Τηλεόραση

Το Ναυάγιο: Το μέλλον του προμηνύεται τραγικό

05/05/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η αγωνία κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια στο “Ναυάγιο” με τον Ορφέα να περνάει δύσκολες στιγμές και το μέλλον του να προμηνύεται τραγικό.

Η Δήμητρα, στα επόμενα επεισόδια, θα βρει το ημερολόγιο της Κλαίρης και θα μπει στον πειρασμό να το διαβάσει. Όσο το ξεφυλλίζει καταλαβαίνει ότι ο Ιπποκράτης δολοφόνησε την Κλαίρη.

Με σκοπό να προφυλάξει την Ειρήνη και τον Ορφέα, κρατάει το στόμα της κλειστό, αλλά όχι για πολύ, αφού σύμφωνα με το youweekly και το Τv24, θα καταθέσει όσα ξέρει στην αστυνομία και θα βάλει τον Ιπποκράτη στη φυλακή.

Ο αδίστακτος λιμενικός, που πριν λίγο καιρό, χτυπούσε τον Ορφέα και έδινε υπνωτικά στην Ειρήνη, για να μην βγαίνει από το σπίτι, θα αναμετρηθεί με τις Αρχές. Το πτώμα της Κλαίρης θα ξεθαφτεί από τον κήπο και ο Ορφέας θα συγκλονιστεί.

Το μέλλον του μικρού αγοριού θα είναι τραγικό, αφού έχασε τη μητέρα του και τώρα θα χάσει και τον πατέρα του, που θα μπει στη φυλακή. Από την άλλη, η Ειρήνη γίνεται νέα μητέρα για εκείνον, αφού δεν θα τον αφήσει από κοντά της…

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Θάνος Ξάνθος

Είμαι φιλόλογος και δημοσιογράφος. Αγαπάω πολύ την εκπαίδευση, το θέατρο, γράφω, βλέπω πολλές παραστάσεις, κάνω συνεντεύξεις και ανακαλύπτω συνεχώς νέες πτυχές της Αθήνας παρέα με τους φίλους μου! Λατρεύω τα ταξίδια και την επικοινωνία με τους ανθρώπους!