Τηλεόραση

ΣΚΑΙ: Κλειδώνει οριστικά ο Φερεντίνος – Το συμβόλαιο και το τηλεπαιχνίδι

12/03/2023
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Φαίνεται πως ο κύκλος του δημοφιλούς παρουσιαστή με τον ALPHA, κλείνει αυτή τη σεζόν. Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΙ, για να αναλάβει ένα φρέσκο project, το οποίο έχουμε καιρό να δούμε στην ελληνική τηλεόραση.

Μετά το Deal, το οποίο κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές για χρόνια, ο παρουσιαστής θα παραμείνει στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, καλωσορίζοντας το κοινό σε ένα αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, πολλά υποσχόμενο. Ο λόγος για τον “Μονομάχο”, το παιχνίδι ερωτήσεων το οποίο είχε κερδίσει τις εντυπώσεις.

Μάλιστα, φαίνεται πως το κανάλι του Φαλήρου έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με τον παρουσιαστή και για ένα ακόμη project, το οποίο θα προβάλλεται στην prime time ζώνη (πιθανώς τα Σαββατοκύριακα). Αυτό θα θυμίζει την εκπομπή “Στην Υγειά Μας ρε Παιδιά”, με καλεσμένους, φαγητό, όμορφες συνεντεύξεις και μουσική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Φερεντίνος, μπορεί να ξεκινάει τα γυρίσματα τις επόμενες εβδομάδες, όμως η ανακοίνωση θα αργήσει να έρθει από τον ΣΚΑΙ. Το συμβόλαιο με τον ALPHA λήγει τέλη Αυγούστου, επομένως το κανάλι θα καλωσορίσει κι επίσημα τον Χρήστο Φερεντίνο λίγο αργότερα, από ότι συνήθως.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ιωάννα Παναγιώτη

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερη αδυναμία μου αποτελούν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες το θέατρο και τα ταξίδια. Έχω ασχοληθεί με την αρθρογραφία, τα social media, τις δημόσιες σχέσεις, τα events και ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο & το θέατρο. Κυνηγώ οτιδήποτε δημιουργικό θα μου προσφέρει εφόδια, γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες. Μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου στο χαρτί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους!