Τηλεόραση

«Άγριες Μέλισσες»: Αυτοί που πολιορκούν ερωτικά τις αδελφές Σταμίρη

Άγριες μέλισσες: Ποιοί πολιορκούν ερωτικά τις αδελφές Σταμίρη

Έντονη πολιορκία για τις αδελφές Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» και εμείς σας παρουσιάζουμε ποιοι είναι αυτοί που τις πολιορκούν στα επόμενα επεισόδιο.

Read More »

MEGA: Τέλος ο Πέτρος Μπούτος από διευθυντής προγράμματος

πέτρος μπούτος mega

Με βάση πληροφορίες που μόλις έφτασαν στο youfly.com ο Πέτρος Μπούτος, που τελούσε χρέη ως διευθυντής προγράμματος στο MEGA, αποφάσισε από κοινού με τη διεύθυνση του καναλιού την λύση συνεργασίας τους.

Read More »

Κάτια Δανδουλάκη: Γι’ αυτό έχουν επιτυχία οι Άγριες Μέλισσες

Κάτια Δανδουλάκη: Γι' αυτό έχουν επιτυχία οι Άγριες Μέλισσες

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο Youfly.com και τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τις Άγριες Μέλισσες, την επιτυχία που σημειώνουν καθώς και για την άποψή της για τη σειρά.

Read More »

Τηλεόραση – τελευταία νέα από την τηλεοπτική επικαιρότητα.

Επικαιρότητα και νέα για την ελληνική τηλεόραση

Ενημερωθείτε από το Youfly.com για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της ελληνικής τηλεόρασης. Όλες οι ειδήσεις για τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά σήριαλ, αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές, έγκυρες πληροφορίες και αξιόπιστη ενημέρωση για ότι γίνεται στο χώρο της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και ότι διαδραματίζεται πίσω από τα φώτα.

Η ομάδα του Youfly.com, παραμένοντας αφοσιομένη και πιστή στην ‘καλή’ τηλεόραση, προβάλλει και επενδύει στην ουσιαστική ενημέρωση των αναγνωστών και φίλων της ελληνικής TV, μέσω αποκλειστικών ειδήσεων και έγκυρων πηγών. Στόχος της ειδησεογραφικής ομάδας του Youfly.com είναι η γρήγορη, αξιόπιστη και στοχευμένη πληροφόρηση του αναγνωστικού κοινού για όσα διαδραματίζονται στις τηλεοπτικές εκπομπές και γενικότερα σε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα που “ανοίγουν το παράθυρό τους” στα ελληνικά σπίτια.

Το Youfly.com φιλοδοξεί έτσι να γίνει ο καθημερινός σας σύντροφος στην τηλεοπτική ψυχαγωγία και ενημέρωση. Πλοηγηθείτε διαδραστικά σε όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν από το χώρο της TV και μεταφερθείτε αυτόματα στις ενότητες που σας αφορούν, επιλέγοντας από τα εμφανιζόμενα σχετικά άρθρα ή κάνοντας απευθείας κλικ πάνω στις αναλυτικές ‘ετικέτες’ που συνοδεύουν τα άρθρα μας.

Ακόμη, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του Youfly.com για να είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα για την ελληνική τηλεόραση, για τις τηλεοπτικές εκπομπές και γενικότερα τα τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και για τον κινηματογράφο, τη μουσική, τα εικαστικά, το Netflix, το βιβλίο, τον πολιτισμό και για αποκλειστικές συνεντεύξεις των αγαπημένων πρωταγωνιστών.

Ενημερωθείτε καθημερινά από το Youfly.com και προσθέστε στην εργαλειοθήκη σας την πυξίδα του θεάματος.