26.7 C
Athens
Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Ανασκόπηση Big Brother: Tι είδαμε έως τον μεγάλο τελικό

Η στιγμή του μεγάλου τελικού πλησιάζει και οι παίκτες στο σπίτι δεν είναι σε αριθμό, αλλά και σε χαρακτήρα, όπως ήταν την πρώτη μέρα που μπήκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Ο τελικός του Big Brother θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου κι εμείς σας παρουσιάζουμε μια ανασκόπηση με όλα όσα είδαμε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, από την πρώτη μέρα μέχρι και τις τελευταίες.

Big Brother: Η πρόκληση με τους “διαφορετικούς” παίκτες

Η παραγωγή του ΣΚΑΙ ρίσκαρε με το να επιλέξει ανθρώπους που διαφέρουν αρκετά ως προς τις πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. Στο παιχνίδι μπήκαν παίκτες που δεν ταίριαζαν καθόλου μεταξύ τους, όμως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήρθαν πολύ κοντά. Μάλιστα, οι περισσότεροι δε δίστασαν να πλησιάσουν το διαφορετικό, να το αγκαλιάσουν και να αφήσουν πίσω τους οποιοδήποτε στερεότυπο.

Αρκετοί διατήρησαν βέβαια τη στάση που επέλεξαν να έχουν, μέχρι και τη στιγμή της αποχώρησής τους. Στην πραγματικότητα, αυτό που κατάλαβαν οι περισσότεροι παίκτες φτάνοντας μέχρι το τέλος, είναι πως δεν υπάρχει “διαφορετικό”, διότι είμαστε όλοι το ίδιο.

Οι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι ήταν οι: Jay, Άννα Μαρία, Ζακ, Ραμόνα, Γρηγόρης, Δημήτρης Κεχαγιάς, Ράνια, Σοφία, Χρήστος – Παναγιώτης Βαρουξής, Χριστίνα, Θέμης, Χρήστος Μακρίδης, Αφροδίτη, Δημήτρης Πυργίδης, Ραΐσα, Νικόλας, ενώ αργότερα προστέθηκαν οι: Βλαδίμηρος, Νίκος, Βασιλική.

big brother παίκτες ανασκόπηση τελικός

Μάλιστα, στο παιχνίδι για λίγο καιρό βρέθηκε και ο Αντώνης, ο οποίος εξαιτίας μιας απαράδεκτης δήλωσης, αποβλήθηκε από την παραγωγή και από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Το γεγονός αυτό, είχε δημιουργήσει μεγάλη ένταση στους τηλεθεατές, οι οποίοι μέσα από Instagram, Facebook και το Twitter απαιτούσαν να αποχωρήσει ο συγκεκριμένος παίκτης αμέσως.

Έκτοτε, η παραγωγή δεν ξανά μίλησε για το σκηνικό αυτό, ούτε για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Οι πιο αστείες δοκιμασίες που οργάνωσε ο Μεγάλος Αδερφός

Ο Μεγάλος Αδερφός καλούσε τους παίκτες σε εβδομαδιαίες δοκιμασίες, προκειμένου να κερδίσουν τα απαραίτητα χρήματα για να  περάσουν την εβδομάδα τους στο σπίτι. Οι δοκιμασίες ήταν πολλές όλους αυτούς τους μήνες και το γέλιο άφθονο. Καθώς ο τελικός του Big Brother πλησιάζει, οι στιγμές αυτές θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη των τηλεθεατών και αναπόσπαστα κομμάτια στην ανασκόπηση.

Οι απολαυστικοί χοροί στο σπίτι

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δοκιμασία χορού. Η μεγάλη οθόνη παρουσίαζε τα ονόματα των παικτών που θα έπρεπε να χορέψουν ένα συγκεκριμένο είδος χορού στο ειδικό δωμάτιο αποστολών. Οι παίκτες δεν χόρευαν απλώς, ενσάρκωναν ολοκληρωτικά τον ρόλο του τραγουδιστή, τόσο σε φωνητικά όσο σε σκηνική παρουσία.

big brother δοκιμασία χορού

Το μωρό του Big Brother

Μια ακόμη ξεκαρδιστική δοκιμασία που λάτρεψαν οι τηλεθεατές, ήταν το μωρό του Big Brother. Ανά δυάδες, δηλαδή ανά γονείς, έπρεπε να φροντίζουν το μωρό του σπιτιού, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους. Φυσικά, το μωρό ήταν μια πλαστική κούκλα, αλλά οι παίκτες έπρεπε να το αντιμετωπίζουν σαν αληθινό.

big brother ανασκόπηση - μεγάλος τελικός

Ναι ή Όχι δοκιμασία

Δοκιμασία Ναι ή Όχι: Ο μεγάλος αδερφός καλεί κάθε παίκτη ξεχωριστά στο δωμάτιο επικοινωνίας. Εκεί του θέτει ένα challenge στο οποίο πρέπει να πει ναι ή όχι. Αν πει όχι, χάνονται χρήματα. Οι δοκιμασίες ήταν ξεκαρδιστικές, ειδικά η γίδα βραστή που έπρεπε να φάει η Αφροδίτη.

big brother αφροδίτη δοκιμασία βραστή γίδα

Τουβλό – καταστροφή

Από την σύνοψη των δοκιμασιών, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα τουβλάκια. Η δοκιμασία, που εκνεύρισε τους παίκτες, αλλά και τους τηλεθεατές, ίσως να αποτέλεσε την πιο δύσκολη, αλλά και ευχάριστη αποστολή του σπιτιού. Ένα ντόμινο από τουβλάκια έπρεπε να φτιάξουν οι παίκτες, το οποίο το πρωί χτιζόταν το βράδυ γκρεμιζόταν. Όσοι έριχναν το ντόμινο πριν τη λήξη της δοκιμασίας, έπρεπε να φτιαχτεί ξανά από την αρχή. Κουραστικό; Σίγουρα. Είχε όμως αρκετό γέλιο.

Σήμερα γάμος γίνεται στο Big Brother

Σήμερα γάμος γίνεται. Μια δοκιμασία που στάθηκε η αιτία για να επικρατήσει ειρήνη στο σπίτι του Big Brother για αρκετές συνεχόμενες μέρες. Οι παίκτες έπρεπε να οργανώσουν το γάμο της Άννα Μαρίας και του Δημήτρη Κεχαγιά. Όλοι είχαν να φέρουν εις πέρας μια ειδική αποστολή για την πραγματοποίηση αυτής της τελετής, μιας τελετής που χάρισε γέλιο στους τηλεθεατές και ηρεμία στους παίκτες. Ήταν από τις λίγες φορές που οι παίκτες ήταν όλοι μαζί δεμένοι και χαρούμενοι.

big brother ανασκόπηση - τελικός - γάμος Άννα Μαρία Κεχαγιάς

Ανασκόπηση στις σχέσεις των παικτών- ο τελικός απολογισμός στο σπίτι του Big Brother

Κάποιοι παίκτες ήρθαν αρκετά κοντά, κάποιοι άλλοι όχι. Ορισμένοι ανέπτυξαν και μια σχέση παραπάνω από φιλική, ενώ άλλοι πιάστηκαν στα χέρια και σταμάτησαν μέχρι και την καλημέρα στο σπίτι του Big Brother. Οι μοναδικοί χαρακτήρες των παιδιών ήταν λογικό να συγκρούονται, αλλά και να ταυτίζονται απόλυτα. Υπήρξαν γερές φιλίες, οι οποίες με την αποχώρηση, ή και πριν την αποχώρηση, διαλύθηκαν. Κάποιες σχέσεις διατηρήθηκαν, ενώ άλλες όχι.

Ραΐσα και Δίδυμοι

Όταν οι δίδυμοι ήταν πρακτικά ένας, δηλαδή ο Χρήστος, το ενδιαφέρον της Ραΐσα για αυτόν, τον έκανε να ξεκινήσει ένα φλερτ, το οποίο έληξε άδοξα. Όταν αποκαλύφθηκε πως τελικά ο Χρήστος ήταν και Παναγιώτης μαζί, καθώς ήταν δύο, οι εντάσεις ξεκίνησαν με τους δίδυμους να απομακρύνονται από τη Ραΐσα. Η παίκτρια πληγώθηκε αρκετά, ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού φάνηκε πως είχε απομακρυνθεί και από τους δύο.

ραισα και παναγιωτης παίκτες απο ριάλιτι του ΣΚΑΙ συζητούν

Δημήτρης Κεχαγιάς – Σοφία Δανέζη

Ένα εκρηκτικό ζευγάρι που σχολιάστηκε αρκετά. Όσο και να απέφευγε η Σοφία να παραδεχτεί πως υπάρχει ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, η προστατευτικότητα του Δημήτρη απέναντί της τα δήλωνε όλα. Ήταν μια δυνατή ομάδα οι δυο τους και αρκετές φορές χαρακτηρίστηκαν ως “στρατηγικοί”. Κάποιοι από τους τηλεθεατές τους υποστήριξαν, ενώ άλλοι τους κατέκριναν. Παρά τις πολλαπλές εντάσεις, η σχέση τους παρέμεινε ως είχε, μέχρι ο ένας από τους δύο να αποχωρήσει.

Σοφία και Δημήτρης Κεχαγιάς καναπές - ανασκόπηση στη σχέση τους έως τον τελικό

Παναγιώτης – Χριστίνα

Ένα όμορφο φλερτ υπήρξε ανάμεσα και στον Παναγιώτη προς τη Χριστίνα. Με μία μικρή περίληψη, ο ίδιος είχε δηλώσει ανοιχτά πως ενδιαφέρεται για την παίκτρια, ένα ενδιαφέρον που δεν κράτησε για καιρό, καθώς οι δυο τους τσακώθηκαν προς το τέλος. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον πανηγυρισμό του Παναγιώτη με την αποχώρηση της Χριστίνας και την παραμονή του στο σπίτι; Οι δύο παίκτες, ενώ έζησαν ρομαντικές στιγμές στο παιχνίδι, αποχώρησαν τσακωμένοι.

παναγιώτης και χριστίνα big brother αγκαλιά στην κουζίνα

Δημήτρης Πυργίδης – Άννα Μαρία

Σίγουρα, αποτέλεσαν και αποτελούν ένα απολαυστικό ζευγάρι. Οι πλάκες τους μέσα στο σπίτι χάρισαν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές. Ο “Χάος” έσπειρε πραγματικό χάος στην Άννα Μαρία και μαζί έκαναν ένα δυνατό ντουέτο. Βέβαια, οι εντάσεις ήταν αρκετές και για πολύ καιρό οι δύο παίκτες δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Ωστόσο, πάντα οι συμφιλιώσεις τους ήταν ξεκαρδιστικές, παρόλο που ακόμη κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί τα συναισθήματά του. Ο τελικός, λογικά, θα τους βρει παρέα, ενώ η ανασκόπηση του Big Brother θα περιλαμβάνει άπειρες σκηνές με τους δύο πρωταγωνιστές.

Άννα Μαρία Δημήτρης Πυργίδης - ανασκόπηση στη σχέση τους στο big brother τελικός

Big Brother: Οι μεγάλοι τσακωμοί

Φυσικά, από την ανασκόπηση του ριάλιτι Big Brother και μέχρι να φτάσει ο μεγάλος τελικός, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι μεγάλοι καυγάδες των παικτών στο σπίτι. Η πίεση, ο εγκλεισμός αλλά και οι διαφορετικοί χαρακτήρες δημιούργησαν εντάσεις στους παίκτες που συζητήθηκαν πολύ. Μάλιστα, αρκετές φορές κάποιοι ζήτησαν να φύγουν από το σπίτι, διότι δεν μπορούσαν να αντέξουν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Σοφία – Άννα Μαρία και στη μέση Βασιλική

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον καυγά ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Σοφία, μπροστά στην Βασιλική; Όταν η Άννα Μαρία πήρε την καινούργια παίκτρια να της μιλήσει για τα όσα βιώνει από την Σοφία στο σπίτι του Big Brother, η Σοφία έσπευσε να προστατεύσει την Βασιλική, με σκοπό να μην επηρεαστεί η γνώμη της. Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν τσακωμό αρκετά έντονο, αλλά και αστείο, όσον αφορά της αντιδράσεις της Βασιλικής στο κέντρο.

big brother σοφία άννα μαρία

Ραΐσα εναντίον διδύμων

Ένταση στα Social Media και ειδικά στο Twitter είχε δημιουργήσει η σχέση της Ραΐσα με τους δίδυμους. Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, μια κατάσταση που άργησε να ξεκαθαριστεί, έφερε τα πάνω κάτω στην παίκτρια, η οποία έδειξε αρκετά προβληματισμένη με το εάν οι δίδυμοι την κορόιδευαν ή όχι.

ραΐσα χρήστος παίκτες σε ριάλιτι στον ΣΚΑΙ συζητούν

Τσακωμός για το χαρτί υγείας

Τσακωμοί για το φαγητό και τα είδη υγιεινής γίνονταν τακτικά στο σπίτι του Big Brother. Οι παίκτες έφταναν στο σημείο, λόγω πίεσης, να τσακώνονται ακόμη και για τα πιο απλά και μικρά πράγματα, όπως κάνουν αρκετοί συγκάτοικοι. Μεγάλη φασαρία όμως είχε γίνει για ένα χαρτί υγείας, ανάμεσα στις Άννα Μαρία και Αφροδίτη. Η ένταση αυτή οδήγησε σε κλάματα, ενώ στον καυγά πήραν μέρος και άλλοι παίκτες υποστηρίζοντας την Αφροδίτη.

Σοφία – Άννα Μαρία και Ραμόνα σε ένταση

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον έντονο καυγά ανάμεσα σε Σοφία – Άννα Μαρία και Ραμόνα. Όταν η Σοφία είχε δηλώσει πως όποιος βρίσκεται κοντά στην Άννα Μαρία γίνεται στόχος, ένας έντονος τσακωμός ξέσπασε ανάμεσα στα κορίτσια του Big Brother. Αυτό, είχε σαν αποτέλεσμα η Σοφία να ουρλιάξει πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι, ενώ στα χέρια του την κρατούσε ο Κεχαγιάς, για να μην επιτεθεί. Με μια σύντομη περίληψη, η σχέση μεταξύ σε Σοφία και Άννα Μαρία σπάνια υπήρξε σταθερή, κάτι που θα ισχύει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο του Big Brother.

big brother ανασκόπηση τελικός - καυγάδες στο σπίτι

Ραΐσα και Άννα Μαρία – Η παρατήρηση

Ένας ακόμη καυγάς που συζητήθηκε αρκετά, ενώ κατηγορήθηκε για σκηνές βίας, ήταν ο καυγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραΐσα. Ίσως, είναι από τους τσακωμούς που έχουν στιγματίσει την πορεία του ριάλιτι, καθώς οι δύο κοπέλες δέχτηκαν μέχρι και παρατήρηση από την παραγωγή και τον Μεγάλο Αδερφό. Με μία μικρή σύνοψη, όταν η Άννα Μαρία έθιξε την μητέρα της Ραΐσα, η ίδια όρμηξε πάνω της. Η Ραΐσα δέχτηκε παρατήρηση για σωματική βία, ενώ η Άννα Μαρία για λεκτική.

άννα μαρία και ραισα παίκτριες στο big brother

Το σπάσιμο της πόρτας από Άννα Μαρία

Ένα ακόμη περιστατικό θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες των τηλεθεατών και δεν είναι άλλο, από την έκρηξη της Άννα Μαρίας και το σπάσιμο της πόρτας. Η Άννα Μαρία, εξαιτίας όσων άκουσε από τον Χρήστο Μακρίδη σχετικά με το που κοιμάται, είχε ένα ισχυρό ξέσπασμα, το οποίο την ώθησε στο να σπάσει τα προστατευτικά της πόρτας, ζητώντας να φύγει οριστικά από το παιχνίδι.

ανασκόπηση καυγάδων έως τον τελικό big brother άννα μαρία σπάει την πόρτα

Ο Θέμης ξεσπάει για πρώτη φορά

Ξανά στο επίκεντρο η Άννα Μαρία, αυτή τη φορά με τον Θέμη. Ήταν η πρώτη φορά που είδαν οι τηλεθεατές τον Θέμη να ξεσπάει για κάτι που τον ενοχλεί στο σπίτι του Big Brother. Όταν η Ραμόνα του αποκάλυψε πως η Άννα Μαρία τον είχε αποκαλέσει ντροπή των γκέι, ο Θέμης ξέσπασε και ένας μεγάλος καυγάς ξεκίνησε. Ο καυγάς αυτός σχολιάστηκε έντονα από τους τηλεθεατές, ενώ έντονα σχολιάζεται και η φιλία των δύο παικτών που δημιουργήθηκε αργότερα. Μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο, οι δύο παίκτες κρατούν μια ισορροπία στη σχέση τους, η οποία δεν είναι ούτε φιλική, αλλά ούτε και εχθρική.

θέμης Άννα Μαρία καυγάς - παίκτες σε ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Η ανοιχτή ψηφοφορία

Ο πιο πρόσφατος και έντονος καυγάς που σημειώθηκε στο σπίτι του Big Brother και οδήγησε στην αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά από το σπίτι. Όταν ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε σε ανοιχτή ψηφοφορία τους παίκτες του σπιτιού, οι εντάσεις κορυφώθηκαν, ειδικά όταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς επιτέθηκε λεκτικά στον Χρήστο Βαρουξή. Οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν, ενώ θέση σε αυτό πήρε ακόμα και το ΕΣΡ.

Big Brother ανασκόπηση τελικός - Κεχαγιάς σε ένταση με τον Βαρουξή

Δείτε επίσης:

Big Brother: Ανασκόπηση αστείων στιγμών

Οι πλάκες των παικτών, αλλά και τα πάρτι που οργάνωσε ο Μεγάλος Αδερφός, χάρισαν γέλιο τόσο στους κάτοικους του σπιτιού, όσο και στους τηλεθεατές. Αν και το κλίμα πολλές φορές στο σπίτι ήταν τεταμένο, αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν πλάκες και φάρσες προκειμένου να σπάσουν τον πάγο. Βέβαια, οι καυγάδες και οι εντάσεις στο σπίτι, δεν ξεπερνούν σε αριθμό τις αστείες στιγμές.

Τα πλαστικά φυτά

Χαμός έγινε στα Social Media με την Άννα Μαρία να ποτίζει τα πλαστικά λουλούδια του σπιτιού. Με μία σύντομη σύνοψη, η αγάπη της για τα φυτά προκάλεσε γέλιο στους τηλεθεατές, καθώς την παρακολουθούσαν να ποτίζει όχι μόνο τα αληθινά φυτά, αλλά και τα ψεύτικά. Μάλιστα, η παίκτρια άλλαζε και το χώμα τους, ενώ πετούσε και τα ξερά φύλλα. Η στιγμή που της ανακοινώθηκε ότι τα φυτά είναι ψεύτικα, αποτελεί από τις πιο απολαυστικές σκηνές του Big Brother.

Ανασκόπηση αστείων στιγμών big brother τελικός - Άννα Μαρία

Η πολυθρόνα του Μακρίδη & η φρυγανιά

Η πολυθρόνα του Χρήστου Μακρίδη, ή αλλιώς του αντιδημάρχου, δημιούργησε ένα πλήθος από σχόλια και memes. Ο τρόπος που ζούσε στο σπίτι του Big Brother προκαλούσε προβληματισμούς, σχετικά με το αν συνεισφέρει στις ανάγκες του σπιτιού, αλλά και γέλιο αναφορικά με το πως αντιμετώπιζε κάποιες καταστάσεις. Η σκηνή που πήγε να φάει μια φρυγανιά και κατέληξε να φτιάχνει οικογενειακό πρωινό, θα μείνει στην ιστορία του Big Brother 2020.

χρήστος μακρίδης big brother τελικός - ανασκόπηση αστείων στιγμών στο παιχνίδι - σκηνή με φρυγανιά

Πλάκες ανάμεσα σε Άννα Μαρία – Δημήτρη Πυργίδη

Κανείς δε θα ξεχάσει το “χαοτικό” δίδυμο του σπιτιού. Όταν η Άννα Μαρία και ο Δημήτρης Πυργίδης είχαν διάθεση, προκαλούσαν γέλιο, τόσο στους κατοίκους του σπιτιού, όσο και στους τηλεθεατές. Μάλιστα, τα Social Media έπαιρναν φωτιά κάθε φορά που σκάρωναν τις πλάκες τους, αλλά και τις φορές που τσακώνονταν. Η σχέση τους είναι αρκετά έντονη, κάτι που σχολιάστηκε αρκετά ακόμα και από τους υπόλοιπους παίκτες του σπιτιού. H σκηνή της ψεύτικης λιποθυμίας του θα μείνει αξέχαστη στους τηλεθεατές.

Τα χαοτικά στριπτίζ

Οι άντρες του σπιτιού αποφάσισαν να χαρίσουν ένα στριπτίζ στις γυναίκες του Big Brother, αλλά και στους τηλεθεατές που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο επεισόδιο. Είναι από τις στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες τόσο στο ριάλιτι, όσο και στα social media, και ειδικά στο Twitter που πήρε φωτιά εκείνο το βράδυ. Επιπλέον, τα στριπτίζ δε σταμάτησαν εκεί, καθώς ακολούθησαν κι άλλα, μέσα από τη δοκιμασία του γάμου. Bachelor χωρίς στριπτίζ, δε γίνεται άλλωστε.

big brother ανασκόπηση στιγμών στριπτιζ ζακ - τελικός

Οι αξέχαστες σκοπιές

Μπορεί η δοκιμασία του στρατού να μην εξελίχθηκε καθόλου ωραία, τόσο για το χρηματικό ποσό που δε συγκεντρώθηκε, όσο και για τις σχέσεις των παικτών που χάλασαν (Θέμης – Σοφία). Ωστόσο, οι στιγμές των παικτών στη δοκιμασία ήταν ξεκαρδιστικές για το κοινό, καθώς ορισμένοι είχαν μπει ολοκληρωτικά στο ρόλο του στρατού. Δημήτρης Πυργίδης και Χρήστος Βαρουξής έδωσαν ρεσιτάλ στην τελευταία αυτή δοκιμασία.

big brother ανασκόπηση στιγμών - τελικός- δοκιμασία πυργίδη με τον στρατό

Η μπανάνα της Αφροδίτης

Ποιος έφαγε την μπανάνα μου; Η ατάκα που δημιούργησε άφθονα memes, αλλά και βιντεάκια στην εφαρμογή του Tik Tok. Δε θα μπορούσε να λείπει από την ανασκόπηση του Big Brother μια τέτοια σκηνή, όπου ο τελικός κριτής, τελικά, ήταν η Αφροδίτη και όχι ο Μεγάλος Αδερφός. Οι παίκτες αναγκάζονταν να κρύβουν φαγητά, ώστε να μη τους τα τρώνε άλλοι. Η Αφροδίτη, μόλις συνειδητοποίησε πως κάποιος έφαγε κρυφά την μπανάνα της, ξεσήκωσε όλο το σπίτι, ενώ έστησε και ολόκληρο συμβούλιο στο σαλόνι. Ένοχος; Η Ράνια.

big brother ανασκόπηση - τελικός: Περιστατικό με Αφροδίτη και μπανάνα

Ανασκόπηση στιγμών στα Live του Big Brother: Ο Μικρούτσικος τελικός κριτής

Απολαυστικές ήταν οι στιγμές και των live με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μπορεί να μην είχε το ρόλο του παρουσιαστή – συντονιστή, έπαιξε όμως μεγάλο και σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς η παρουσία του και οι συζητήσεις με τα παιδιά, έδωσαν τροφή για σκέψη στους τηλεθεατές, σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι.

Ανδρέας Μικρούτσικος σε ριάλιτι

Ουκ ολίγες φορές, ο Ανδρέας πήρε θέση σχετικά με τα γεγονότα του σπιτιού. Μάλιστα, κάλεσε αρκετούς παίκτες στο μπλε δωμάτιο ή και στο red room, προκειμένου να μιλήσει μαζί τους για όλα όσα τους απασχολούν.

Η στάση του, αλλά και τα σκληρά του λόγια, προβλημάτιζαν τους παίκτες, το κοινό, αλλά και την ίδια την παραγωγή. Μάλιστα, ο τρόπος που είχε μιλήσει στην Σοφία, είχε κάνει την παίκτρια να στεναχωρηθεί αρκετά για την γνώμη του παρουσιαστή.

Επιπλέον, η αλήθεια του, έφερε αρκετά σε αμηχανία τον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος προσπαθούσε να κρατήσει τις ισορροπίες. Πολλοί σχολίασαν την τεταμένη σχέση τους, κάτι που όπως δηλώνουν και οι ίδιοι, δεν ισχύει.

Μικρούτσικος και Βαρθακούρης

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετέφερε στα live του Big Brother το παλιό, αυθεντικό καλτ ριάλιτι, το οποίο σε αρκετούς λάτρεις των εκπομπών αυτών, είχε λείψει. Η παρουσία του έχει χαραχθεί στο Big Brother 2020. Αυτό σημαίνει πως, αν δεν εμφανιστεί στα υπόλοιπα και μελλοντικά Big Brother, η απουσία του θα γίνει αισθητή, καθώς κατάφερε να αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του show.

Big Brother - ανασκόπηση live

Αυτή ήταν μια μεγάλη ανασκόπηση των καλύτερων, αλλά και χειρότερων στιγμών του Big Brother, μέχρι να έρθει ο μεγάλος τελικός που θα λήξει το ριάλιτι.

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολουθηστε μας
52,595ΥποστηρικτέςΚάντε Like
10,130ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
11,809ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ