Τηλεόραση

Άγριες Μέλισσες: Το πρόσωπο που θα βοηθήσει Λάμπρο και Προκόπη στην εξορία

Ο Λάμπρος κι ο Προκόπης στις Άγριες Μέλισσες

Ο Λάμπρος κι ο Προκόπης θα βρεθούν στην εξορία στον γ' κύκλο στις Άγριες Μέλισσες. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα τους βοηθήσει. Ποιος είναι και πώς σχετίζεται με την Ελένη;

Read More »

Netflix: Η πρώτη ελληνική ταινία είναι γεγονός!

Η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix

Η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix είναι γεγονός κι έρχεται διά χειρός του κορυφαίου σκηνοθέτη, Θοδωρή Παπαδουλάκη. Ποιος θα είναι ο τίτλος και πού θα γίνουν τα γυρίσματα;

Read More »

Τηλεθέαση χθες 18/6: Η Ελλάδα σε ρυθμούς Φως στο Τούνελ

Στην κορυφή το Φως στο Τούνελ στην τηλεθέαση χθες 18/6

Κόκκινο χτύπησε το έκτακτο επεισόδιο Φως στο Τούνελ μετά τα τελευταία γεγονότα, αφού σε τέταρτο έπιασε ακόμη και 50%, ενώ στο Twitter έγινε ο χαμός της χρονιάς! Δείτε αναλυτικά τους πίνακες για την τηλεθέαση χθες 18/6.

Read More »

Τηλεόραση – τελευταία νέα από την τηλεοπτική επικαιρότητα.

Επικαιρότητα και νέα για την ελληνική τηλεόραση

Ενημερωθείτε από το Youfly.com για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της ελληνικής τηλεόρασης. Όλες οι ειδήσεις για τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά σήριαλ, αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές, έγκυρες πληροφορίες και αξιόπιστη ενημέρωση για ότι γίνεται στο χώρο της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και ότι διαδραματίζεται πίσω από τα φώτα.


Η ομάδα του Youfly.com, παραμένοντας αφοσιομένη και πιστή στην ‘καλή’ τηλεόραση, προβάλλει και επενδύει στην ουσιαστική ενημέρωση των αναγνωστών και φίλων της ελληνικής TV, μέσω αποκλειστικών ειδήσεων και έγκυρων πηγών. Στόχος της ειδησεογραφικής ομάδας του Youfly.com είναι η γρήγορη, αξιόπιστη και στοχευμένη πληροφόρηση του αναγνωστικού κοινού για όσα διαδραματίζονται στις τηλεοπτικές εκπομπές και γενικότερα σε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα που “ανοίγουν το παράθυρό τους” στα ελληνικά σπίτια.


Το Youfly.com φιλοδοξεί έτσι να γίνει ο καθημερινός σας σύντροφος στην τηλεοπτική ψυχαγωγία και ενημέρωση. Πλοηγηθείτε διαδραστικά σε όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν από το χώρο της TV και μεταφερθείτε αυτόματα στις ενότητες που σας αφορούν, επιλέγοντας από τα εμφανιζόμενα σχετικά άρθρα ή κάνοντας απευθείας κλικ πάνω στις αναλυτικές ‘ετικέτες’ που συνοδεύουν τα άρθρα μας.


Ακόμη, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του Youfly.com για να είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα για την ελληνική τηλεόραση, για τις τηλεοπτικές εκπομπές και γενικότερα τα τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και για τον κινηματογράφο, τη μουσική, τα εικαστικά, το Netflix, το βιβλίο, τον πολιτισμό και για αποκλειστικές συνεντεύξεις των αγαπημένων πρωταγωνιστών.


Ενημερωθείτε καθημερινά από το Youfly.com και προσθέστε στην εργαλειοθήκη σας την πυξίδα του θεάματος.