23.8 C
Athens
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Ραχήλ Μακρή: Ζήτημα για εμένα ο διασυρμός και όχι τα χρήματα

Ραχήλ Μακρή: «Μετά από το παραλήρημα ψεμάτων από τον κ. Κοκλώνη και τηλεοπτικές εκπομπές κοινοποιώ το εξώδικο που απέστειλα για αποκατάσταση της αλήθειας»

Επειδή από το πρωί, έχει λάβει χώρα ένα παραλήρημα ψεμάτων από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τον κ. Νίκο Κοκλώνη, κοινοποιώ το εξώδικο που απέστειλα, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια, η οποία συμπυκνώνεται στις πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν για την μη συμμετοχή μου στην εκπομπή.

Σημειωτέον, ότι ο κ. Κοκλώνης κατέβαλλε τα οφειλόμενα για φιλανθρωπικό σκοπό μετά την επίδοση του εξωδίκου ΚΑΙ όχι πριν όπως ψευδώς ισχυρίζεται.

Ωστόσο, καμία εκπομπή δεν με κάλεσε να εκθέσω την άποψη μου όπως όφειλε να πράξει από την δημοσιογραφική δεοντολογία.

Χθες το βράδυ, ο κ. Κοκλώνης μου ζήτησε προθεσμία μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι για να μου απαντήσει σχετικά με την συμμετοχή μου και σήμερα το πρωί εντελώς αντισυμβατικά, δημοσίευσε ο ίδιος το θέμα περί της αποστολής εξωδίκου μου, βαπτίζοντας “ατύχημα” την μη συμμετοχή μου στην εκπομπή, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι αυτό ήταν η αφορμή προκειμένου να καμφθούν οι δήθεν απειλές που δεχόταν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Επειδή από κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν θα μάθετε την αλήθεια, παρακάτω ακολουθεί το εξώδικο που απέστειλα και στο οποίο αναλυτικά περιγράφονται οι αληθείς ενέργειες του κ. Κοκλώνη.

Ραχήλ Μακρή
τ. Βουλευτής

Ραχήλ Μακρή εξώδικο

Αυτούσιο το εξώδικο που απέστειλε η Ραχήλ Μακρή

ΠΡΟΣ

ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της Ραχήλ Μακρή του Κωνσταντίνου,

Κ Α Τα Α

Της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας με την επωνυμία «BARKINGWELLMEDIA ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο “BARKINGWELLMEDIA I.K.E.” που εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, 2ο χλμ. Παιανίας-Μαρκοπούλου, με αριθμό ΓΕΜΗ 141449701000, ΑΦΜ 800804618 – Δ.Ο.Y. Κορωπίου και εκπροσωπείται νόμιμα από τον διαχειριστή κ. Νικόλαο Κοκλώνη.\

……………………..

Όπως γνωρίζετε στις 17-10-2020 συνυπογράψαμε μεταξύ μας σύμβαση συμμετοχής μου στην τηλεοπτική εκπομπή «JUSTTHETWOOFUS», της οποίας παραγωγός είναι η εταιρεία σας. Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. ΙΙΙ της ως άνω σύμβασης: « Ο Συμμετέχων θα συμμετέχει στην Εκπομπή με το ρόλο και την ιδιότητα της‘Celebrity’. Ο Συμμετέχων θα συμμετέχει στην Εκπομπή για φιλανθρωπικό σκοπό».

Μετά την προβολή της πρώτης εκπομπής στην οποία συμμετείχα κανονικά ως ζευγάρι με τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, η εταιρεία σας άρχισε να δημιουργεί σωρεία προβλημάτων σε σχέση με την συμμετοχή μου, εντελώς ανεξήγητα και αντισυμβατικά και χωρίς ουδέποτε να μου εξηγήσει τον πραγματικό λόγο αυτής της συμπεριφοράς της.

Ειδικότερα:

  • Μετά την προβολή της πρώτης εκπομπής με ενημερώσατε ότι έχει δημιουργηθεί ζήτημα με το πρόσωπο μου, καθώς σε διάφορα σάιτ και εκπομπές άρχισε να παρουσιάζεται μια δήθεν δήλωση μου σχετικά με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τόσο εγώ όσο και η πληρεξούσια δικηγόρος μου σας παρείχα της απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με αυτό και συγκεκριμένα σας εξήγησα ότι επρόκειτο για παρουσίαση δημοσίευσης, η οποία δεν έγινε από εμένα. Μάλιστα σας έκανα γνωστό ότι ήδη από τις 13-4-2018 είχα προβεί σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με αυτά τα δημοσιεύματα. Παρόλα αυτά, μου ζητήσατε να προβώ εκ νέου σε δήλωση μου, την οποία αφού ελέγξατε ως προς το περιεχόμενο την δημοσίευσα στις 18-10-2020.
  • Κατόπιν τούτου, και ενώ έπρεπε η συμμέτοχη μου να συνεχιστεί κανονικά, με ενημερώσατε ότι ίσως χρειαστεί να απέχω από την εκπομπή λόγω του παραπάνω ζητήματος. Μεσολάβησε ένα ατύχημα μου, το οποίο θα με εμπόδιζε ίσως να εμφανιστώ στην εκπομπή της 24ης Οκτώβριου 2020 και μου ζητήσατε με αφορμή και τον τραυματισμό μου να μην εμφανιστώ κατά την προαναφερόμενη ημερομηνία και ίσως και στην εκπομπή της 31ης Οκτώβριου 2020, εφόσον χρειαζόταν. Προς πίστωση των παραπάνω υπογράψατε την από 22-10-2020 δήλωση σας, με την οποία δηλώσατε εκτός των άλλων ότι οι υποχρεώσεις σας απέναντι μου παραμένουν ενεργές και η αποχή μου είναι δικαιολογημένη.
  • Ήδη πριν την εκπομπή της 24ης Οκτώβριου 2020 σας ενημέρωσα ότι είμαι σε θέση να εμφανιστώ, αλλά αυτή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας. Την επόμενη εβδομάδα, δεν με καλέσατε για πρόβες, πλην στο παραπέντε και κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας επικοινωνίας μας, μου ζητήσατε να χρησιμοποιήσουμε και την δεύτερη εβδομάδα αποχής μου, παρόλο που αυτή είχε ήδη συμπληρωθεί.
  • Ενώ συμφώνησα και σε αυτή σας την παράλογη απαίτηση και μετά την προβολή της εκπομπής με την αντικαταστάτρια μου, κ. Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πάλι αναζήτησα από εσάς μια απάντηση σχετικά με την συμμέτοχη μου και αυτή την φορά επικαλεστήκατε ότι έχετε συμφωνήσει με την αντικαταστάτρια μου την εμφάνιση της για δύο φορές, πράγμα το οποίο είναι νομικά αδιάφορο για την μεταξύ μας σχέση, καθώς ακόμα και αν ίσχυε, εσείς προχωρήσατε αυθαίρετα σε μια συμφωνία με άλλον συμμετέχοντα χωρίς να συνυπολογίζεται την δική μας έννομη σχέση.
  • Αφού προσπέρασα και αυτήν σας την δικαιολογία, και ενώ η αντικαταστάτρια μου είχε ήδη εμφανιστεί σε δύο εκπομπές, μετά ανακαλύψατε άλλο πρόβλημα για την επιστροφή μου, λέγοντας μου ότι ο κ. Ηλίας Βρεττός δεν επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί μου, χωρίς ουδέποτε να έχουμε κάποιο πρόβλημα στην μεταξύ μας συνεργασία, ισχυρισμός ο οποίος είναι επίσης νομικά αδιάφορος για εμένα και την εξέλιξη της επαγγελματικής μας σχέσης, εφόσον ακόμα και αν ίσχυε κάτι τέτοιο, πουθενά δεν προβλέπεται ότι ο τραγουδιστής που θα συμμετέχει έχει δικαίωμα να θέτει «βέτο» στην συμμετοχή αυτού με τον οποίον θα εμφανίζεται.
  • Στην τελευταία επικοινωνία μας προφασιστήκατε ότι δήθεν αναζητάτε τραγουδιστή για να συμμετέχω μαζί του, πλην όμως σταματήσατε την κάθε επικοινωνία μαζί μου.
  • Ήδη στις 23-11-2020 μου κοινοποιήσατε με e-mai! την καταγγελία της σύμβασης μας με την οποία μου γνωστοποιήσατε άλλο λόγο, ήτοι ότι λόγω του format του προγράμματος είναι αδύνατη η επιστροφή μου. Επικαλείστε δε με περίσσιο θράσος το πρόβλημα υγείας μου, το οποίο γνωρίζετε πολύ καλά ότι ήταν απλά η αφορμή να απέχω από την εκπομπή, όπως ήδη πριν από αυτό, μου είχατε ζητήσει.

Όλο δε το διάστημα αυτό και παρά της οχλήσεις μου να προβείτε σε δημόσια δήλωση σχετικά με τον λόγο αποχής μου και το χρονοδιάγραμμα επιστροφής μου, αρνούσασταν και αποφεύγατε να το πράξετε με αποτέλεσμα να με αφήσετε εκτεθειμένη σε ποικίλους σχολιασμούς, σε ερωτήματα τηλεθεατών αλλά και στην υποχρέωση που ανέλαβα να εκπλήσσω τον φιλανθρωπικό σκοπό που υποσχέθηκα και να διαθέσω τα χρήματα στο Δημοτικό σχολείο Γέρακα και στην θεραπεία της μικρής Αναστασίας, καθώς ουδέποτε καταβάλλατε το οποιοδήποτε ποσό. Σημειωτέον ότι, όλες οι πρωτοβουλίες επικοινωνίας μας αναλήφθηκαν από εμένα και τους πληρεξούσιους δικηγόρους μου.

Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς σας αυτής ήταν μεταξύ των άλλων η παραβίαση της υποχρέωσης σας να σεβαστείτε την πολιτική μου ιδιότητα και την προσωπικότητα μου.

Ωστόσο, η απομάκρυνση μου από την εκπομπή ήταν προσχεδιασμένη και αυτό προκύπτει αναμφίβολα από τα εξής:

1) Ήμουν η μόνη συμμετέχουσα που στο τρέιλερ της εκπομπής εμφανιζόμουν μόνη μου και το οποίο αφαιρέσατε από την προβολή της εκπομπής και από το σάιτ του καναλιού από την πρώτη στιγμή.

2) Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης μου κ. Ηλίας Βρεττός από την πρώτη στιγμή αφαίρεσε από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες από την κοινή μας συμμέτοχη, ενέργεια την οποία προφανώς δεν έκανε χωρίς την καθοδήγηση ή συναίνεση σας.

3) Η κυρία Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ως αντικαταστάτρια μου από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε ως συμμετέχουσα και όχι ως αντικαταστάτρια μου, έχοντας προφανώς την δική σας καθοδήγηση ή συναίνεση προς τούτο.

4) Κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι έχω αποχωρήσει οριστικά «σύμφωνα με πήγες της παράγωγης» και εσείς ουδέποτε τα διαψεύσατε. Με συμβουλέψατε μάλιστα να μην δίνω σημασία!

Όλα αυτά αποδεικνύουν περίτρανα ότι η απόφαση σας να με απομακρύνεται, για λόγους που εσείς γνωρίζετε, καθώς εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο από πολιτικές πιέσεις και απόπειρα εξευτελισμού μου, ήταν ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ από την πρώτη εκπομπή.

Απορώ ωστόσο γιατί αν και σας δήλωσα κατ’ επαναλήψη ότι δεν έχω πρόβλημα να λύσουμε την μεταξύ μας συμφωνία, εφόσον βεβαίως εκπληρώνατε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τα πρόσωπα ή τις δομές που σας δήλωσα ότι θα στηρίξω φιλανθρωπικά εσείς δεν το πράττατε. Με τον τρόπο αυτό αφήσατε να διαιωνίζεται μια κατάσταση η οποία είναι άκρως προσβλητική για το πρόσωπο μου.

Επειδή σύμφωνα με τους όρους της μεταξύ μας σύμβασης: «η Εκπομπή ουδόλως δύναται να προσβάλει, θίξει ή μειώσει την προσωπικότητά του. Η Εταιρεία δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση η ίδια η η κριτική επιτροπή (παρουσιαστές κτλ)δεν θα προβούν σε δυσμενή σχόλια που θίγουν την πολιτική υπόσταση του Συμμετέχοντος»

Επειδή σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης: «Ως οικονομικό αντάλλαγμα για τον Συμμετέχοντα συμφωνείται το ποσό των πεντακοσίων(500,00) ευρώ, ανά προβεβλημένο επεισόδιο στο οποίο θα συμμετέχει ο Συμμετέχων, το οποίο συμφωνείται ότι θα διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό σε οποιοδήποτε Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, Σωματείο, Οργανισμό, Νοσοκομείο κλπ. επιλογής του Συμμετέχοντα. Το ποσό θα το λαμβάνει η ίδια και με την σειρά της θα το διαθέτει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ιδρύματα της επιλογής της».

Επειδή με την ως άνω συμπεριφορά σας και την καταχρηστική εκ μέρους σας καταγγελία της σύμβασης, θίξατε ανεπανόρθωτα την τιμή και την υπόληψη μου για τους λόγους προανέφερα και παραβιάσατε την μεταξύ μας σύμβαση.

Επειδή με την καταγγελία σας δεν μου κοινοποιήσατε κανένα έγγραφο αποδεικτικό στοιχείο, που να αποδεικνύει  την δήθεν  αδύνατη επιστροφή μου στο πρόγραμμα λόγω του δεσμευτικού format.

Eπειδή αν και συμφωνήσατε ότι οι υποχρεώσεις σας από την σύμβαση παραμένουν ενεργές παρά την μη εμφάνιση μου στην εκπομπή και παραταύτα δεν καταβάλλατε κανένα χρηματικό ποσο προκειμένου να το διαθέσω φιλανθρωπικά, όπως σας δήλωσα εξ αρχής.

Επειδή σε όλη την διάρκεια της μεταξύ μας σχέσης συμπεριφέρθηκα με καλή πίστη και κατανόηση, συμμορφούμενη πλήρως στις συμβατικές μου υποχρεώσεις, κάτι που εσείς δεν πράξατε στο ελάχιστο, ως οφείλατε συμβατικά αλλά προπάντων ηθικά.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για την αντισυμβατική και προσβλητική συμπεριφορά σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ να καταβάλλετε άμεσα τα οφειλόμενα σε εμένα, όπως προβλέπεται στην σύμβαση και δεσμευτήκατε με την δήλωση σας και προκειμένου να τα διαθέσω στο Δημοτικό σχολείο Γέρακα και στην μικρή Αναστασία ή σε όποιον άλλον επιλέξω.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια σε βάρος σας προς αναζήτηση των αστικών ευθυνών σχετικά με την αντισυμβατική συμπεριφορά σας και την προσβολή της προσωπικότητας μου.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρείας με την επωνυμία BARKINGWELL MEDIA ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και το διακριτικό τίτλο “BARKINGWELLMEDIA I.K.E.” που εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, 2ο χλμ. Παιανίας-Μαρκοπούλου, με αριθμό ΓΕΜΗ 141449701000, ΑΦΜ 800804618 – Δ.Ο.Y. Κορωπίου και εκπροσωπείται νόμιμα από τον διαχειριστή κ. Νικόλαο Κοκλώνη για τη γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες και να την αντιγράψει ολόκληρη στην έκθεση επίδοσής του.

Αθήνα, 25-11-2020

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

Δείτε επίσης περισσότερα σχετικά με την Τηλεόραση.

Youfly.com Team
Youfly.com Teamhttps://youfly.com/
Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
55,721ΥποστηρικτέςΚάντε Like
11,003ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,737ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ