Τηλεόραση

Σασμός Spoiler: Το τέλος της Λεμονιάς στη σειρά

06/05/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Ο Τόλης και η Λεμονιά θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, στο φινάλε της σειράς “Σασμός”. Τι θα αλλάξει ριζικά στη ζωή τους και τι θα ακολουθήσει, στα επόμενα επεισόδια; Πόσο θα αλλάξει ο Τόλης, πλάι της;

Η Λεμονιά, αν και διστακτική στην αρχή, θα πάρει την μεγάλη απόφαση να αφεθεί στον έρωτά της για τον Τόλη. Άλλωστε, εκείνος δείχνει αρκετά αλλαγμένος, έχει αφήσει στην άκρη το σκοτεινό του παρελθόν.

Οι δυο τους θα κάνουν μια νέα αρχή, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα που τους κρατούσαν πίσω τόσο καιρό. Θα αφεθούν στον έρωτα και θα πάρουν την μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έτσι, η Λεμονιά και ο Τόλης θα γίνουν ένα και θα μπουν μαζί στην οικογένεια του Αστέρη και της Αργυρώς, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, θα τους δούμε να κάνουν όνειρα για το μέλλον και να σχεδιάζουν τον παραμυθένιο τους γάμο, στην Κρήτη.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Youfly.com Team

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!