Τηλεόραση

The 2night Show: Ο νέος συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη

24/09/2021
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου το The 2night Show και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φέτος μας επιφυλάσσει μια έκπληξη καθώς θα υπάρχει και συμπαρουσιαστής στην εκπομπή του.

Ο Γρηγόρης, μαζί με την ομάδα του, θα σχολιάζει για μια ακόμα χρονιά με τον δικό του τρόπο τα γεγονότα της εβδομάδας και θα υποδέχεται στο στούντιο ξεχωριστά πρόσωπα για να παίξουν και να μιλήσουν για όλα. Ενώ δεν θα λείπουν και τα σατιρικά βίντεο του Βαγγέλη Περρή.

Ποιος θα είναι ο νέος συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη;

Για 6η χρονιά φέτος η εκπομπή The 2night Show που μας κρατά συντροφιά στον ANT1 μας επιφυλάσσει μια μικρή έκπληξη καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα είναι μόνος του αλλά θα είναι μαζί του σε ρόλο guest ο νέος συμπαρουσιαστής του ο Σπύρος Ντούγιας, που υποδύεται τον μικρό Σέργιο στις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα πέρσι είχε βρεθεί στο στούντιο ως καλεσμένος του Γρηγόρη και η παρουσία του με το γλυκό του προσωπάκι και τις αστείες ατάκες μας είχε κλέψει τις καρδιές.

Έτσι τη φετινή σεζόν θα κάνει απολαυστικές guest star εμφανίσεις και είναι έτοιμος να κάνει κι ο ίδιος συνεντεύξεις με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.