθρωπιάς, της (πραγματικής) ελευθερίας, των ανθρώπων στο μεγαλείο τους, ακόμη και στη μικρότητά τους, «διαβάζει» ο Παυλος Ηλ. Αγιαννίδης στο «Τρίτο στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, με αφορμή τις νέες διαδικτυακές προβολές. Δείτε αναλυτικά.

Read More »

Η Μιμή Ντενίση μιλάει για την Οσκαρικών προδιαγραφών ταινία της

Μιμή Ντενίση - Συνέντευξη: Η εθνική μας "Σμυρνιά" τώρα και στο σινεμά με νέα ταινία

Η Μιμή Ντενίση, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Youfly και τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη νέα της Οσκαρικών προδιαγραφών ταινία. Δείτε αναλυτικά!

Read More »

Θέατρο – τελευταίες ειδήσεις για το θέατρο στην Ελλάδα. Νέες θεατρικές παραγωγές, συνεντεύξεις ηθοποιών και τελευταία νέα.

Θέατρο: νέες παραστάσεις και θεατρικά νέα

Ενημερωθείτε από το Youfly.com για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε και θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις τελευταίες ειδήσεις και θεατρικά δρώμενα στην Ελλάδα. Διαβάστε τα πιο πρόσφατα νέα για τις αγαπημένες σας θεατρικές σκηνές, νέες παραστάσεις και παραγωγές, τους αγαπημένους σας πρωταγωνιστές και τις νέες τους δουλειές, και γενικότερα ότι έχει σχέση με την τέχνη του θεάτρου στη χώρα μας. Επιπλέον, ξεχωρίστε τα σημαντικότερα θέματα που σας ενδιαφέρουν και διαβάστε αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους αγαπημένους σας ηθοποιούς, σκηνοθέτες, παραγωγούς και γενικότερα τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες του χώρου.

Η ομάδα του Youfly.com αναγνωρίζει την αξία της άμεσης, έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης και έχει στόχο της να μεταφέρει τα θεατρικά δρώμενα στο σπίτι σας. Τα μέλη των συντακτών μας έχουν πολυετή εμπειρία και γνώση στο χώρο του θέατρου. Με αγάπη και ζήλο σας μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις ώστε να είστε συνεχώς ενήμεροι για την θεατρική σκηνή της Ελλάδας.

Ακόμη, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του Youfly.com για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις πιο πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο του ελληνικού θεάτρου. Λάβετε με email στο inbox σας τα νεότερα σχετικά με νέες παραστάσεις, παραγωγές, πρεμιέρες, ειδήσεις από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και ηθοποιούς, αλλά και γενικότερα νέα από την πολιτιστική επικαιρότητα και οτιδήποτε συμβαίνει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ενημερωθείτε καθημερινά από το Youfly.com και προσθέστε στην εργαλειοθήκη σας την πυξίδα του θεάματος.