Εικαστικά

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021: Ξεκινά η πώληση εισιτηρίων

φεστιβάλ αθηνών επιδαύρου 2021 εισιτήρια

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021 ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες και σύντομα θα ξεκινήσει η πώληση εισιτηρίων. Δείτε πού και πότε μπορείτε να τα προμηθευτείτε!

Read More »

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021: Όλο το πρόγραμμα αναλυτικά

φεστιβάλ αθηνών επιδαύρου 2021 αφισες

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021 ανακοίνωσε αναλυτικά το πρόγραμμα για το καλοκαίρι. Μην το χάσετε! Δείτε αναλυτικά όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις!

Read More »

Βαγγέλης Χρόνης: Εσοδεία Ποιημάτων 1999-2020

βαγγέλης χρόνης ποιήματα

Τα ποιήματα που υπογράφει ο Βαγγέλης Χρόνης είναι ένας οδικός χάρτης της ανθρώπινης ύπαρξης. Ένα αφιέρωμα στο σημαντικό ποιητικό του έργο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη! Μην το χάσετε!

Read More »

Το Μπλε Σπίτι της Φρίντα Κάλο στο βιβλίο Γκίνες χάρη στη μουσική

μπλε σπίτι φρίντα κάλο βιβλίο γκίνες

Το θρυλικό Μπλε Σπίτι της Φρίντα Κάλο βρίσκει το δρόμο του προς το βιβλίο Γκίνες με μία συναυλία που σίγουρα θα γραφτεί στην ιστορία. Διαβάστε αναλυτικά!

Read More »

Καθαρά Δευτέρα… Μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής

Καθαρά Δευτέρα...Μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής 2

Προσεγγίζουμε την Καθαρά Δευτέρα μέσα από τη ζωγραφική και ταξιδεύουμε μέσα από πίνακες στον ανοιξιάτικο ουρανό, στα χρώματα και στα συναισθήματα που νιώθουμε αυτή τη μέρα. Ανακαλύψτε περισσότερα.

Read More »

200 Χρόνια από την επανάσταση: Με τα μάτια του ζωγράφου Louis Dupre

Εικόνες από τον πίνακα του ζωγράφου - 200 Χρόνια από την επανάσταση: Με τα μάτια του ζωγράφου Louis Dupre

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την επανάσταση, ο Γιάννης Γούνας μάς παρουσιάζει ένα μοναδικό οδοιπορικό μέσα από τα μάτια του Γάλλου ζωγράφου και φιλέλληνα Louis Dupre. Δείτε περισσότερα!

Read More »

Η λεπτή γραμμή μεταξύ τέχνης και πορνογραφίας

Για πάνω από 100 χρόνια, οι ακτιβιστές έχουν ασχοληθεί πολύ με την απεικόνιση των γυναικείων γυμνών στην τέχνη. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να δούμε την τέχνη και την σχέση της με την πορνογραφία με ένα άλλο μάτι;

Read More »

Εικαστικά – νέα και συνεντεύξεις για τα εικαστικά και τις τέχνες στην Ελλάδα.

Νεά για τα εικαστικά

Ενημερωθείτε από το Youfly.com για τα τελευταία νέα από το χώρο των εικαστικών. Η εικαστική δημιουργία αποτελεί άρρηκτο κομμάτι της ελληνικής τέχνης από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Το Youfly.com αφιερώνει ειδικό τμήμα της ειδησεογραφικής του πλατφόρμας, στηρίζοντας την εικαστική δημιουργία και τους δημιουργούς, φιλοδοξώντας να γίνει αναπόσπαστο εργαλείο ενημέρωσης των αναγνωστών.


Συνεντεύξεις, ειδήσεις, και ενημερώσεις για νέους καλλιτέχνες, ανθρώπους των εικαστικών και αρθρογραφία με θεματολογία από τη ζωγραφική, τη γλυπτική, το σχέδιο, τη φωτογραφία αλλά και όλο το ευρύτερο φάσμα των εικαστικών τεχνών στην Ελλάδα.


Στην παρούσα σελίδα, θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και ανακοινώσεις για όλα τα δρώμενα σχετικά με τα εικαστικά στην Ελλάδα. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικές συνεντεύξεις δημοφιλών εικαστικών και άλλων καλλιτεχνών.


Η ομάδα του Youfly.com αποτελείται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού, με μεγάλη αγάπη και ζήλο για την ενημέρωση. Στόχος της ομάδας μας είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών μας ώστε να γνωρίζουν όλα όσα γίνονται στο χώρο που τους ενδιαφέρει.


Μπορείτε, επίσης, να κάνετε εγγραφή στο newsletter του Youfly.com για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις πιο πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο των εικαστικών τεχνών. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, νέα, ενημερώσεις και όλη η αρθρογραφία για την ελληνική εικαστική δημιουργία, για νέες εκθέσεις και παραστάσεις ή παρουσιάσεις. Επιπλέον, θα μπορείτε να ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες εξελίζεις στο χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, του Netflix και γενικότερα για τα πολιτιστικά δρώμενα σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Ενημερωθείτε καθημερινά από το Youfly.com και προσθέστε στην εργαλειοθήκη σας την πυξίδα του θεάματος.