Ποιος θα κερδίσει το Big Brother - όλοι οι πιθανοί παίκτες

Big Brother: Ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι;

Στην τελική ευθεία φτάνει το ριάλιτι Big Brother, με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται ποιος θα κερδίσει το μεγάλο αυτό έπαθλο. Το ριάλιτι που δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων, ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18/12, με το live που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή ή την μεγάλη νικήτρια.

Στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού βρίσκονται οι: Σοφία, Άννα Μαρία, Γρηγόρης, Ζακ και Δημήτρης Πυργίδης. Οι παίκτες, πέρασαν μια σχετικά δύσκολη εβδομάδα. Οι τηλεθεατές τους παρακολουθούσαν από το σπίτι, κρίνοντας για το ποιος θα είναι ο νικητής ή η νικήτρια του Big Brother. Οι γραμμές για την ψηφοφορία έμειναν ανοιχτές, ενώ οι τηλεθεατές σχολίαζαν στα Social Media και ειδικά στο Twitter για το ποιον θέλουν να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Οι φιναλίστ διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι στο ΣΚΑΙ

Ο παίκτης ή παίκτρια που θα κερδίσει στο ριάλιτι αυτό, θα πάρει ως έπαθλο 100.000 ευρώ, ένα πόσο αρκετά μεγάλο, συγκριτικά με τις υπόλοιπες εκπομπές ή ριάλιτι στην τηλεόραση. Η ψηφοφορία, όπως κάθε εβδομάδα, θα βρίσκεται υπό τον έλεγχο των τηλεθεατών, οι οποίοι ήταν οι μεγαλύτεροι κριτές καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πάμε να αναλύσουμε τις πιθανότητες κάθε διεκδικητή του επάθλου, για να δούμε ποιος θα είναι ο πιο πιθανός νικητής του Big Brother για το 2020.

Γρηγόρης Τσεκούρας

Ο Γρηγόρης είναι 31 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Είναι από τους παίκτες που προσπάθησαν, μαζί με τον Ζακ, να κρατήσουν τις ισορροπίες του σπιτιού, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει, ότι δε συμμετείχε κι αυτός σε εντάσεις που τον επηρέασαν ψυχολογικά. Ο Γρηγόρης έχει αρκετά μεγάλο fan club, αλλά όχι αρκετό, ώστε να βρεθεί στη θέση του νικητή.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας παίκτης στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Στον τελικό έφτασε με τη νίκη μιας δυνατής ασυλίας, που τον οδήγησε, μαζί με τον Ζακ, απευθείας στη διεκδίκηση του επάθλου. Ωστόσο, ένα μεγάλο παράπονο των παικτών στο σπίτι, αλλά και του κοινού, είναι πως ο παίκτης αυτός βρέθηκε πολύ εύκολα στη θέση του τελικού, χωρίς να έχει αγωνιστεί ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι. Επιπλέον, το γεγονός πως έχει βγει μόνο μια φορά προτεινόμενος, αλλά είναι υποψήφιος νικητής του Big Brother, ενόχλησε πολύ την Άννα Μαρία. Στατιστικά, πάντως, ο Γρηγόρης βρίσκεται, επίσης, μακριά από το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η νίκη της ασυλίας από τον Γρηγόρη:

Ζακ Ιωαννίδης

Στην ίδια θέση με τον Γρηγόρη, βρέθηκε και ο Ζακ. Οι δύο φίλοι κέρδισαν την πολυπόθητη ασυλία, η οποία άνοιξε διάπλατα την πόρτα για τον τελικό. Ο Ζακ είναι 30 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Ήταν ο αθλητικός τύπος που ξεσήκωνε τους παίκτες του σπιτιού για γυμναστική, ενώ συμμετείχε σε πολλές πλάκες του σπιτιού.

Ο Ζακ του Big Brother πιθανός νικητής

Ωστόσο, ο Ζακ, μπορεί να αγαπήθηκε από το κοινό για το ήθος του, χαρακτηρίστηκε όμως έντονα για την “απουσία” του από τα γεγονότα του σπιτιού. Ο Ζακ βρέθηκε, όπως και ο Γρηγόρης, προτεινόμενος μόνο μια φορά, ενώ διατηρούσε, επίσης, χαμηλό προφίλ. Στην ερώτηση για το ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του Big Brother από τους Ζακ και Γρηγόρη, το κοινό σίγουρα θα ψήφιζε Ζακ ή και τους δύο (καθώς, ήταν το ίδιο). Δυστυχώς, όμως στο σπίτι υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, με περισσότερη δυναμική και fan club.

Σοφία Δανέζη

Η Σοφία Δανέζη, είναι 31 ετών από τη Θεσσαλονίκη, που ζει στην Αθήνα. Η Σοφία εργάζεται ως τραγουδίστρια και μπήκε στο ριάλιτι, προκειμένου να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, για να βοηθήσει την καριέρα της να εκτοξευθεί. Η συμπεριφορά της στο σπίτι του Big Brother σχολιάστηκε αρκετά, ενώ πολλοί παίκτες απομακρύνθηκαν από κοντά της.

Η Σοφία μία από τους φιναλίστ του ριάλιτι στο ΣΚΑΙ

Οι έντονοι καυγάδες της με τα περισσότερα άτομα του σπιτιού, αλλά και η σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά, η οποία σχολιάστηκε ως “στρατηγική”, προβλημάτισε αρκετά το κοινό. Υπάρχουν άτομα που την υποστηρίζουν και την κρατούν στο σπίτι του Big Brother. Η Σοφία Δανέζη, όμως, είναι από τα άτομα που θα φτάσουν στην πηγή, χωρίς όμως να ακουμπήσουν το έπαθλο. Οι κόντρες της, αλλά και η λέξη “στρατηγική” ταυτίστηκαν με την παίκτρια. Τα παραπάνω γεγονότα την απομακρύνουν αρκετά από τη θέση της νικήτριας του ριάλιτι.

Δημήτρης Πυργίδης

Ο “Χάος” του ριάλιτι βρίσκεται πολύ συχνά στην απάντηση της ερώτησης “Ποιος θα κερδίσει στο φετινό Big Brother”. Ο Δημήτρης Πυργίδης είχε έντονη παρουσία στο παιχνίδι, καθώς ο χαρακτήρας του αποδείχθηκε πολύ δυνατός, εξ αρχής. Οι πλάκες του κέρδισαν το κοινό, το οποίο τον κράτησε μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού τις φορές που βρέθηκε υποψήφιος.

Ο πιθανός νικητής του ριάλιτι Big Brother Πυργίδης

Η σχέση του με την Άννα Μαρία συζητήθηκε πολύ. Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα δυνατό δίδυμο, ενώ το γεγονός πως ήρθαν κοντά, ευνόησε αρκετά τον παίκτη. Η στοργή του απέναντι στην παίκτρια σχολιάστηκε αρκετά, ενώ πολλοί τηλεθεατές τους ήθελαν για ζευγάρι, κάτι που δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε. Σχετικά με το αν θα κατακτήσει την πρώτη θέση στο παιχνίδι, η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά αγαπητός από το κοινό. Αυτό, βέβαια, δεν είναι αρκετό.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ίσως, είναι η παίκτρια που σχολιάστηκε περισσότερο, από όλους τους παίκτες των ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Η Άννα Μαρία είναι 36 ετών και κατάγεται από την Κρήτη. Η παίκτρια ήταν η πέτρα του σκανδάλου σε πολλούς καυγάδες και εντάσεις που σημειώθηκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Είναι γεγονός πως κατάφερε να τσακωθεί με όλους τους διαγωνιζόμενους.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη πιθανή νικήτρια του Big Brother

Η αυθεντικότητά της, η ειλικρίνεια και η αυθόρμητη συμπεριφορά της, κέρδισαν μεγάλο μέρος του κοινού. Το fan club της είναι τεράστιο, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο μεγάλο έπαθλο, καθώς όλο το ριάλιτι στηρίχτηκε σε αυτή. Ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών την ψηφίζει από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε υποψήφια. Βέβαια, υπάρχει και ένα ποσοστό που κατέκρινε την παίκτρια, ενώ κατηγορήθηκε, επίσης, για διπροσωπία και θέατρο. Η Άννα Μαρία είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι και μεγάλο φαβορί για τη νίκη του επάθλου.

Ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Παρασκευή 18/12 και ο νικητής του Big Brother θα κριθεί από το κοινό. Το έπαθλο είναι πολυπόθητο από όλους! Οι τηλεθεατές όμως θα αποφασίσουν με βάση την πορεία του κάθε παίκτη ξεχωριστά, όλους αυτούς τους μήνες. Εντάσεις, σχέσεις, φιλίες αλλά και συγκρούσεις πλαισίωσαν το ριάλιτι, που λειτούργησε σαν ένα μικρό “πείραμα” ψυχολογίας.

Αναμένου με αγωνία να δούμε ποιος από τους παίκτες θα επικρατήσει. Εσύς ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει, τελικά, το μεγάλο έπαθλο του Big Brother για το 2020;

Δείτε επίσης:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Το Youfly.com αποτελείται από μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που αγαπάει τις τέχνες και τον πολιτισμό. Έχοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο, οι αρθρογράφοι μας έχουν ως στόχο την ενημέρωσή σας για όλα τα σχετικά νέα από Ελλάδα και εξωτερικό, άμεσα και έγκυρα. Διαβάστε περισσότερα για το ποιοι είμαστε.

About Ιωάννα Παναγιώτη

Ιωάννα Παναγιώτη
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!