Γιάννης Χριστοδουλόπουλος: Γίνεται Μάικ Ο Φασολάκης στο θέατρο Παλλάς

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος: Γίνεται Μάικ Ο Φασολάκης στο θέατρο Παλλάς

Ένα διαφορετικό στοίχημα βάζει για τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο Παλλάς  ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Ο ταλαντούχος συνθέτης της νέας γενιάς, που πρόσφατα ανέλαβε και επικεφαλής όλων των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δράσεων της επιτροπής, Ελλάδα 2021, για τα 200 χρόνια από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα, πήρε τη μεγάλη απόφαση τα Σαββατοκύριακα να ανεβαίνει στη σκηνή του Παλλάς και σαν ηθοποιός! 

Αφορμή για την απόφασή του στάθηκε το παιδικό μιούζικαλ «Μάικ ο Φασολάκης – Το Πάρτυ» που έγραψε η Μαρί Κωνσταντάτου. 

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος όχι μόνο συνέθεσε υπέροχα καινούρια τραγούδια για την παράσταση στο θέατρο Παλλάς,  αλλά θα κρατήσει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μάικ του Φασολάκη. 

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, στην οποία θα συμμετέχουν 15 ηθοποιοί, τραγουδιστές και ακροβάτες χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στους μικρούς θεατρόφιλους. 

Τα τραγούδια της παράστασης σε πρωτότυπη μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και στίχους της Μαρί Κωνσταντάτου αναμένεται να ενθουσιάσουν και θα κυκλοφορήσουν και σε cd.

Ο καταξιωμένος συνθέτης ανακοίνωσε για πρώτη φορά το νέο του αυτό καλλιτεχνικό στοίχημα στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου όπου βρέθηκε καλεσμένος στο αφιέρωμα για τον Τάκη Ζαχαράτο. Οι δυο τους συνεργάζονται φέτος το καλοκαίρι στο Αλσος και το τραγούδι που έγραψαν για τον Σωτήρη Τσιόρδα κέρδισε τις εντυπώσεις.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα: 

Αλέξανδρος Κατσαρίδης

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.comCopy link
Powered by Social Snap