Τηλεόραση

Όσα δεν λέμε: Τα πρώτα λόγια της Άννας Δρούζα στην πρεμιέρα

07/05/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Πρεμιέρα έκανε η νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα στο OPEN με τίτλο Όσα δε λέμε, με την παρουσιάστρια να επιστρέφει στη τηλεόραση μετά από 9 ολόκληρα χρόνια απουσίας.

Στο νέο της εγχείρημα η ίδια μας προσκάλεσε σε ένα διαφορετικό διαλογικό ταξίδι γεμάτο σκέψεις, συναισθήματα, προβληματισμούς, αλλά και ηχηρές αλήθειες.

«Σας καλωσορίζω στο Open στην εκπομπή Όσα δε λέμε και καταλαβαίνουμε από τον τίτλο θα συζητάμε με ανθρώπους που έχετε αγαπήσει μέσα από αυτό που κάνουν γύρω από τα θέματα της ζωής.

Τι μας απασχολεί σε αυτή τη ζωή; Πώς θα περάσουμε καλύτερα; Τι βιώματα έχουμε; Τι αγωνίες; Ελπίζουμε να σας ενδιαφέρει και να μας δίνετε και εσείς ιδέες» ανέφερε αρχικά στην πρεμιέρα της νέας εκπομπή της η Άννα Δρούζα στο OPEN με τίτλο Όσα δε λέμε.

Μάλιστα, πρώτος της καλεσμένος ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως αρθρογράφος, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις στήλες ομορφιάς/μόδας, gossip και τηλεόρασης. Μεγάλη αγάπη έχω και στο ραδιόφωνο, με το οποίο κι ασχολούμαι. Άλλες αγάπες: Ζώα, Netflix, Latin μουσική & Social Media.