Τηλεόραση

MasterChef 6: Ξεκίνησαν τα Bootcamp – Ποιοι πέρασαν χθες 31/1

01/02/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Δύσκολη αποστολή για τους τρεις κριτές του Masterchef 6, καθώς ενώπιον τους έλαβαν χώρα μαγειρικές κόντρες με απώτερο σκοπό φυσικά μία λευκή ποδιά. Η μάχη ξεκίνησε και για κάποιους το ταξίδι με προορισμό το σπίτι του Masterchef συνεχίζεται. Ποιοι διαγωνιζόμενοι πέρασαν στην επόμενη φάση του MasterChef 6, χθες 31/1, περνώντας επιτυχώς από τα bootcamp;

Πλημμύρισε μαγείρια χθες το πλατώ του Masterchef, όπως είπαν ορισμένοι συμμετέχοντες. Η ώρα του bootcamp έφθασε και οι κριτές κλήθηκαν να δώσουν εισιτήριο και λευκή ποδιά μόνο σε εκείνους που τα έδωσαν όλα στην κουζίνα και το θέλουν πολύ να μπουν στο παιχνίδι. Οι μόνοι που δεν ανησυχούν ως κάτοχοι των golden pins είναι η Βασιλική Δροσάτου, ο Στάθης Ταπραντζής και η Ελισάβετ Κοντοκώστα. Ωστόσο χθες ο Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι και εκείνοι που στις auditions κατόρθωσαν να πάρουν τρία «ναι» από τους κριτές, κέρδισαν και το πλεονέκτημα να παρακολουθήσουν την πρώτη φάση του bootcamp από τον εξώστη. Για τους υπόλοιπες ο μαγειρικός μαραθώνιος ξεκίνησε.

MasterChef 6 – Bootcamp: Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση χθες 31/1

Η πρώτη μαγειρική κόντρα ήθελε αντιμέτωπους το Θοδωρή και τη Λίζα, με τον πρώτο να κερδίζει με το πιάτο του τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση. Ωστόσο η συμπαίκτριά του άφησε αιχμές μιας και σύμφωνα με την ίδια το φιλέτο του Θοδωρή… έσταζε αίμα!

Ανδρική υπόθεση στη συνέχεια η δεύτερη διεκδίκηση ποδιάς. Θράσος και Βασίλης, δύο παιδιά που συνδέθηκαν φιλικά στο Masterchef κονταροχτυπήθηκαν μαγειρικά με το Βασίλη να κερδίζει την ποδιά. Μάλιστα αφιέρωσε τη νίκη του στον πατέρα του που έχει χάσει.

Στη συνέχεια Ηλίας και Χρήστος μαγείρεψαν αποτυγχάνοντας όμως και οι δύο να πάρουν την ποδιά που τόσο πολύ ήθελαν, ενώ στην αναμέτρηση Νίκου-Λύκας ο πρώτος επικράτησε μ’ ένα πολύ νόστιμο πιάτο κατά τους κριτές. Υπέρ του πιάτου Κωνσταντίνου τάχθηκαν στη συνέχεια οι κριτές, έναντι του πιο πληθωρικού δια χειρός Νικόλα από την Κρήτη.

Ακολούθησαν άλλες πέντε διπλές μονομαχίες. Συγκεκριμένα η Τατιάνα πανηγύρισε τη διάκρισή της απέναντι στο Χρήστο, ενώ και ο Μάριος έπεισε γευστικά τους κριτές με αντίπαλο την Παναγιώτα. «Αυτός είναι λίγο σατανικός τύπος! Έχει ένα ενδιαφέρον στην ησυχία του!» δήλωσε σχολιάζοντας την απόδοσή του ο Κουτσόπουλος. Αντιθέτως χωρίς ποδιά έμειναν Ταμάρα και Φίλιππος που δεν μαγείρεψαν όπως περίμεναν οι κριτές.

Τέλος, ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά αφήνοντας εκτός τον Παναγιώτη που είχε μία αστοχία με τις γαρίδες που επέλεξε να μαγειρέψει. Ευχάριστα νέα και για τον Πάνο που έπεισε τους κριτές με το πιάτο του, έναντι αυτού του Χριστόφορου. Μάλιστα ο τελευταίος αν και δεν πήρε ποδιά δήλωσε ότι του άρεσε που αγωνίστηκε μ’ έναν τόσο δυνατό μάγειρα.

Δείτε ακόμα:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Φωφώ Μπόνιου

Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.