Τηλεόραση

ΣΚΑΪ: Ψυχαγωγία VS ενημέρωση για την ερχόμενη σεζόν

26/04/2023
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Σε δυο στρατόπεδα μοιάζει για ακόμη μια φορά να είναι χωρισμένοι στον ΣΚΑΪ αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι την ερχόμενη σεζόν. Ψυχαγωγία VS Ενημέρωση θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της κόντρας, καθώς στο εσωτερικό του καναλιού, με φόντο την φετινή τηλεοπτική σεζόν και τα χρήματα που δαπανήθηκαν, χωρίς ωστόσο το πρόσημο να είναι τελικά θετικό.

Ακόμα και το Survivor All Star που κάποιοι περίμεναν ως μάννα εξ ουρανού για να ρεφάρει το κανάλι στο β’ μισό της σεζόν δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και για τον λόγο αυτό η πορεία του είναι ολοένα πτωτική.

Και μπορεί πλέον ο χρόνος να μετρά αντίστροφα για φέτος, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για την ερχόμενη σεζόν που τώρα αρχίζει να στήνεται και γίνονται οι απαραίτητες διεργασίες, ζυμώσεις και συζητήσεις. Στο κομμάτι αυτό, μάλιστα, το κανάλι του Ν. Φαλήρου βγάζει προς τα έξω μια αγωνία να προλάβει να ‘κλέψει” παρουσιαστές από άλλα κανάλια σαν μια κίνηση εντυπωσιασμού στον ανταγωνισμό. Σεφερλής που ήδη κλείστηκε και ανακοινώθηκε, Φερεντίνος που ναι μεν έχει συμφωνήσει αλλά η ανακοίνωση θα αργήσει πολύ λόγω του εν ενεργεία συμβολαίου του με τον ALPHA, αλλά και κρούσεις σε άλλα μεγάλα ονόματα με επιτυχημένες εκπομπές όπως η Ζήνα Κουτσελίνη ακόμα και στην Μπέττυ Μαγγίρα που τα δυο τελευταία χρόνια έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο πρωινό του OPEN.

Παρά τις επιθετικές κινήσεις των στελεχών της ψυχαγωγίας προς πρόσωπα του ανταγωνισμού σε μια προσπάθεια να κερδίσουν το χαμένο έδαφος και ακόμη μια χαμένη τηλεοπτική σεζόν, οι φωνές, που ζητούν επιστροφή στην ενημέρωση στον ΣΚΑΪ και στον παλιό χαρακτήρα του σταθμού που τείνει να εκλείψει, φαίνεται ότι όχι μόνο δυναμώνουν αλλά και προέρχονται και από τα “ρετιρέ” που μέχρι πρότινος είχαν αφήσει άλλους ή άλλες να παίζουν μπάλα και να αποφασίζουν.

Αλλωστε, το κλισέ η ψυχαγωγία δεν τα φέρνει και η ενημέρωση κοστίζει μοιάζει πλέον να μην περνάει στα “ρετιρέ”, αφού και η ψυχαγωγία κοστίζει όταν δεν τα φέρνει ή όταν δεν κάνει τα νούμερα τηλεθέασης που κάποιοι ήλπιζαν ή υποσχέθηκαν, από τη στιγμή μάλιστα που ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι που στις μεταγραφές ξέρει να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Πρώτο Θέμα 104,6, συμμετέχει στην εκπομπή Happy Day του Alpha, και αρθρογραφεί στο Youfly.com και το tinasmess.gr!