Τηλεόραση

Το Ναυάγιο: Η Χριστίνα καλύπτει τον Πέτρο

30/04/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια στο “Ναυάγιο” με την Χριστίνα να καλύπτει τον Πέτρο με την εικόνα του Αγίου Νικολάου.

Ο Πέτρος, για χάρη της Ειρήνης, έκλεψε την εικόνα του Αγίου Νικολάου από τον Ιπποκράτη και την μετέφερε στο σπίτι του. Η Χριστίνα, τον βοηθάει να την κρύψει στο σπίτι της.

Στο μεταξύ, ο Ιπποκράτης έχει καταλάβει ότι κάποιος έκλεψε την εικόνα και είναι εξοργισμένος. Τα γεγονότα όμως, θα πάρουν μία παράξενη τροπή. Ο Άγγελος θα βρει την εικόνα στο σπίτι της Χριστίνας και θα καταλάβει ότι πρόκειται για την ίδια, με του Ιπποκράτη.

Έτσι, ζητάει εξηγήσεις από την Χριστίνα, η οποία του λέει διάφορες δικαιολογίες, με σκοπό να καλύψει τον Πέτρο. Την ίδια ώρα, η  Δήμητρα βρίσκει το ημερολόγιο της Κλαίρης και συνειδητοποιεί συγκλονισμένη την τραγική αλήθεια που της έκρυβε ο Ιπποκράτης. Τώρα πια γνωρίζει πως το αφεντικό της είναι δολοφόνος.

Από την άλλη, ο αδίστακτος Μιλτιάδης Παντελίδης  επισκέπτεται τον Πέτρο στην αυλή και ζητάει τη σιωπή του στη δίκη εκβιάζοντάς τον με τον φάκελο του Αντώνη στην ασφάλεια.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Θάνος Ξάνθος

Είμαι φιλόλογος και δημοσιογράφος. Αγαπάω πολύ την εκπαίδευση, το θέατρο, γράφω, βλέπω πολλές παραστάσεις, κάνω συνεντεύξεις και ανακαλύπτω συνεχώς νέες πτυχές της Αθήνας παρέα με τους φίλους μου! Λατρεύω τα ταξίδια και την επικοινωνία με τους ανθρώπους!