Τηλεόραση

GNTM 4: Τα δάκρυα της Ισμήνης και το πιθανό Golden Pass

15/09/2021
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Το GNTM 4 έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και σε κάθε audition βλέπουμε εντυπωσιακά μοντέλα που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Το επεισόδιο της Δευτέρας βαδίζει στα χνάρια της πρώτης εβδομάδας με πιο εντυπωσιακά μοντέλα να παιρνούν το κατώφλι του GNTM 4. Στο νέο επεισόδιο η Ισμήνη, αλλά και ο Μπράτης, δακρύζουν από τη συγκίνηση, ενώ ίσως βρέθηκε το επόμενο Golden Pass.

Άνδρες και γυναίκες αγωνίζονται για μία θέση στα bootcamp κι όπως έχουμε ήδη καταλάβει ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει μοντέλα που έχουν τραβήξει την προσοχή, πρόσωπα που δεν ξεχνιούνται εύκολα, αλλά και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Δύο Wild Cards έχουν ήδη δοθεί από δύο κριτές και μένουν ακόμα δύο Wild Cards κι ένα Golden Pass. Η Ζενεβιέβ έδωσε το εισιτήριο και μία δεύτερη ευκαιρία στην 20χρονη Εμμανουέλα, ενώ ο Μπράτης στην πρωταθλήτρια Παγκρατίου, την Δομινίκη. Τα Wild Cards είναι ουσιαστικά η κάρτα που έχει ο κάθε κριτής, ο οποίος μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση ένα μοντέλο που δεν πήρε απ’ όλους τους κριτές το Ναι.

Στο νέο επεισόδιο, μάλιστα, οι κριτές θα συγκινηθούν και βλέπουμε στο τρέιλερ να δακρύζουν. Ποιο μοντέλο τους έκανε να βουρκώσουν και την Ισμήνη να αναδείξει την ευαίσθητη πλευρά της;

Το πιο εντυπωσιακό μοντέλο που έχουμε δει;

Από την άλλη, το Golden Pass είναι το εισιτήριο για το σπίτι. Οι κριτές το δίνουν σε εκείνο το μοντέλο που τους εντυπωσίασε τόσο πολύ, που θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να περάσει από τα bootcamp κι έτσι περνάει κατευθείαν στο διαγωνισμό!

Το Golden Pass του GNTM 4 πιθανώς να το δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, κάτι που καταλαβαίνουμε από την αντίδραση των κριτών. Για να είμαστε πιο ακριβείς, όλα ξεκινούν όταν το μοντέλο περνάει πρώτα από τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος παθαίνει ένα σοκ. Ύστερα, η διαγωνιζόμενη δέχεται ορισμένα από τα καλύτερα σχόλια που έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής! «Θεωρώ πως είναι η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου», τονίζει ο coach των μοντέλων αναφερόμενος σε ένα από τα πιο γνωστά Ελληνικά μοντέλα του εξωτερικού.

«Δεν βλέπουμε κάθε μέρα τέτοια κορίτσια σαν εσένα», λέει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ενώ στη συνέχεια τη βλέπουμε να αναφωνεί «Επιτέλους». «Αυτή άνετα είναι το επόμενο Ελληνικό Top Model», αναφέρει ο Μπράτης.

Αναμένουμε με αγωνία το επεισόδιο GNTM 4 της Δευτέρας στις 21:00.

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ζωή Καραθανάση

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.