GNTM3: Ποιο μοντέλο αποχώρησε χθες 10/11

GNTM 3: Το μοντέλο που αποχώρησε χθες 10/11

Το αουτσάιντερ κατά την Βίκυ Καγιά, που κατάφερε και έφθασε μέχρι την τελική εννιάδα του GNTM 3, ήταν το μοντέλο που αποχώρησε χθες 10/11, από το ριάλιτι μόδας του Star.

Φορτισμένος συναισθηματικά ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ο αγαπημένος τυροκόμος-αγρότης του παιχνιδιού δεν έπεισε τους κριτές με τη λήψη του ως αριστοκράτης-κάτοχος κατοικιδίων.

«Ανακουφίστηκα, έχω συνειδητοποιήσει τα πάντα. Το παιχνίδι βασίζεται πάρα πολύ στην ψυχολογία και εγώ δεν είχα», είπε ο Παναγιώτης στην κάμερα του παιχνιδιού.

GNTM 3: Το μοντέλο που αποχώρησε χθες 10/11

“Μ’ έριξε κάτι, δεν ξέρω τι ακριβώς αλλά είμαι περήφανος που έφθασα μέχρι εδώ”, είπε ενώπιον των κριτών. Στη συνέχεια βεβαίως εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν 100% ολοκληρωμένος για την εμπειρία του στο GNTM αν έδιωχνε και το Δημοσθένη. “Ίσως είναι πιο ωραίος από μένα”, σχολίασε χαριτολογώντας.

GNTM 3: Το μοντέλο που αποχώρησε χθες 10/11

Εκτός από τον Παναγιώτη κακή επίδοση είχε στη φωτογράφιση και η Μαρινέλλα, που όπως είπε δεν περίμενε να μην έχει καμία λήψη.

GNTM 3 επεισόδιο χθες 10/11 Μαριλένα σκυλάκια

Αγαπημένες φωτογραφίες της κριτικής επιτροπής ήταν του Ανδρέα, του Εμιλιάνο και της Λίας. Τη δουλειά την πήρε τελικά, καθώς η Καγιά όπως είπε των αγοριών ήταν πιο κλασικές.

GNTM 3 επεισόδιο χθες 10/11 Λία σκυλάκια

 

GNTM 3 επεισόδιο χθες 10/11 Αιμιλιάνο

 

GNTM 3 χθες 10/11 Ανδρέας σκυλιά

Δοκιμασία  φωτογράφισης GNTM 3 10/11: Ως άλλοι αριστοκράτες με Σκυλιά

Η χθεσινή δοκιμασία με φόντο τη μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης ενθουσίασε τα παιδιά. Το κόνσεπτ αφορούσε καμπάνια εταιρίας μαλλιών και συγκεκριμένα ζητούσε από τα μοντέλα να ποζάρουν στο φακό του Αποστόλη Κουκουσά ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους.

Οι διαφορετικές ράτσες ήταν το στοιχείο-κλειδί του αβαντάζ του Σήφη Φαραντάκη. Ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας έπρεπε να σετάρει τους συμπαίκτες του με τους τετράποδους παρτενέρ.

GNTM 3 Δοκιμασία Φωτογράφιση με σκυλιά 10/11

Παράλληλα κληθείς να δώσει το disavantage επέλεξε τον Έντουαρντ και τον Ανδρέα, οι οποίοι θα είχαν 1,5 λεπτό με το φωτογράφο, έναντι 3 λεπτών που θα είχαν όλοι οι υπόλοιποι.

GNTM 3 Λίμνη Βουλιαγμένης δοκιμασία 10/11

Στο σετ σε γενικές γραμμές όλοι άφησαν καλές εντυπώσεις σε Σκουλό, Καράβα και Ζενεβιέβ. Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ήταν ο μόνος που έδειξε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο κόνσεπτ: “Η ψυχολογία μου έχει πέσει τους περισσότερους δεν τους πάω. Κουράστηκα ψυχολογικά. Αν είναι να φύγω, ας φύγω”, είπε με δάκρυα στα μάτια.

Από την άλλη οι δύο κριτές και ο Καράβας έδειξαν να ενθουσιάζονται με την προσπάθεια και το αποτέλεσμα της Λίας. “Οι λήψεις σου θα σε κάνουν και σένα και μας πολύ περήφανους”, σχολίασε ο Σκουλός, ενώ ο Καράβας αγκαλιάζοντάς την γύρισε και της είπε: “Είσαι top model”. Ο Εμιλιάνο από την άλλη σχολίασε ότι δεν θέλει να βλέπει τη Λία ν’ ανεβαίνει.

GNTM 3: Η ώρα του πλατώ για χθες 10/11

Πρώτη επί σκηνής εμφανίστηκε η Μαριαγάπη. “Δεν τα πήγες καλά”, της είπε ο Σκουλός, ενώ η Καγιά χαρακτήρισε “λίγο επιτηδευμένο αυτό που κάνει”.

GNTM 3 Λήψη - Μαριαγάπη 10/11

Σάστισαν αμέσως μετά και οι τέσσερις κριτές βλέποντας τον Παναγιώτη, που ήταν απογοητευμένος από την εικόνα του. “Έχει πέσει η ψυχολογία, μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Αν δεν φύγω θα τ’ αφήσω όλα πίσω για να βρω τον εαυτό μου, αν φύγω θα είμαι περήφανος που έφθασα μέχρι εδώ.

GNTM 3 Παναγιώτης τυροκόμος 10/11

Αρκετές φορές δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου μέσα στο παιχνίδι”, είπε εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια. Η Καγιά βλέποντας το πουλέν της όπως έχει χαρακτηρίσει ο Σκουλός τον τυροκόμο έσπευσε να τον αγκαλιάσει. Ο Έντουαρντ σχολίασε τη στάση του  Λαρισαίου διαγωνιζόμενου, λέγοντας ότι είναι μία κακή προσωπικότητα.

Σε ότι αφορά το σχολιασμό για το στιγμιότυπο στη λίμνη της Βουλιαγμένης σύσσωμη η κριτική επιτροπή συμφώνησε στο γεγονός ότι ήταν στημένο, ποζέ και φέικ.

Βίκυ Καγιά: «Ανδρέα, είσαι Θεός, με συγκινείς»

Αντιθέτως, “τέλεια συμμετρικά και super high class”, σχολίασε ότι βρίσκει τη φωτογραφία του Ανδρέα ο Άγγελος Μπράτης. Ολόσωστη εικόνα χαρακτήρισε την εικόνα του η Ζενεβιέβ, ενώ ο Σκουλός ανέφερε ότι θυμίζει κόμη Μοντεχρίστο. “Για μένα την έχεις πάρει τη δουλειά. Είσαι Θεός, με συγκινείς”, του επεσήμανε η Καγιά.

“Θέλω να μείνεις έτσι και να δημιουργείς αυτό το ευτράπελο”, ανέφερε η art director κοιτώντας τη φωτογραφία της Λίας. “Είσαι η μία, είσαι η Λία, είσαι δυναμική, σ’ ευχαριστούμε για την εικόνα”, ανέφερε ο φωτογράφος του GNTM3, ενώ η Καγιά τη συμβούλεψε να “συνεχίζει να γλεντά αυτό που είναι”.

GNTM 3 ομαδική φωτογράφιση 10/11“Για εμένα η εικόνα της Λίας βρήκε έναν ανταγωνιστή. Θα σου έλεγα ότι παίρνεις τη δουλειά”, τόνισε ο Σκουλός παρατηρώντας τη λήψη του Εμιλιάνο. Η Καγιά αφού πρώτα αναφέρθηκε στο ύφος του και στον τρόπο που την κοιτάει του έδωσε τον τίτλου “υπερκαλλονός”. Κατόπιν έκανε το εξής σχόλιο: “Είσαι αυτός ο Εμιλιάνο που έχω ονειρευτεί απ’ την πρώτη στιγμή. Σ’ αγαπώ πολύ Εμιλιάνο”. Η Ζενεβιέβ από την πλευρά της χαρακτήρισε “top στιγμή” τη φωτογραφία του Εμιλιάνο.

Από Αλέξανδρο Ωνάση μέχρι Τζορτζ Κλούνεϊ θυμίζουν τα μοντέλα του GNTM 3

Απογοητευμένοι από την προσπάθεια της Μαρινέλλας εμφανίστηκαν οι τρεις από τους τέσσερις κριτές. Η Ζενεβιέβ διευκρίνισε ότι επειδή συμμετείχε σε καμπάνια για σαμπουάν σώζεται η κατάσταση. Η Καγιά είχε αντίθετη άποψη: “Μπορείς και καλύτερα, από τις χειρότερες στιγμές σου”. Μέτριες εντυπώσεις των κριτών και από τον Έντουαρντ. Η Ζενεβιέβ του τόνισε ότι θα πρέπει να μετριάσει τη φιλαρέσκειά του.

GNTM 3 Έντουαρτ λήψη και φωτογραφία 10/11

Όταν ήρθε η σειρά του Σήφη η Καγιά στράφηκε και του είπε ότι της θυμίζει τον Αλέξανδρο Ωνάση, ενώ στην περίπτωση του Δημοσθένη ότι θα έβλεπε κάτι αντίστοιχο μ’ έναν Ιταλό στη λίμνη Κόμο, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ!.

GNTM 3 Σήφης

GNTM 3 Δημοσθένης φωτογραφία 10/11

Μοντέλα με φάτσα σκύλου χθες 10/11 στο GNTM 3

Στο πρώτο μέρος του τετράωρου επεισοδίου στη δοκιμασία επιβράβευσης τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν ν’ αντιγράψουν τη φάτσα ενός σκύλου. Σημαντικό ρόλο στη φωτογράφιση έπαιζε η έκφραση.

GNTM 3 Λία νικήτρια στη φωτογράφιση δοκιμασία με φάτσα σκύλου Νικήτρια σε αυτή τη δοκιμασία του GNTM 3 ήταν η Λία. Το έπαθλό της ήταν μία χαλαρωτική εμπειρία spa, την οποία μοιράστηκε μαζί με τον Ανδρέα.

GNTM 3 10/11 Δημοσθένης με φάτσα σκύλου

GNTM 3 10/11 Αιμιλιάνο με φάτσα σκύλου

GNTM 3: Πρώτη μέρα χωρίς τη Ρασέλ

Η μέρα χωρίς την εκρηκτική Ρασέλ στο σπίτι του GNTM 3 ξημέρωσε. «Πρώτο πρωινό χωρίς τη Ρασέλ. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Αλλά η ζωή συνεχίζεται με απουσίες αλλά και με παρουσίες», είπε ο Δημοσθένης.

Αντιθέτως, ο Σήφης ήταν σε άλλο μουντ: «Ξύπνησα να κάνω γυμναστική και δυστυχώς δεν είδα την ωραία παρουσία της Ρασέλ. Χαίρομαι που έχει φύγει. Ίσως ακούγεται κακό, αλλά είναι η αλήθεια. Οπότε καλύτερα να είσαι ειλικρινής, από το να υποδύεσαι κάτι άλλο».

Το youfly.com σας ενημέρωσε από νωρίς χθες 10/11 για το γεγονός ότι ο Παναγιώτης είναι τελικά το μοντέλο που αποχωρεί από το GNTM 3, και λίγες ώρες μετά αποχώρησε. Επίσης, για άλλη μια ημέρα, φωτιά πήρε το Twitter για το GNTM 3!

Google News

Ακολούθησε το YouFly στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com


Φωφώ Μπόνιου
Σπούδασα δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στον «Αγγελιοφόρο» και ακολούθησαν οι εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», όπου εργάστηκα για 13 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόμουν με το περιοδικό «Τηλεθεατής», ενώ η τελευταία τριετία με βρήκε στην εφημερίδα «Έθνος» και στην κυριακάτικη έκδοση του περιοδικού «TV Έθνος». Πάντα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί αγαπώ και να βλέπω τηλεόραση και να γράφω γι’ αυτήν. Θα με βρείτε πλέον στο youfly.com, την ειδησεογραφική πλατφόρμα με κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών.
Copy link