Τηλεόραση

Eurovision 2021: Το ατύχημα της Τσαγκρινού στην πρόβα – Τί δήλωσε (Video)

10/05/2021
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η Eurovision είναι μόλις μία εβδομάδα μακριά και οι πρόβες έχουν μόλις ξεκινήσει. Χθες έγινε η πρώτη πρόβα για την Κύπρο με την Έλενα Τσαγκρινού, ενώ σήμερα θα πάρει σειρά η Ελλάδα. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όλα ρόδινα, αφού συνέβησαν και ορισμένες αναποδιές. Αυτό, όμως, δεν την Έλενα Τσαγκρινού εμπόδισε να κάνει τις πρώτες τις δηλώσεις για την συμμετοχή της στη Eurovision 2021! Δείτε αναλυτικά παρακάτω!

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Ευτυχείτε, δύο ατυχήματα είχε η κυπριακή συμμετοχή, ατυχήματα που είχαν ως αποτέλεσμα να σταματήσουν την πρόβα. Το πρώτο ατύχημα αφορούσε την τραγουδίστρια, αφού κατά τη διάρκεια της χορογραφίας, τής έφυγε το μικρόφωνο και δεν μπορούσε να συνεχίσει την πρόβα.

Το επόμενο ατύχημα σχετίζεται με την σκηνική παρουσία του τραγουδιού. Συγκεκριμένα, η Κύπρος έχει επιλέξει έναν τεράστιο καθρέφτη που βρίσκεται στο πίσω μέρος και περιστρέφεται παίρνοντας διάφορες κλίσεις. Σε αυτό το σημείο, μία χορεύτρια χτύπησε. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού για τη συμμετοχή της

Παρά το ατύχημα, η πρώτη πρόβα με την Έλενα Τσαγκρινού τελείωσε καλώς και ο ενθουσιασμός της για την Eurovision 2021 ήταν εμφανής, κάτι που φάνηκε από τις πρώτες τις δηλώσεις. Χαμογελαστή και χαρούμενη δήλωσε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να πετάξουνε και να πάνε στο Ρότερνταμ. «Θέλω μία πολύ καλή θέση, γιατί όχι και τη νίκη;», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Παρόλα αυτά ανέφερε ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα είναι ευτυχισμένη αφού έχει περάσει μία όμορφη διαδικασία που την έχει εξελίξει τόσο προσωπικά όσο και καλλιτεχνικά!

Δεν έλειψε να σχολιάσει την στήριξη που έχει από τον σύντροφό της, την οικογένεια και τους φίλους της, που της έχουν στείλει δώρα και γούρια για να την βοηθήσουν σε αυτό το μουσικό ταξίδι! Δείτε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις που έκανε η Έλενα Τσαγκρινού για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021:

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ζωή Καραθανάση

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.