Breaking News
Αγγελική: Η «οικονόμος» της Φιλαρέτης Κομνηνού δίνει Spoiler

Αγγελική: Η «οικονόμος» της Φιλαρέτης Κομνηνού δίνει Spoiler

Μπροστά στην αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού στην «Αγγελική» θα βρεθεί η Όλγα (Μέλπω Κωστή), «οικονόμος» της Φιλαρέτης Κομνηνού, η οποία όπως εξηγεί στο youfly αντιδρά απρόβλεπτα και καταστροφικά για την ίδια.

Αγγελική: Η «οικονόμος» της Φιλαρέτης Κομνηνού δίνει Spoiler

Το lockdown που βιώνουμε όλοι μας έχει επηρεάσει τα γυρίσματα στην «Αγγελική»;

Εμείς συνεχίζουμε, κάνουμε πολύ συχνά τεστ covid, δόξα τω θεώ είμαστε γεροί δυνατοί. Προσπαθούμε κι εμείς να φυλαγόμαστε και σεβόμαστε την προσπάθεια της εταιρείας παραγωγής να κρατήσει τη σειρά.

Αισθάνεστε τυχερή που σε αυτή τη συγκυρία εργάζεστε για μια τόσο προσεγμένη και ενδιαφέρουσα δουλειά;

Είμαι πάρα πολύ τυχερή και δεν περίμενα ότι θα συμβεί αυτό γιατί απουσιάζω χρόνια από το χώρο. Ξεκίνησα να κάνω πράγματα που αγαπούσα πολύ και συνειδητοποίησα ότι απουσιάζω πάνω από δέκα χρόνια από την τηλεόραση. Πέρσι επανήλθα για δύο επεισόδια στο «Έρωτας μετά» και έτσι φέτος προέκυψε ο ρόλος της Όλγας.

Αγγελική: Ο ρόλος της Όλγας και η ρήξη στη σχέση της με την Αθηνά

Μιλήστε μας για το ρόλο σας στην «Αγγελική». Πώς προέκυψε, ποια είναι η Όλγα;

Είναι ένας ρόλος που στην αρχή δεν φαίνεται. Η Όλγα είναι μια απλή οικονόμος στη σειρά «Αγγελική». Όμως αυτή η γυναίκα έχει μια ιστορία και βοηθά στην πλοκή και συμμετέχει στην εξέλιξη. Η Όλγα ως οικονόμος, είναι η πιο παλιά υπάλληλος, έχει μεγάλη αγάπη για την οικογένεια. Είναι ταγμένη στους Αργυρούς, παραβλέποντας ίσως και τις παρατυπίες τους. Είναι πραγματικά το πιστό σκυλί που λατρεύει την Αθηνά. Παράλληλα, αισθάνεται τεράστια ευγνωμοσύνη γι’ αυτούς. Γνωρίζει πολλά μυστικά, δεν είναι κακιά είναι πάρα πολύ πονεμένη. Και ορισμένες φορές οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια σκληρότητα, η Όλγα δεν δείχνει κανένα συναίσθημα, δεν την έχουμε δει ν’ αγκαλιάζει ακόμα και την Κατερίνα όταν έχασε το παιδί. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ, έχει πληγωθεί πολύ.

Εσείς γνωρίζατε την ύπαρξη της Ελένης;

Δεν φαίνεται να γνώριζα την ύπαρξη της Ελένης απλά εκτελούσα εντολές. Συμβαίνουν πράγματα και έρχεται να «σπάσει» ο σκληρός χαρακτήρας της, θα γίνει πιο ανθρώπινη η Όλγα. Θα υπάρξει ρήξη στη σχέση της με την Αθηνά, φυσικά γιατί θ’ αποκαλυφθεί κάτι καινούριο. Η Όλγα αλλάζει και παίζει πιο ενεργό ρόλο.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη σχέση σας να κλονίζεται μετά την εμφάνιση της Ελένης;

Η Όλγα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και κλονίζεται η σχέση της με την Αθηνά, ενώ αποκαλύπτονται πράγματα. Η Όλγα δεν γνωρίζει την ύπαρξη της Ελένης. Και φυσικά δεν θα έκρυβε από την Αθηνά ένα τέτοιο μυστικό. Δεν θα άφηνε την Αθηνά σε τέτοια μεγάλη άγνοια γεγονότων.

Αγγελική: Η «οικονόμος» της Φιλαρέτης Κομνηνού δίνει SpoilerΠοιο γεγονός σας ταράζει και οδηγείστε σε απόπειρα αυτοκτονίας;

Η ρήξη και η ανατροπή. Και κυρίως η ρήξη στη σχέση της με την Αθηνά.  Η Όλγα δεν δουλεύει μόνο γι’ αυτή την οικογένεια, έχει δώσει το είναι της. Γίνονται πολλά και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Όλγα υποψιάζεται την Αγγελική;

Όχι, απλά χάνει τα πρωτεία σε σχέση με την Αθηνά.

Ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της Όλγας;

Θα σας δούμε να ερωτεύεστε στη σειρά;

Η αλήθεια είναι ότι ενθουσιάστηκα με τον πατέρα της Τζένης (Θάνο Καληώρα). Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα «σπάσει» ο σκληρός χαρακτήρας της για να νιώσει την ανάγκη να ερωτευτεί.

Αγγελική: Η «οικονόμος» της Φιλαρέτης Κομνηνού δίνει Spoiler

Σας ρωτάνε  στο δρόμο για το ρόλο σας στην «Αγγελική»;

Στο δρόμο με ρωτάνε τι θα κάνει η Όλγα και αν θα ερωτευτεί.

Γιατί πιστεύετε ότι ο κόσμος αγάπησε τη σειρά;

Έχει ένα υπέροχο καστ, είμαστε άνθρωποι που έχουμε δέσει μεταξύ μας. Οι σκηνοθέτες μας είναι έμπειροι, υπάρχει μια εξαιρετική χημεία μεταξύ μας. Σημαντικό είναι ότι η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Μέλπω Κωστή: Βλέπω “Αγγελική” και στο διάλειμμα “Μέλισσες”

Τι αγαπάτε να βλέπετε στην τηλεόραση;

Την «Αγγελική» και τις « Άγριες Μέλισσες». Όταν κάνει διάλειμμα η «Αγγελική», κάνω ζάπινγκ. Αυτά τα δύο μόνο βλέπω. Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο διαβάζω, δεν προλαβαίνω να βλέπω τηλεόραση.

Έχετε συμμετάσχει σε περισσότερες από 30 σειρές. Πόσο έχει αλλάξει η τηλεόραση στο πέρασμα των χρόνων; Έχουν επηρεαστεί τα κασέ των ηθοποιών;

Τα κασέ έχουν επηρεαστεί, λόγω της κρίσης. Καμία σχέση με τα χρήματα που παίρναμε. Η αλήθεια είναι ότι έχει μια ανασφάλεια το επάγγελμα μας, γιατί μπορεί φέτος να είμαστε σε μια σειρά και του χρόνου να μην είμαστε. Και δεν μπορείς κάθε χρόνο να είσαι στην τηλεόραση. Προτιμώ να έχω μία αποχή. Αν και εγώ το παράκανα με την αποχή των δέκα χρόνων.

Πολλοί βεβαίως σας αναγνωρίζουν και από τη φωνή, καθώς έχετε κάνει πολλά διαφημιστικά.

Η αλήθεια είναι ότι όντως με αναγνωρίζουν από τη φωνή καθώς έχω κάνει πολλές διαφημίσεις και εκφωνήσεις για πολλά προϊόντα. Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν δίνω τη φωνή μου κάπου.

Μέλπω Κωστή: Σκοπεύω να γίνω instuctor στην εφαρμοσμένη κινησιολογία

Παράλληλα με την υποκριτική ασχολείστε με την κινέζικη ιατρική, το βελονισμό και τη φυσικοθεραπεία. Πώς προέκυψαν όλα αυτά;

Είχαν θέματα υγείας άνθρωποι δικοί μου. Έψαχνα βιβλία ιατρικά, είχα μία μανία με αυτά και κάποια στιγμή επισκέφθηκα ένα γιατρό, ο οποίος είχε έρθει από τη Νότια Αφρική με σπουδές στα εναλλακτικά. Μου πρότεινε να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο κινέζικης ιατρικής και μ’ άρεσε πάρα πολύ. Κόλλησα και άρχισα να διαβάζω, γράφτηκα σε σχολή βελονισμού και σπούδασα. Τώρα σκοπεύω να γίνω instructor στην εφαρμοσμένη κινησιολογία.  Παράλληλα, ολοκλήρωσα και τις σπουδές μου ως ολιστικός θεραπευτής. Στη συνέχεια έδωσα κατατακτήριες και μπήκα στη φυσικοθεραπεία και μάλιστα πρώτη. Πλέον ασχολούμαι επαγγελματικά με όλα αυτά.

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά Αγγελική, τους πρωταγωνιστές και τα νέα επεισόδια:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

About Φωφώ Μπόνιου

Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.

Δείτε Επίσης

Big Brother 27/11 twitter live

Big Brother Live 27/11: “Χάος” στο Twitter με Σοφία & Θέμη

Ένα ακόμη live πραγματοποιήθηκε στο Big Brother 27/11 και το Twitter πήρε θέση, σχολιάζοντας αναλυτικά για όλους τους παίκτες του σπιτιού. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα posts.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *