Ποιοι είμαστε

Το youfly.com ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2020 ως μια σύγχρονη ενημερωτική πλατφόρμα, με κεντρικούς άξονες τους τομείς του Πολιτισμού και των Τεχνών.  Πλέον αποτελεί το κορυφαίο Site της κατηγορίας του έχοντας εδραιωθεί στη συνείδηση του κοινού για την έγκυρη, γρήγορη και δημοσιογραφικά άρτια κάλυψη των γεγονότων.

Με δυνατές υπογραφές και σημαντικές αποκλειστικές ειδήσεις, το youfly.com κερδίζει συνεχώς πιστούς επισκέπτες, αποτελώντας πλέον το σταθερό σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, προτάσεις διασκέδασης και εξόδου, αλλά και για όλα τα προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και πλατφορμών streaming, όπως οι Cosmote TV, Netflix, Ertflix κ.α.

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό και βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά. 

Το youfly.com είναι εδώ για να παρέχει τις υπηρεσίες του ακόμα και στον πιο απαιτητικό θεατή και να προβάλει με τον πλέον σύγχρονο και έγκυρο τρόπο, όλες τις επιλογές που προσφέρουν καθημερινά οι χώροι του Πολιτισμού και της Τηλεόρασης.