Τηλεόραση

Secret Song: Ξεκινάνε τα γυρίσματα – Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι

28/03/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Το πράσινο φως πήρε  η μουσική εκπομπή του ALPHA “Secret Song” και ξεκινάει γυρίσματα. Ποιοι θα είναι οι δύο πρώτοι καλεσμένοι;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής Fay’s Time και το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη τα γυρίσματα του Secret Song ξεκινούν την Τρίτη 2 Απριλίου.

Η Ναταλία Γερμανού, από την θέση της παρουσιάστριας, όλη η ομάδα της εκπομπής, αλλά και οι πρώτοι καλεσμένοι παίρνουν θέση και όλα ξεκινάνε για το αγαπημένο μουσικό σόου.

Ο ALPHA επιθυμεί να γυρίσει 6-8 επεισόδια, με σκοπό η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι καλεσμένοι του Secret Song

Τα δύο πρώτα πρόσωπα που μπαίνουν σε γυρίσματα και θα καθίσουν στην καρέκλα του Secret Song και θα γίνει αφιέρωμα στη ζωή τους είναι ο ταλαντούχος σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών, Γιάννης Σμαραγδής και η εξαιρετική ερμηνεύτρια, Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Επίσης, ως καλεσμένοι στα επόμενα αφιερώματα του Secret Song θα βρεθούν ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση. Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις και η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων έρχεται από τον Οκτώβριο.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Θάνος Ξάνθος

Είμαι φιλόλογος και δημοσιογράφος. Αγαπάω πολύ την εκπαίδευση, το θέατρο, γράφω, βλέπω πολλές παραστάσεις, κάνω συνεντεύξεις και ανακαλύπτω συνεχώς νέες πτυχές της Αθήνας παρέα με τους φίλους μου! Λατρεύω τα ταξίδια και την επικοινωνία με τους ανθρώπους!