Τηλεόραση

8 Λέξεις: Το τέλος της σχέσης Ηλιάνας και Παύλου πλησιάζει

01/05/2021
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Δύο άνθρωποι που έχουν έρθει πολύ κοντά, σύντομα θα απομακρυνθούν οριστικά. Η Ηλιάνα και ο Παύλος περνούν ευχάριστο χρόνο μαζί, η σχέση τους, όμως, θα περάσει από έντονη κρίση, στις 8 Λέξεις. Όπως έχει ήδη αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα, ένα έντονο πάθος θα συνδέσει τους δύο πρωταγωνιστές, με την Ηλιάνα να δηλώνει πάρα πολύ ενθουσιασμένη.

Ο Παύλος, βέβαια, δε συμμερίζεται την ίδια άποψη. Περνάει καλά με τη νέα του “παρέα”, ενώ ευνοείται αρκετά σε θέματα του καναλιού. Ωστόσο, τον προσεγγίζει και η Ελισσάβετ, γεγονός που επηρεάζει σημαντικά τον ήρωα της αγαπημένης μας σειράς. Ποια θα είναι η κατάληξη αυτού του περίεργου ειδυλλίου στα επόμενα επεισόδια;

Η ρήξη στο ζευγάρι

Η Ηλιάνα θα εκνευριστεί πολύ, όταν ο Παύλος δεχτεί το ερωτικό κάλεσμα της Ελισάβετ, με τη σχέση τους να περνάει κρίση, στις 8 Λέξεις. Η Ελισάβετ γοητεύεται από τον γοητευτικό αυτόν άντρα και πιστεύει πως ήρθε η ευκαιρία να ξεπεράσει τον Αιμίλιο. Αυτό που δεν έχει υπολογίσει, είναι η οργή της ξαδέρφης της, η οποία είναι έτοιμη να εκραγεί.

Η Ηλιάνα και η Ελισάβετ θα έρθουν σε έντονη ρήξη, όμως αυτό δε κρατήσει για πολύ. Όπως έχει ήδη αναφερθεί σε σχετικά άρθρα, η Ελισάβετ θα κάνει πίσω, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στην Ηλιάνα. Η ρήξη ανάμεσα στις δύο φίλες και ξαδέρφες θα λήξει, με την Ηλιάνα πιο ερωτευμένη από ποτέ. Ο σύντροφός της, όμως, έχει άλλη άποψη…

Η σχέση που έχουν δημιουργήσει η Ηλιάνα και ο Παύλος στις 8 Λέξεις, θα περάσει από 40 κύματα. Η πρωταγωνίστρια θα φτάσει στα άκρα, με τη σχέση αυτή να λήγει πολύ άδοξα. Ο Παύλος θα φύγει από τη ζωή της, πολύ ξαφνικά. Όλα θα σκοτεινιάσουν, μέσα σε μια στιγμή… Έτσι, η αγαπημένη μας Ηλιάνα θα αποχαιρεήσει τον Παύλο οριστικά.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ιωάννα Παναγιώτη

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!