Ήλιος: Ο Ανδρέας απειλεί να σκοτώσει τον Δήμο

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ήλιος”, καθώς ο Ανδρέας σπάει στο ξύλο τη Νίκη και την απειλεί πως αν δεν γυρίσει κοντά του θα σκοτώσει τον Δήμο.

Πιο συγκεκριμένα η Νίκη αποφασίζει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον πρώην σύζυγο της τον Ανδρέα για χάρη του παιδιού τους, του Μάνου. Ο Δήμος από τη πλευρά του αντιδράει και τη παρακαλεί να μείνει κοντά του και να μη κάνει το λάθος να επιστρέψει στο σύζυγο της με τον οποίο έχει περάσει τα πάνδεινα. Αυτή δεν τον ακούει και βάζει πάνω απ’ όλους το γιό της το Μάνο που θέλει τους γονείς του ξανά μαζί.

Ήλιος: Ο Ανδρέας απειλεί να σκοτώσει τον Δήμο

Ο Δήμος από τη πλευρά του όμως δεν διστάζει να επισκεφτεί τον Ανδρέα από τον οποίο και ζητεί να αφήσει ήσυχη τη Νίκη. Ο Ανδρέας σε έντονο ύφος του ζητά να μην ανακατευτεί ξανά με την οικογένεια του και του δείχνει την πόρτα. Αμέσως μετά ο Ανδρέας πάει στο σπίτι και θυμωμένος όπως είναι από τη συνάντηση του με τον Δήμο τα βάζει με τη Νίκη, τη βρίζει και εν συνεχεία τη χτυπάει αλύπητα.

Ήλιος: Ο Ανδρέας απειλεί να σκοτώσει τον Δήμο

Η Νίκη μη αντέχοντας άλλο τη βάρβαρη συμπεριφορά του Ανδρέα φεύγει από το σπίτι. Ωστόσο ο Ανδρέας τη βρίσκει και της διαμηνύει πως αν δεν επιστρέψει δίπλα του θα πρέπει να ξεχάσει το γιό τους και παράλληλα την απειλεί πως θα σκοτώσει το Δήμο.

Δείτε τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο (Τετάρτη 18/11) της σειράς “Ήλιος”

Δείτε τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο (Τετάρτη 18/11) της σειράς "Ήλιος"

 

Η Λήδα σοκαρισμένη ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδερφή της 18 χρόνια πριν… Τώρα κινδυνεύει και η ίδια από τα χέρια του… Ο Φίλιππος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει… Η Νέλλη σε απόγνωση ομολογεί πως τα χάπια τα πουλούσαν μαζί με τον Μάνο, ενώ έρχεται πιο κοντά με την Αλίκη, αναγνωρίζοντας την βοήθεια που της πρόσφερε. Η Νίκη και ο Δήμος έρχονται σε σύγκρουση για την υπόθεση του Μάνου, ενώ και η Μυρτώ κατηγορεί τον πατέρα της ότι δεν υποστήριξε τον Μάνο, όπως όφειλε.  Ο Διονύσης φοβάται πως ο Φίλιππος του παίζει παιχνίδι και όταν περάσει στα χέρια του η εταιρεία, θα πετάξει όλους τους εργαζόμενους στον δρόμο. Ο Μάνος ζητάει από τον πατέρα του να τον βοηθήσει, αλλά η αντίδρασή του δεν θα είναι αυτή που περιμένει…

Διαβάστε επίσης τι είπε η Ευγενία Δημητροπούλου αποκλειστικά στο youfly.com.

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Άκης Φωτόπουλος
Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.
Copy link