Σινεμά

Σπασμένη Φλέβα – Μπισμπίκης: Νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας

29/04/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Σε περίοδο γυρισμάτων βρίσκεται ο Βασίλης Μπισμπίκης αυτόν τον καιρό για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί με τίτλο, Σπασμένη Φλέβα.

Το σενάριο συνυπογράφουν ο Γιάννης Οικονομίδης και ο Βαγγέλης Μουρίκης όπου περιέγραψαν την ταινία ως «ένα καθαρόαιμο αστικό δράμα, πολύ σκοτεινό, χωρίς χιούμορ. Τραγωδία, μαύρο δράμα, ωραίο, να το γευτούμε όλο».

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από τις αρχές Απριλίου και συνεχίζονται δυναμικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη να μοιράζεται στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια ως αρθρογράφος, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις στήλες ομορφιάς/μόδας, gossip και τηλεόρασης. Μεγάλη αγάπη έχω και στο ραδιόφωνο, με το οποίο κι ασχολούμαι. Άλλες αγάπες: Ζώα, Netflix, Latin μουσική & Social Media.