Τελευταία νέα

Με αγάπη: Αύξηση για τη βία προς τα παιδιά και την εφηβική παραβατικότητα

Πρωτοβουλία για το Παιδί

H «Πρωτοβουλία για το Παιδί» παρουσιάζει τα κοινωνικά αποτελέσματα ως συνέπεια των περιοριστικών μέτρων και η επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» προτείνει λύσεις. Διαβάστε περισσότερα.

Read More »

Με αγάπη για την Άννα – Ιωάννα

MDA ΕΛΛΑΣ

Μοιραζόμαστε μαζί σας την ανάρτηση για την Άννα - Ιωάννα που βρήκαμε στο facebook και μαθαίνουμε για την Nωτιαία Μυϊκή Ατροφία από το MDA ΕΛΛΑΣ, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Read More »

Με αγάπη: Η Ένωση Μαζί για το Παιδί δημιουργεί ένα θερμοκήπιο

Μαζί για το Παιδί θερμοκήπιο σχολείο

Η  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βοήθησε στην υλοποίηση του οράματος της Ρούλας Λεύκελη και δημιούργησε ένα θερμοκήπιο στο χώρο ενός σχολείου του Έβρου. Διαβάστε περισσότερα.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Σεξουαλική κακοποίηση

Ειδικός από την ενωση Μαζί για το παιδί μιλά για την σεξουαλική κακοποίηση

Η Ελένη Λαζαράτου, η οποία είναι επιστημονική συνεργάτης στην Ένωση Μαζί για το παιδί, γράφει για την αθέατη πλευρά που μπορεί να έχει η σεξουαλική κακοποίηση στα παιδιά. Διαβάστε περισσότερα.

Read More »

Με αγάπη: Η ένωση Μαζί για το παιδί ενημερώνει για την ενδοσχολική βία

η ενωσηαΜαζί για το Παιδί Ενδοσχολική βία Μαζί για το Παιδί ενημερώνει για την Ενδοσχολική βία

Η επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι κοντά μας για να μας ενημερώσει σχετικά με την Ενδοσχολική βία, τις μορφές, τις ενδείξεις αλλά και την καταπολέμησή της. Διαβάστε αναλυτικά.

Read More »

Με αγάπη: Οι δράσεις της ένωσης Μαζί για το παιδί στην πανδημία

Μαζί για το παιδί πανδημία δράσεις

Η Ένωση «Μαζί για το παιδί» στον ένα χρόνο που έχει διαρκέσει η πανδημία «αγκάλιασε» περισσότερα από 30.000 παιδιά και τις οικογένειες τους με διάφορε δράσεις. Δείτε λεπτομέρειες.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Έκφραση συναισθημάτων

Μαζί για το παιδί έκφραση συναισθημάτων

Η Ένωση Μαζί για το παιδί βρίσκεται κοντά μας παρουσιάζοντας κάποιες προτάσεις επικοινωνίας με τα παιδιά μας με σκοπό την έκφραση των συναισθημάτων που νιώθουν. Διαβάστε αναλυτικά τις προτάσεις επικοινωνίας.

Read More »

Με αγάπη: Παγκόσμια ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Μονογονεϊκή οικογένεια

Μαζί για το Παιδί μονογονεϊκή οικογένεια

H επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» στο πλαίσιο των ομάδων γονέων που διοργανώνει παρέχει και μια ομάδα στήριξης για την μονογονεϊκή οικογένεια. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Δωρεάν Διαδικτυακές Ομάδες Γονέων

Μαζί για το Παιδί Ομάδες Γονέων

Είστε γονείς και χρειάζεστε να έχετε αποτελεσματική επικοινωνία με τα παιδιά; Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει δωρεάν Διαδικτυακές Ομάδες Γονέων. Δείτε λεπτομέρειες.

Read More »