Τελευταία νέα

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Έκφραση συναισθημάτων

Μαζί για το παιδί έκφραση συναισθημάτων

Η Ένωση Μαζί για το παιδί βρίσκεται κοντά μας παρουσιάζοντας κάποιες προτάσεις επικοινωνίας με τα παιδιά μας με σκοπό την έκφραση των συναισθημάτων που νιώθουν. Διαβάστε αναλυτικά τις προτάσεις επικοινωνίας.

Read More »

Με αγάπη: Παγκόσμια ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Μονογονεϊκή οικογένεια

Μαζί για το Παιδί μονογονεϊκή οικογένεια

H επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» στο πλαίσιο των ομάδων γονέων που διοργανώνει παρέχει και μια ομάδα στήριξης για την μονογονεϊκή οικογένεια. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Δωρεάν Διαδικτυακές Ομάδες Γονέων

Μαζί για το Παιδί Ομάδες Γονέων

Είστε γονείς και χρειάζεστε να έχετε αποτελεσματική επικοινωνία με τα παιδιά; Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει δωρεάν Διαδικτυακές Ομάδες Γονέων. Δείτε λεπτομέρειες.

Read More »

Με αγάπη για την ΕΛΙΖΑ – Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού

Σωματείο ΕΛΙΖΑ

Με αφορμή τις μέρες αυτές, 8 πρωταγωνιστές του θεάτρου θα αφηγηθούν 8 ιστορίες από την Παραμονή των Χριστουγέννων έως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για το Σωματείο ΕΛΙΖΑ.

Read More »

Με αγάπη: Διαφορετικά Χριστούγεννα Γραμμή 115 25 Μαζί για το Παιδί

Γραμμή 115 25 Μαζί για το Παιδί

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά και η επιστημονική ομάδα από την Γραμμή 115 25 της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" είναι κοντά μας για να προσφέρει βοήθεια σε όσους χρειάζονται.

Read More »