Μαρία Λάφη

OPEN: Νέα σειρά από τη σκηνοθέτιδα των «Υπέροχων Πλασμάτων»

Άρχισαν στο Open οι προετοιμασίες για τη νέα σειρά κωμικού περιεχομένου που φέρει την υπογραφή της γνωστής σκηνοθέτιδας των «Υπέροχων Πλασμάτων», Μαρίας Λάφη.

Η ολοκαίνουρια αυτή σειρά αποτελεί διασκευή της ισραηλινής κωμικής σειράς «Life is not Everything» (Η ζωή δεν είναι τα πάντα) και υπολογίζεται να βγει στον αέρα μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους.

Ευσταθία Τσαπαρέλη - OPEN: Νέα σειρά από τη σκηνοθέτιδα των «Υπέροχων Πλασμάτων»

Πρόκειται για μια ρομαντική  κωμική σειρά που με βάση το ισραηλινό σενάριο επικεντρώνεται σε έναν συγγραφέα ο οποίος δεν είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του.

Στο Ισραήλ όπου παίζεται η συγκεκριμένη σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία καθώς είναι η πιο μακροχρόνια κωμωδία της Ισραηλινής τηλεόρασης με πολλούς «φαν».

Ήδη αναζητούνται οι ηθοποιοί που θα απαρτίζουν το καστ. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε κατά πως λέγεται και τα πρώτα ονόματα ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά.

Ορέστης Τζιόβας - OPEN: Νέα σειρά από τη σκηνοθέτιδα των «Υπέροχων Πλασμάτων»

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχουν περάσει από δοκιμαστικό η Ευσταθία Τσαπαρέλη ( που υποδύονταν πέρυσι τη Τζένη στη σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό»)  και ο Ορέστης Τζιόβας.

Μαρία Λάφη: Ποια είναι η σκηνοθέτης της σειράς του OPEN

Τη σειρά θα σκηνοθετήσει η Μαρία Λάφη η οποία έχει βραβευτεί κατά το παρελθόν σε  διάφορα φεστιβάλ ανά τον κόσμο  για τις ταινίες μικρού μήκους: «Κάνε Όρεξη», «Λου & Λένα» και «Circo De La Vida». Στην ελληνική  τηλεόραση έχει βάλει την υπογραφή της στις σειρές: «40 Κύματα» της Τίνας Καμπίτση, «Υπέροχα πλάσματα» της Μυρτώς Κοντοβά και “Litsa.com” των Κωνσταντίνας Γιαχαλή – Παναγιώτη Μαντζιαφού.

Η Μαρία Λάφη μαζί με την ομάδα «Τα παιδία παίζει» έχει ανεβάσει στο θέατρο τα έργα: «Ρωμαίος & Ιουλιέτα… η Επόμενη Μέρα» των Σίλα Σεραφείμ και Αλέξανδρου Ντερπούλη, «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, «Οίκος Ευγηρίας – Ευτυχισμένη Δύσις» του Μανώλη Κορρέ και «Μαύρη Κωμωδία» του Peter Shafer. Εξάλλου έχει σκηνοθετήσει και το έργο “Ιστορίες Πείνας” των Ignacio del Moral και Margarita Sánchez.

Δείτε επίσης:

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


About Άκης Φωτόπουλος

Άκης Φωτόπουλος
Ο Άκης Φωτόπουλος ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία το 1983. Ασχολήθηκε με το αθλητικό, καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στα περιοδικά: Τηλέραμα, Ραδιοτηλεόραση, TV Zάπινγκ, ΕΝΑ, Εικόνες. Στη τηλεόραση εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel το διάστημα 1993 -95. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του Alpha Θεσσαλονίκης την περίοδο 2005 -2007. Μέχρι πρότινος εργάζονταν στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής (TV Έθνος). Πλέον είναι συντάκτης στο youfly.com. Eίναι πατέρας ενός 11χρονου κοριτσιού, της Σοφίας.
Copy link