Με αγάπη …

Με αγάπη: Γραμμή SOS 15900 για τη βία κατά των γυναικών

Γράμμη SOS 15900

Η Γραμμή SOS 15900 είναι μία υπηρεσία εθνικής εµβέλειας που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες θύµατα βίας ή σε τρίτα πρόσωπα να επικοινωνήσουν άµεσα µε ένα φορέα αντιμετώπισης της έµφυλης βίας.

Read More »

Με αγάπη: Μονογονεϊκές οικογένειες και παντοδυναμία από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Μαζί για το Παιδί μονογονεϊκές οικογένειες

Η επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» αναφέρεται στις μονογονεϊκές οικογένειες και στις ευθύνες που έχει ένας μονογονέας παίζοντας το ρόλο του παντοδύναμου. Διαβάστε περισσότερα.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Τα  δικαιώματα ατόμων με αυτισμό

δικαιώματα ατόμων με αυτισμό

Στις 10 Μαϊου του 1992, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία οργανώσεων γονέων ατόμων με αυτισμό Autism-Europe, ψήφισε το Χάρτη για τα Δικαιώματα των ατόμων με αυτισμό. Διαβάστε περισσότερα.

Read More »

Με αγάπη: Αύξηση για τη βία προς τα παιδιά και την εφηβική παραβατικότητα

Πρωτοβουλία για το Παιδί

H «Πρωτοβουλία για το Παιδί» παρουσιάζει τα κοινωνικά αποτελέσματα ως συνέπεια των περιοριστικών μέτρων και η επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» προτείνει λύσεις. Διαβάστε περισσότερα.

Read More »

Με αγάπη για την Άννα – Ιωάννα

MDA ΕΛΛΑΣ

Μοιραζόμαστε μαζί σας την ανάρτηση για την Άννα - Ιωάννα που βρήκαμε στο facebook και μαθαίνουμε για την Nωτιαία Μυϊκή Ατροφία από το MDA ΕΛΛΑΣ, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Read More »

Με αγάπη: Η Ένωση Μαζί για το Παιδί δημιουργεί ένα θερμοκήπιο

Μαζί για το Παιδί θερμοκήπιο σχολείο

Η  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βοήθησε στην υλοποίηση του οράματος της Ρούλας Λεύκελη και δημιούργησε ένα θερμοκήπιο στο χώρο ενός σχολείου του Έβρου. Διαβάστε περισσότερα.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Σεξουαλική κακοποίηση

Ειδικός από την ενωση Μαζί για το παιδί μιλά για την σεξουαλική κακοποίηση

Η Ελένη Λαζαράτου, η οποία είναι επιστημονική συνεργάτης στην Ένωση Μαζί για το παιδί, γράφει για την αθέατη πλευρά που μπορεί να έχει η σεξουαλική κακοποίηση στα παιδιά. Διαβάστε περισσότερα.

Read More »

Με αγάπη: Η ένωση Μαζί για το παιδί ενημερώνει για την ενδοσχολική βία

η ενωσηαΜαζί για το Παιδί Ενδοσχολική βία Μαζί για το Παιδί ενημερώνει για την Ενδοσχολική βία

Η επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι κοντά μας για να μας ενημερώσει σχετικά με την Ενδοσχολική βία, τις μορφές, τις ενδείξεις αλλά και την καταπολέμησή της. Διαβάστε αναλυτικά.

Read More »

Με αγάπη: Οι δράσεις της ένωσης Μαζί για το παιδί στην πανδημία

Μαζί για το παιδί πανδημία δράσεις

Η Ένωση «Μαζί για το παιδί» στον ένα χρόνο που έχει διαρκέσει η πανδημία «αγκάλιασε» περισσότερα από 30.000 παιδιά και τις οικογένειες τους με διάφορε δράσεις. Δείτε λεπτομέρειες.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Έκφραση συναισθημάτων

Μαζί για το παιδί έκφραση συναισθημάτων

Η Ένωση Μαζί για το παιδί βρίσκεται κοντά μας παρουσιάζοντας κάποιες προτάσεις επικοινωνίας με τα παιδιά μας με σκοπό την έκφραση των συναισθημάτων που νιώθουν. Διαβάστε αναλυτικά τις προτάσεις επικοινωνίας.

Read More »

Με αγάπη: Παγκόσμια ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Read More »Με αγάπη για το παιδί, με αγάπη για τον άνθρωπο, με αγάπη για τα ζώα, τη φύση, τη ζωή.


Μέσα απο την κατηγορία “με αγάπη” μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις δράσεις των συλλόγων, των ομάδων, των ιδρυμάτων και των εθελοντικών οργανώσεων της χώρας, αλλά και να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες ενέργειές τους.Επίσης θα σας ενημερώνουμε για πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αξίζουν την προσοχή μας, αλλά θα κοινοποιούμε και  αυτές που μας στέλνετε εσείς στο [email protected] , για οτιδήποτε χρειάζεται την προσοχή ή τη βοήθειά μας.Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε με τον τρόπο μας, όπου υπάρχει ανάγκη..


Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο σπίτι, λόγω των μέτρων που ίσχυαν για τον Covid-19, ετοιμάσαμε τελείως ερασιτεχνικά αλλά με πολλή αγάπη για τα παιδιά, μικρά βίντεο όπου η Μαρί Κωνσταντάτου διάβαζει αγαπημένα παραμύθια Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.


Οι μικρές “εκπομπές” μας είχαν τέτοια επιτυχία, ώστε θελήσαμε να δώσουμε κι άλλη χαρά στους μικρούς μας φίλους . Έτσι τους ζητήσαμε να πετάξουν με τη φαντασία τους, να γράψουν το δικό τους παραμύθι και να μας το στείλουν για να το διαβάσουμε σε όλα τα παιδιά!


Η συμμετοχή ήταν απίστευτη! Καθημερινά έρχονταν δεκάδες σελίδες!


Το αστείρευτο ταλέντο των παιδιών μας χάρισε μοναδικές ιστορίες που μας ξεσήκωσαν, μας διασκέδασαν, μας συγκίνησαν, και μας έδωσαν μεγάλη χαρά.


Γιαυτό θέλουμε κι άλλο!!


Θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε με αγάπη παραμύθια σε όλα τα παιδιά, αλλά περιμένουμε και πάλι να γράψουν το δικό τους παραμύθι για όλους εμάς και να το στείλουν στη Μαρί, στο [email protected] για να το διαβάσει!


#meagapi