The Voice: Το γερό talent show πάει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

The Voice: Το γερό talent show πάει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Το The Voice of Greece είναι ίσως το μοναδικό talent show που έχει καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από το 2014 μέχρι και σήμερα, με το φετινό να πηγαίνει ως το τέλος Φεβρουαρίου.

Μια αναδρομή στο The Voice of Greece

Ξεκίνημα στον ANT1

Voice of Greece - Γιώργος Λιάγκας

Το πρώτο επεισόδιο είδε τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 στις 10 Ιανουαρίου του 2014 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Από την πρώτη στιγμή το σόου κέρδισε την αγάπη του κοινού. Οι τηλεθεάσεις την πρώτη σεζόν έφταναν και ξεπερνούσαν ακόμα και το 50% ποσοστά δυσθεώρητα ακόμα και για εκείνη την εποχή.

Συνέχεια στο ΣΚΑΙ για το The Voice

Το 2015 το The Voice ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον ΑΝΤ1. Μετά από ένα σκληρό παζάρι ο Ατσούν έφερε το σόου στον ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη. Είναι γεγονός πως ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε έναν άλλο αέρα στο The Voice και δεν ήταν λίγοι όσοι πίστευαν πως η αποχώρησή του από την παρουσίαση θα «σημάδευε» την πορεία του μουσικού προγράμματος και θα είχε ίσως και αρνητική πορεία στα νούμερα της AGB.

Οι Coaches, οι παρουσιαστές και το Casting κάνουν τη διαφορά

The Voice: Το γερό talent show πάει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Όμως φευ! Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ο Γιώργος Λιανός που πήρε τα ηνία διεκπεραίωσε άνετα τον ρόλο του και το The Voice διατήρησε την λάμψη του αλλά και τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Οι τηλεοπτικοί επαΐοντες υποστηρίζουν πως όταν το project είναι δυνατό, ο παρουσιαστής απλά έχει έναν διακοσμητικό ρόλο που σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

Οι coaches είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και βέβαια το εμπνευσμένο casting που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φέτος ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη δείχνουν να είναι μία παρέα. Κόβει ο ένας ράβει ο άλλος, χωρίς το άγχος της ατάκας και του … «ποιος θα μιλήσει πρώτος». Αυτό είναι ίσως και η μαγική συνταγή για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η ημέρα προβολής του The Voice παίζει ρόλο

The Voice: Το γερό talent show πάει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Κυριακή είναι μία «ασφαλής» μέρα προβολής για το talent show του ΣΚΑΙ καθώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Και φέτος λόγω της καθημερινής προβολής του Big Brother τα επεισόδια του The Voice θα κρατήσουν τουλάχιστον μέχρι τα τέλη  Φεβρουαρίου γεγονός που θεωρήθηκε πλεονέκτημα γιατί με αυτόν τον τρόπο το κανάλι του Φαλήρου καλύπτει το πρόγραμμά του μέχρι και το μέσο της δεύτερης τηλεοπτικής σεζόν.

Δείτε επίσης:

The Voice – Κυριακή 29/11: Ολοκληρώνονται οι Blind Auditions

About Ελεάννα Τρυφίδου

Ελεάννα Τρυφίδου
Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αρχαιολόγος, συγκεκριμένα ο θηλυκός Ιντιάνα Τζόουνς. Τελικά αποφασίσα να γίνω δημοσιογράφος γιατί φοβόμουν πολύ τα ζωύφια! Είχα την τεράστια τύχη να ξεκινήσω την καριερα μου σε μία ιστορική εφημερίδα την "Μεσημβρινή" το 1989 και την απόλυτη ευτυχία να έχω διευθύντρια την πρώτη ίσως και μοναδική μέχρι σήμερα γυναίκα διευθύντρια εφημερίδας την Κατερίνα Δασκαλάκη. Πίστευα πως ολη μου η ζωή θα ήταν τα διεθνή και οι εφημεριδες. Η τηλεόραση όμως είναι εξαιρετικά ελκυστική. Η ταχύτητά της σε γοητεύει και σε παρασύρει. Σήμερα μέτα από 31 χρόνια στη δουλειά δεν την αλλάζω. Δουλεύω, μοχθώ κάνω επιτυχίες, αποτυχίες, λάθη μέσα σ΄αυτή. Μαθαίνω και προχωρώ. Δεν θεωρώ την ψυχαγωγία κατώτερη της ενημέρωσης. Και θα μπορούσα ολόκληρη την επαγγελματική μου ζωή να την περάσω μέσα σ΄ένα control.