Τηλεόραση

Το Πρωινό: Ανατροπή με την αντικαταστάτρια της Δούκισσας

07/10/2022
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, ο ANT1 βρήκε την αντικαταστάτρια της και φαίνεται να έχουμε μεγάλη ανατροπή.

Είναι πολλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το ποια θα κάτσει δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα για να αναλάβει το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής. Πολλές ήταν αυτές που πέρασαν δοκιμαστικό για την πολυσυζητημένη θέση ανάμεσα σε αυτές και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, και η Φελίσια Λαπάτη.

Με την τελευταία μάλιστα να ανήκει ήδη στο δυναμικό του ANT1 μιας και κάνει εκπομπή στον Ρυθμο 94,6 κάθε πρωί. Άρα ήταν πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον ANT1 και να βρεθεί δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα μιας και είναι δυνατή στο εμπορικό κομμάτι.

Η αντικαταστάτρια

Φαίνεται να έχουμε όμως ανατροπή και τελικά η αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού θα είναι η Μαρία Κορινθίου. Την οποία την έχουμε δει σε αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα ανάμεσα σε αυτά και το Just the 2 of us αλλά και το Dancing with the star αλλά όχι όμως σαν παρουσιάστρια. Από αυτό τον ρόλο έχει περάσει η Μαρία Κορινθίου μέσα από την την συχνότητα του MEGA και την εκπομπή “Saltsa Mia”.

Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε εκφράσει την επιθυμία του να μην υπάρχει αντικαταστάτρια και να αναλάβει ο ίδιος με την βοήθεια της Φωτεινής Πετρογιάννη και το εμπορικό κομμάτι. Γεγονός που δεν το αποδέχτηκε ο ANT1 με τους ιθύνοντες να μην έχουν σταματήσει να ψάχνουν ποια θα κάτσει δίπλα του.

Έτσι, λοιπόν η Μαρία Κορινθίου θα είναι το νέο μέλος της ομάδας του «Πρωινό» και η αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού για να αναλάβει το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής.

Η επιβεβαίωση του Γιώργου Λιάγκα

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα θα έχουμε μια φίλη μου στην παρέα.

Η ανακοίνωση: «Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί στην παρέα μας εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ, γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα, στα εμπορικά, για να γράψετε τέρατα. Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Youfly.com Team

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!