Ποιοι είμαστε

Το youfly.com είναι μια ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει για την έγκυρη, γρήγορη και δημοσιογραφικά άρτια κάλυψη των γεγονότων.

Με δυνατές υπογραφές και σημαντικές αποκλειστικές ειδήσεις, το youfly.com κερδίζει πιστούς επισκέπτες και γίνεται “βήμα” προβολής για τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

Επίσης, το youfly.com διενεργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα διαγωνισμούς δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν σημαντικές εκδηλώσεις, ενώ φιλοξενεί συχνά και on demand βίντεο και εκδηλώσεις μέσω live streaming.

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό και βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. 

Στόχος μας, να προσφέρουμε στο κοινό τη δυνατότητα να περιηγηθεί εύκολα και γρήγορα στην πλατφόρμα μας και να ενημερωθεί για όλα τα τελευταία νέα. 

Το youfly.com είναι εδώ για να παρέχει τις υπηρεσίες του ακόμα και στον πιο απαιτητικό θεατή και να προβάλει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις επιλογές που προσφέρουν καθημερινά οι χώροι του Πολιτισμού και η τηλεόραση.