NETFLIX News

Netflix: Ποιος παίρνει σειρά μετά τον Παπακαλιάτη;

05/01/2023
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Μπορεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να έκανε την αρχή όμως δεν θα είναι η μοναδική ελληνική σειρά στο Netflix. Τουλάχιστον όχι για πολύ καιρό ακόμα!

Η δημοφιλής πλατφόρμα εξετάζει την ένταξη κι άλλων ελληνικών σειρών στο περιεχόμενο της, μέσα στο προσεχές διάστημα.

Το ‘Έτερος Εγώ’ πληρούσε τις απαιτήσεις του Netflix όμως η αρχική διαφωνία μεταξύ της πλατφόρμας streaming και της Cosmote TV φαίνεται πως δεν μπορεί να κάνει το ποτάμι να… γυρίσει πίσω! Παρόλα αυτά μια άλλη ελληνική σειρά έχει μπει ήδη στο στόχαστρο του Netflix!

Ο λόγος για το ‘Milky Way’ του Βασίλη Κεκάτου, το οποίο μάλιστα το 2019 βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα, στο  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών. Η μίνι σειρά (8 επεισόδια) πραγματεύεται την ιστορία μιας έφηβης κοπέλας η οποία πάει ενάντια σε αυτό που θέλει να της επιβάλει ο περίγυρος της. Σύμμαχος της σε αυτό τον αγώνα ένα νεαρό αγόρι, το οποίο ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας!

Αξίζει να τονίσουμε ότι μετά την είσοδο του ‘Maestro’ στο Netflix άνοιξε η… όρεξη και σε άλλα κανάλια, με τον ALPHA να είναι έτοιμος να καταθέσει τις δικές του προτάσεις!

Δείτε ακόμα:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Χρήστου

Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Αρθρογραφία σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περάσματα από αίθουσες μοντάζ. Ιδανικά θα περιέγραφε έναν 7ο τελικό του NBA, κάποιο καθηλωτικό Grand Prix στο Interlagos ή αγώνα σνούκερ του Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται ιδιαιτέρως με το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και φυσικά με το Netflix... Why Not?