23.8 C
Athens
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Ραχήλ Μακρή: Και δεύτερο εξώδικο – τώρα στο Open

Η Ραχήλ Μακρή στέλνει και το δεύτερο εξώδικό προς το κανάλι Open.

ραχήλ μακρή δεύτερο εξώδικο open

Αυτούσιο το δεύτερο εξώδικο από τη Ραχήλ Μακρή προς το Open

ΠΡΟΣ
ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της Ραχήλ Μακρή του Κωνσταντίνου, ΚΑΤΑ

1.Της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας με την επωνυμία

«BARKINGWELL MEDIA ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο “BARKINGWELLMEDIA I.K.E.” που εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, 2ο χλμ. Παιανίας-Μαρκοπούλου, με αριθμό ΓΕΜΗ 141449701000, ΑΦΜ 800804618 – Δ.Ο.Y. Κορωπίου και εκπροσωπείται νόμιμα από τον διαχειριστή κ. Νικόλαο Κοκλώνη.

2.Της ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.» «OPEN TV», με έδρα το Κορωπί Αττικής, 2ο χλμ. Λ. Παιανίας- Μαρκοπούλου, η οποία λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό «OPEN TV», όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

…………..

Σε απάντηση της δημόσιας τοποθέτησης που πραγματοποίησε ο πρώτος από εσάς, σήμερα 27-11-2020 στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» σχετικά με την μεταξύ μας διαφορά, και το περιεχόμενο της οποίας είναι ψευδέστατο και άκρως συκοφαντικό για εμένα, σας γνωρίζω τα κάτωθι:

ΠΡΩΤΟΝ το προηγούμενο εξώδικο μου φέρει ημερομηνία 25-11-2020 και επιδόθηκε σε εσάς στις 26-11-2020 και ώρα 2:30 μ.μ. Γνωρίζατε από πριν ότι σας έχω αποστείλει το εν λόγω εξώδικο και για τον λόγο αυτό επικοινώνησαν οι δικηγόροι μας καθώς ζητούσατε επίμονα τον τραπεζικό μου λογαριασμό προκειμένου να καταβάλλετε τα χρήματα πριν από την παραλαβή του εξωδίκου, κάτι που δεν έγινε, διότι σας έδωσα τα στοιχεία του λογαριασμού μου μετά την επίδοση του. ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ δε ότι ήδη από τις 23-11-2020 ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ την σύμβαση μου. Άλλωστε, η πληρεξούσια δικηγόρος μου ενημέρωσε την δική σας ότι έχει αποστείλει εξώδικο και επομένως το ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ.

Σήμερα, προσπαθείτε να παρουσιάσετε ότι το ζήτημα ήταν μόνο η καταβολή των οφειλομένων ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ και να αποκρύψετε συστηματικά το σημαντικότερο ζήτημα που είναι η προσβολή της προσωπικότητας μου.

Χθες σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μου αναφέρατε άλλη μια ευφάνταστη δικαιολογία περί πρωτόκολλων Κορωναιού

Και αφού μίλησα με τους αρμοδίους του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας σας κάλεσα πίσω και σας ενημέρωσα ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ να ισχυρίζεστε το αντίθετο!. Στην ίδια τηλεφωνική συνομιλία μας, μου ζητήσατε περιθώριο μέχρι σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι για να μου απαντήσετε για τη επιστροφή μου, η οποία ήταν η μόνη ικανή λύση για την αποκατάσταση της προσβολής της προσωπικότητας μου και εσείς ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ δώσατε το εξώδικο μου στην δημοσιότητα και βγήκατε στην ως άνω εκπομπή λέγοντας σωρεία ανακριβειών και ψεμάτων.

Ακόμα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ δημοσιεύσατε στην εν λόγω εκπομπή εξώδικο το οποίο στρέφεται κατά εμού, ΧΩΡΙΣ εγώ να το έχω ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ!

Στην προσπάθεια σας δε να παρουσιάσετε ως αποκλειστικό σκοπό μου την είσπραξη χρημάτων, τα οποία γνωρίζετε ότι με βάση την μεταξύ μας συμφωνία, θα τα διαθέσω για φιλανθρωπικό σκοπό όπου ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΓΩ

(και όχι σε κάποιον συγκεκριμένο οργανισμό, όπως ειπώθηκε) και φυσικά θα σας προσκομίζω τα αντίστοιχα παραστατικά, ώστε να μην γεννάται καμία αμφιβολία ότι τα ιδιοποιήθηκα, εκφράζω απλά την βαθιά μου θλίψη για την συμπεριφορά σας.

Αναφορικά με την δεύτερη στην οποία απευθύνεται η παρούσα, σας εκφράζω την βαθιά μου θλίψη, καθώς είναι εντελώς αντιδεοντολογική η αδιαφορία σας να ζητήσετε και την δική μου άποψη πριν εξάγετε δημόσια αυθαίρετα συμπεράσματα που με θίγουν, αναμενόμενο άλλωστε εφόσον οι εκπομπές σας αλληλοσυνδέονται.

Η ΨΕΥΔΗΣ δημόσια τοποθέτηση του πρώτου από εσάς και η προβολή αυτής από την δεύτερη, συνιστά συκοφαντική δυσφήμηση μου και για το λόγο αυτό, δεν υπάρχει κανένα άλλο περιθώριο παρά την εξεύρεση λύσης στα ποινικά και αστικά δικαστήρια. Άλλωστε για όσα ισχυρίζομαι έχω τα αντίστοιχα αποδεικτικά μέσα.

Μπορείτε έστω και την τελευταία στιγμή να παραδεχτείτε το αυτονόητο ότι δηλαδή η αποχή μου ήταν αποτέλεσμα πολιτικών πιέσεων και άγνωστων σε εμένα συμφωνιών, παρά να παρουσιάζεστε σε «δικές» σας εκπομπές ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για την συκοφαντική σε βάρος μου συμπεριφορά σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ αμφότερους να απέχετε από την δημοσίευση παρόμοιων ψευδών δηλώσεων.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια σε βάρος σας προς αναζήτηση πλέον κυρίως των ποινικών σας ευθυνών.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς 1. Την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρείας με την επωνυμία “BARKINGWELL MEDIA ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και το διακριτικό τίτλο “BARKINGWELLMEDIA I.K.E.” που εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, 2ο χλμ. Παιανίας-Μαρκοπούλου, με αριθμό ΓΕΜΗ 141449701000, ΑΦΜ 800804618 – Δ.Ο.Y. Κορωπίου και εκπροσωπείται νόμιμα από τον διαχειριστή κ. Νικόλαο Κοκλώνη και 2. Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.» «OPEN TV», με έδρα το Κορωπί Αττικής, 2ο χλμ. Λ. Παιανίας-Μαρκοπούλου, η οποία λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό «OPEN TV», όπως εκπροσωπείται νόμιμα, για τη γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες και να την αντιγράψει ολόκληρη στην έκθεση επίδοσής του.

Αθήνα, 27-11-2020
Η Πληρεξούσια Δικηγόρος
Ελισσάβετ Παναγιωτίδου

Δείτε επίσης: Ραχήλ Μακρή: Ζήτημα για εμένα ο διασυρμός και όχι τα χρήματα

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
55,721ΥποστηρικτέςΚάντε Like
11,003ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,739ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ