Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από τα τραγούδια του

Στο άκουσμα του ονόματος “Ανδρέας Μικρούτσικος”, το μυαλό πηγαίνει στο Big Brother, στο Μεγάλο Παζάρι, στο Χαμογελάτε αλλά και στις σκληρες κοινωνικές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης και όχι στα τραγούδια του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Για εμάς όμως που μεγαλώσαμε τη δεκαετία του 90, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν από όλα αυτά, υπήρξε δυνατά στις ζωές μας μέσα από τις μουσικές του και τα τραγούδια του.

Τα τραγούδια και τις μεγάλες επιτυχίες που μας χάρισε στα 80ς και τα 90ς.

Και αυτά θα θυμηθούμε τώρα…

Τα τραγούδια που μας έκαναν να αγαπάμε τον Ανδρέα για την καλλιτεχνική του πορεία.

Οι 10 μεγαλύτερες επιτυχίες του Ανδρέα Μικρούτσικου

Δείτε επίσης περισσότερα όσον αφορά τη Μουσική.


Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Δημήτρης Μηλιόγλου
Ο Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Δημοσιογραφία και ΜΜΕ ενώ από το 1ο εξάμηνο της σχολής του, ξεκίνησε να ασχολείται με το ραδιόφωνο αρχικά ως ρεπόρτερ. Από το 2005 έχει περάσει και από την τηλεόραση σε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές. Ακόμα «έδωσε» τη φωνή του σε μεταγλωττισμένες στα Ελληνικά ταινίες και σειρές. Το 2019 έκανε για πρώτη φορά μουσική επιμέλεια στην παράσταση «Ξενοδοχείον ο Παράδεισος» στο θέατρο Alhambra. Το τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει να γράφει τραγούδια και να δουλεύει και το 1ο του σενάριο. Έτσι κι αλλιώς η μουσική, το θέατρο, ο κινηματογράφος και οι σειρές μυθοπλασίας γεμίζουν τις ελεύθερες ώρες του και είναι οι μεγάλες του αγάπες.
Copy link