Τηλεόραση

OPEN: Εκπομπή τελειώνει, ακόμα δεν άρχισε…

23/03/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το μέλλον του τηλεπαιχνιδιού «Next please» της Αννίτας Πάνια στο OPEN μοιράστηκε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στο Fay’s time του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η εκπομπή κόβεται το ερχόμενο χρονικό διάστημα από το καθημερινό πρόγραμμα και θα προβάλλεται μόνο, και ζωντανά βέβαια, τα Σαββατοκύριακα. Η αλλαγή αυτή αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες περίπου δύο εβδομάδες.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από κοινού, δηλαδή κι από πλευράς της παραγωγής αλλά κι από πλευράς της Αννίτας Πάνια κι αυτό γιατί η παρουσιάστρια θέλει εκτός των άλλων να επικεντρωθεί στο Σαββατοκύριακο, που σημειώνει κι ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και επειδή η εκπομπή δε διαθέτει εμπορικές τοποθετήσεις την ώρα που τα νούμερα κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Έξαλλου, η συμφωνία ήταν έτσι κι αλλιώς να προβάλλεται το Next Please μόνο τα ΣΚ, όμως έγιναν κάποια επιπλέον γυρίσματα για τις ανάγκες ορισμένων κενών που υπήρχαν -και βέβαια εξακολουθούν όμως να υπάρχουν – στο καθημερινό πρόγραμμα.

Μάλιστα, αμέσως μετά την αποκάλυψη του Αλέξανδρου Κατσαρίδη για το Next Please, η Μάρτζυ Λαζάρου επικοινώνησε με την Αννίτα Πάνια και με την σειρά της επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως αρθρογράφος, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις στήλες ομορφιάς/μόδας, gossip και τηλεόρασης. Μεγάλη αγάπη έχω και στο ραδιόφωνο, με το οποίο κι ασχολούμαι. Άλλες αγάπες: Ζώα, Netflix, Latin μουσική & Social Media.