Με αγάπη …

Με αγάπη: Η ένωση Μαζί για το παιδί ενημερώνει για την ενδοσχολική βία

η ενωσηαΜαζί για το Παιδί Ενδοσχολική βία Μαζί για το Παιδί ενημερώνει για την Ενδοσχολική βία

Η επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι κοντά μας για να μας ενημερώσει σχετικά με την Ενδοσχολική βία, τις μορφές, τις ενδείξεις αλλά και την καταπολέμησή της. Διαβάστε αναλυτικά.

Read More »

Με αγάπη: Οι δράσεις της ένωσης Μαζί για το παιδί στην πανδημία

Μαζί για το παιδί πανδημία δράσεις

Η Ένωση «Μαζί για το παιδί» στον ένα χρόνο που έχει διαρκέσει η πανδημία «αγκάλιασε» περισσότερα από 30.000 παιδιά και τις οικογένειες τους με διάφορε δράσεις. Δείτε λεπτομέρειες.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Έκφραση συναισθημάτων

Μαζί για το παιδί έκφραση συναισθημάτων

Η Ένωση Μαζί για το παιδί βρίσκεται κοντά μας παρουσιάζοντας κάποιες προτάσεις επικοινωνίας με τα παιδιά μας με σκοπό την έκφραση των συναισθημάτων που νιώθουν. Διαβάστε αναλυτικά τις προτάσεις επικοινωνίας.

Read More »

Με αγάπη: Παγκόσμια ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Μονογονεϊκή οικογένεια

Μαζί για το Παιδί μονογονεϊκή οικογένεια

H επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» στο πλαίσιο των ομάδων γονέων που διοργανώνει παρέχει και μια ομάδα στήριξης για την μονογονεϊκή οικογένεια. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες.

Read More »

Με αγάπη: Μαζί για το παιδί – Δωρεάν Διαδικτυακές Ομάδες Γονέων

Μαζί για το Παιδί Ομάδες Γονέων

Είστε γονείς και χρειάζεστε να έχετε αποτελεσματική επικοινωνία με τα παιδιά; Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει δωρεάν Διαδικτυακές Ομάδες Γονέων. Δείτε λεπτομέρειες.

Read More »

Με αγάπη για την ΕΛΙΖΑ – Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού

Σωματείο ΕΛΙΖΑ

Με αφορμή τις μέρες αυτές, 8 πρωταγωνιστές του θεάτρου θα αφηγηθούν 8 ιστορίες από την Παραμονή των Χριστουγέννων έως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για το Σωματείο ΕΛΙΖΑ.

Read More »

Μάικ ο Φασολάκης: Τα Χριστούγεννα του Μάικ – Βίντεο

Μάικ ο Φασολάκης: Τα Χριστούγεννα του Μάικ - Βίντεο

Η Μαρί Κωνσταντάτου στην ενότητα Αγαπημένα παραμύθια μας διαβάζει το παραμύθι που έχει γράψει με τίτλο Τα Χριστούγεννα του Μάικ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Read More »

Με αγάπη για το παιδί, με αγάπη για τον άνθρωπο, με αγάπη για τα ζώα, τη φύση, τη ζωή.

Μέσα απο την κατηγορία “με αγάπη” μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις δράσεις των συλλόγων, των ομάδων, των ιδρυμάτων και των εθελοντικών οργανώσεων της χώρας, αλλά και να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες ενέργειές τους.
Επίσης θα σας ενημερώνουμε για πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αξίζουν την προσοχή μας, αλλά θα κοινοποιούμε και  αυτές που μας στέλνετε εσείς στο [email protected] , για οτιδήποτε χρειάζεται την προσοχή ή τη βοήθειά μας.
Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε με τον τρόπο μας, όπου υπάρχει ανάγκη..
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο σπίτι, λόγω των μέτρων που ίσχυαν για τον Covid-19, ετοιμάσαμε τελείως ερασιτεχνικά αλλά με πολλή αγάπη για τα παιδιά, μικρά βίντεο όπου η Μαρί Κωνσταντάτου διάβαζει αγαπημένα παραμύθια Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.
Οι μικρές “εκπομπές” μας είχαν τέτοια επιτυχία, ώστε θελήσαμε να δώσουμε κι άλλη χαρά στους μικρούς μας φίλους . Έτσι τους ζητήσαμε να πετάξουν με τη φαντασία τους, να γράψουν το δικό τους παραμύθι και να μας το στείλουν για να το διαβάσουμε σε όλα τα παιδιά!
Η συμμετοχή ήταν απίστευτη! Καθημερινά έρχονταν δεκάδες σελίδες!
Το αστείρευτο ταλέντο των παιδιών μας χάρισε μοναδικές ιστορίες που μας ξεσήκωσαν, μας διασκέδασαν, μας συγκίνησαν, και μας έδωσαν μεγάλη χαρά.
Γιαυτό θέλουμε κι άλλο!!
Θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε με αγάπη παραμύθια σε όλα τα παιδιά, αλλά περιμένουμε και πάλι να γράψουν το δικό τους παραμύθι για όλους εμάς και να το στείλουν στη Μαρί, στο [email protected] για να το διαβάσει!
#meagapi