Τηλεόραση

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Ο Μιχάλης Ρέππας για την αλλαγή μέρας στην σειρά

04/11/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

H σειρά του MEGA, Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη, άλλαξε πρόσφατα μέρα προβολής, μετά από μόλις λίγες εβδομάδες που βρίσκεται στον αέρα! Ο δημιουργός της, Μιχάλης Ρέππας, δεν έδειξε να προβληματίζεται ιδιαίτερα ενώ αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης!

Ο Μιχάλης Ρέππας βρέθηκε στο θέατρο “Κάτια Δανδουλάκη” όπου ανεβαίνει η παράσταση ‘Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου’, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου.

Εκεί, λοιπόν, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την σειρά ‘Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη’ και το αν τον προβληματίζει η αλλαγή στην ημέρα προβολής της. Ο ίδιος απάντησε: «Πολύ καλά ήταν τα νούμερα, δεν σε καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό. Δεν έγινε καμία αλλαγή απλώς έφυγε από το Σάββατο. Θα είναι δύο επεισόδια κάθε Παρασκευή, γιατί φαινόταν “λίγο” στο τηλεοπτικό κοινό. Έχει μάθει το κοινό στο παραπάνω με τις πλατφόρμες».

Κλείνοντας μάλιστα συμπλήρωσε για την διάρκεια του κάθε επεισοδίου: «Γράφαμε κάτι μικρά 30λεπτα, όπως ήταν παλιά αυτά που κάναμε, οι Τρεις Χάριτες, το Δις Εξαμαρτείν… Και ξαφνικά είπαν οι υπεύθυνοι του καναλιού ότι ‘Δεν πάει αυτό το πράγμα γιατί με το που παίρνει την ανηφόρα, φεύγετε εσείς, τελειώνει το σίριαλ’».

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Χρήστου

Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?