Βόλτα στην Πόλη

Μια βόλτα στην πόλη


Περπατάμε, τριγυρνάμε, εξερευνούμε, δοκιμάζουμε, παρατηρούμε, ακούμε, βλέπουμε, προτείνουμε. Οι καθημερινές μας βόλτες στην πόλη γίνονται μικρές ιστορίες, βιωματικές, πραγματικές, αντικειμενικές αλλά και ανθρώπινες.


Η λαχτάρα μας να ξαναζήσουμε στους δρόμους της πόλης όσα τόσα καιρό μας στέρησε η καραντίνα μας οδηγεί, οι αισθήσεις μας τίθενται σε εγρήγορση δίνοντας τον τόνο και ξεκινάμε.


Θα δοκιμάσουμε νέες μα και γνώριμες γεύσεις, σε κλασικά ή πρωτοεμφανιζόμενα «στέκια», θα μοιραστούμε μυρωδιές και αρώματα από στενά δρομάκια της πόλης, θα θέσουμε τα μάτια και τα αυτιά μας στη διάθεση σας ως το δικό σας παρατηρήριο ιδεών. Θα μιλήσουμε με ανθρώπους, θα ψωνίσουμε λιχουδιές και δώρα, θα μαγειρέψουμε σπιτικά και οικογενειακά, θα φάμε έξω με φίλους, θα σηκώσουμε ψηλά τα ποτήρια τσουγκρίζοντας επιδοκιμαστικά. Θα δούμε παραστάσεις κάθε είδους με καλή παρέα, θα ανταλλάξουμε απόψεις και σχόλια, θα μοιραστούμε προτάσεις και νέα, θα ρωτήσουμε τους γύρω μας να μας φανερώσουν τα δικά τους μυστικά της πόλης.


Καλοπροαίρετα και χαμογελαστά, μακριά από μουρμούρες και κακίες θα βολτάρουμε καθημερινά. Άλλοτε ανέμελα, άλλοτε πιο κριτικά, πάντα όμως με ψυχή και συναίσθημα. Ελάτε μαζί μας σε μια βόλτα στην πόλη.