Categories: Τηλεόραση

«Αγριες Μέλισσες»: Η ερωτική σκηνή Δρόσως-Νικοφόρου «άναψε πάθη» στο twitter

21/12/2019
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Στις «Αγριες Μέλισσες» οι ερωτικές σκηνές, μεταξύ της Δρόσως και του Νικηφόρου που παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ βρήκαν ανταπόκριση στο twitter. Τα τιτιβίσματα σε έκαναν να…κοκκινίζεις!

Τα spoilers έγιναν πραγματικότητα. Όταν οι δυο χαρακτήρες της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 έμειναν μόνοι τους, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο πάθος και στην έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.
Ο άλλοτε ερωτευμένος με την Ασημίνα Σταμίρη (Ελλη Τρίγγου), Νικηφόρος Σεβαστός, τον οποίο υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός, υπέκυψε στον έρωτα της Δρόσως και το twitter πήρε «φωτιά»!

«Αγριες Μέλισσες»: Δείτε τις ερωτικές σκηνές μεταξύ του Νικηφόρου και της Δρόσως

Ο αγνός έρωτας του Νικηφόρου με την Ασημίνα, έκανε τους τηλεθεατές να αγαπήσουν το ζευγάρι. Οι δυο τους ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια για να καταφέρουν να είναι μαζί. Το παραστράτημα τώρα όμως του Νικηφόρου, έρχεται να ταράξει τα νερά.
Όχι ότι και η Δρόσω πήγε πίσω…
Εκείνη έκανε το πρώτο βήμα πλησιάζοντας τον Νικηφόρο με «άγριες διαθέσεις». Με ξεκούμπωτο το μισοφόρι της. Και τη σκάφη γεμάτη με ζεστό νερό για να πάρει το μπάνιο της…

Σόδομα και Γόμορα στο σπίτι των Σταμίρενων

Οι τηλεθεατές ξαφνιάστηκαν και με την «άτακτη» Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη), η οποία «έκλεψε» τον αγαπημένο της αδερφής της και έδωσαν ρεσιτάλ με τα ευφάνταστα και χιουμοριστικά tweets που έγραψαν.

Αγριες Μέλισσες» οι ερωτικές σκηνές

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά από αυτά:

Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η σειρά μετά την απίστευτη γελοιότητα που προβάλλατε χθες την παρθένα Δρόσω δηλαδή να τραβολογάει το άβουλο ανδρείκελο Νικηφόρο στα ιδιαίτερά της σαν έμπειρη μετρέσα είναι να βάλετε στο Διαφάνι τη Μαρία #GNTMgr τη γνήσια χωριατοπούλα #AgriesMelisses
Ωραία η σκέψη της σεναριογράφου να χαλάσει τις σχέσεις των κοριτσιών για να ξεκινήσει ο χαμουλης αλλά ο τρόπος που πάει να το κάνει για μένα είναι πολύ λάθος #AgriesMelisses
Γκολ από τα αποδυτήρια η Δρόσω… “Λες και η μοίρα θέλει να μας πει κάτι…;;” Μωρή, μαζέψου!#AgriesMelisses
σκοτωσαν το σεργιο,χωριζει η λενιω το ζευγαρι, την πεφτει η δροσω στον ανδρα της αδερφη της . ο ΔΟΥΚΑΣ μπροστα τους αγιος ανθρωπος!!!!! #AgriesMelisses
Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Youfly.com Team

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!