Τηλεόραση

STAR: Τέλος η Elif – Έρχεται νέα ελληνική καθημερινή σειρά

23/07/2021
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Άλλα κανάλια το ρίχνουν φέτος στα ριάλιτι και αφήνουν πίσω τους την μυθοπλασία για εύκολα νουμεράκια, το STAR φαίνεται πώς πράττει το αντίθετο, καθώς έρχεται το τέλος για τη σειρά Elif τη νέα σεζόν.

Πότε έρχεται το τέλος για την τουρκική σειρά Elif στο STAR

Μετά την επιτυχία της σειράς “Έρωτας με διαφορά” το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είναι διατεθειμένο να επενδύσει εκ νέου στις ελληνικές σειρές παράλληλα με τα ριάλιτι που σημειώνουν τεράστια επιτυχία στο κανάλι. Μάλιστα, για το λόγο αυτό για το α’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν ετοιμάζονται δυο νέες σειρές η μια εβδομαδιαία και η άλλη καθημερινή. Μάλιστα καθημερινή είναι και αυτή που πρόκειται να μπει στη θέση της τουρκικής σειράς Elif, στην απογευματινή ζώνη του καναλιού ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο σλοτ. Αυτό σημαίνει ότι η Εlif που προβάλλεται στην Ελλάδα από το 2018 θα ολοκληρωθεί φέτος γύρω στον Νοέμβριο για να μπει στη μάχη η νέα ελληνική σειρά.

Νέα καθημερινή σειρά

Σύμφωνα με πληροφορίες μου πρόκειται για μια καθημερινή κομεντί σε πρωτότυπο σενάριο Άγγελου Χασάπογλου και σκηνοθεσία Πάνου Κούτρα – Κώστα Κιμούλη, η οποία θα θυμίζει την “Κλινική περίπτωση” με τον Μπέζο. Μόνο που αυτή τη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της γυναίκας γιατρού θα τον έχει γυναίκα. Αυτή την περίοδο γίνεται το κάστινγκ της σειράς για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα το συντομότερο δυνατό.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και του β’ κύκλου “Έρωτας με διαφορά” με Ξυλά- Μίχα που θα βγει στο β’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν, από Ιανουάριο και μετά και η οποία θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Πρώτο Θέμα 104,6, συμμετέχει στην εκπομπή Happy Day του Alpha, και αρθρογραφεί στο Youfly.com και το tinasmess.gr!