Τελευταία νέα και ειδήσεις για τον πολιτισμό και τις τέχνες

MasterChef: Που βρίσκονται σήμερα πρώην νικητές & διαγωνιζόμενοι

Masterchef 5 Πού βρίσκονται νικητές και πρώην διαγωνιζόμενοι;

Λίγα λεπτά έμειναν πριν την έναρξη και πρεμιέρα του MasterChef 5 και το Youfly σας παρουσιάζει πρώην νικητές και διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν και έκαναν καριέρα μέσα από το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής! Απολαύστε το αφιέρωμα!

Read More »

Εντυπωσιακές ταινίες και σειρές σαν το Λουπέν για να δεις

Κολάζ με ταινίες και σειρές σαν τον Λουπέν

Το Λουπέν είναι η νέα επιτυχημένη γαλλική σειρά του Netflix που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Εάν λάτρεψες τη σειρά, τότε σίγουρα θα λατρέψεις και αυτές τις ταινίες και σειρές με αγωνία, μυστήριο και συναρπαστικές περιπέτειες.

Read More »

Ταινίες και σειρές σαν το Fauda για να δεις στο Netflix

ταινίες και σειρές σαν το fauda στο netflix

Το Fauda, η επιτυχημένη ισραηλινή σειρά, καθήλωσε το κοινό με πολλούς θεατές να αναζητούν στο Netflix ταινίες και σειρές σαν αυτή. Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες που θα βρείτε στην πλατφόρμα. Δείτε αναλυτικά.

Read More »

Ροή Ειδήσεων

Ροή ειδήσεων - Ειδήσεις τώρα. Όλα τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις από το χώρο του πολιτισμού και των τεχνών. Οι κορυφαίες ειδήσεις σήμερα. Μείνετε συντονισμένοι στο Youfly.com για όλα τα νεότερα από το χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, των εικαστικών, της μουσικής και του Netflix. Παρακολουθήστε live τη ροή ειδήσεων και ενημερωθείτε άμεσα για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού. Η ομάδα του Youfly.com πρωτοστατεί στην άμεση, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των αναγνωστών του, για τις τελευταίες εξελίξεις και όλα τα αποκλειστικά νέα στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού. Θέατρο, μουσική, εικαστικά, βιβλία, πολιτισμός, τηλεόραση, κινηματογράφος, Netflix, αλλά και οποιαδήποτε άλλη είδηση που έχει σχέση με το χώρο των τεχνών στην Ελλάδα. Όποιο κι αν είναι το ενδιαφέρον σας, πλοηγειθείτε στο Youfly.com και ανακαλύψτε τα πιο φρέσκα νέα για να είστε πάντα στην πρώτη γραμμή της καλλιτεχνικής ενημέρωσης. Η ομάδα συντακτών του Youfly.com έχει τεράστια γνώση και εμπειρία στο χώρο του πολιτισμού και των τεχνών. Στη ροή ειδήσεων, αποστολή των μελών της ομάδας μας είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των φίλων της τέχνης και του πολιτισμού με όλα τα τελευταία νέα και τις πιο πρόσφατες ειδήσεις από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Απευθυνόμαστε σε όλους τους αναγνώστες που επιθυμούν να ενημερώνονται πρώτοι για τη ψυχαγωγική και πολιτιστική επικαιρότητα. Ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα. Η ροή ειδήσεων με τα τελευταία νέα και την έκτακτη επικαιρότητα από τον χώρο του πολιτισμού και των τεχνών. Θέατρο, βιβλίο, μουσική, εικαστικά, τηλεόραση, κινηματογράφος, Netflix και ότι έχει σχέση με το πολιτιστικό γίγνεσθαι της Ελλάδας και όχι μόνο. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε και στο Newsletter του Youfly.com, ώστε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις ειδήσεις από το χώρο του πολιτισμού και των τεχνών. Ενημερωθείτε καθημερινά από το Youfly.com και προσθέστε στην εργαλειοθήκη σας την πυξίδα του θεάματος.