Τηλεόραση

Η Γη της Ελιάς: Οριστική ρήξη στη σχέση Λυκούργου – Χρήστου

29/04/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Οριστική ρήξη θα δούμε να σημειώνεται στη σχέση Λυκούργου και Χρήστου στην Γη της Ελιάς, εξαιτίας φυσικά της παράνομης σχέσης του δεύτερου με την Αριάδνη.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα τον άντρα της με την κόρη του Στάθη σε ένα τρυφερό τετ α τετ στην ταβέρνα και αμέσως αντιλαμβάνεται την προδοσία τους. Η Ισμήνη προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο, όμως η γιατρός είναι σίγουρη πως είναι μαζί.

Έτσι, αποφασίζει χωρίς πολλά πολλά να χωρίσει τον Χρήστο και να προχωρήσει στην ζωή της. Το διαζύγιο φυσικά αυτό μαθαίνεται στο χωριό, ενώ η Χρυσούλα διαδίδει σε όλους την παράνομη σχέση Αριάδνης – Χρήστου.

Όλοι παθαίνουν φυσικά σοκ και το ζευγάρι αισθάνεται πολύ άσχημα με την τροπή που πήρε το όλο θέμα. Ωστόσο, ακόμα πιο τραγικά αισθάνεται ο Λυκούργος, μιας και ντρέπεται για την συμπεριφορά του Χρήστου και τον κατηγορεί ευθέως πως εκείνος και η Αριάδνη τον έκαναν ρεζίλι σε όλη την Αρεόπολη, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως αρθρογράφος, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις στήλες ομορφιάς/μόδας, gossip και τηλεόρασης. Μεγάλη αγάπη έχω και στο ραδιόφωνο, με το οποίο κι ασχολούμαι. Άλλες αγάπες: Ζώα, Netflix, Latin μουσική & Social Media.