Τηλεόραση

Σασμός: Στέλλα κι Ευθύμης θα ζήσουν έναν καταστροφικό έρωτα

02/01/2023
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η συνέχεια της σειράς «Σασμός» θα μας καθηλώσει καθώς η Στέλλα κι ο Ευθύμης θα ζήσουν έναν καταστροφικό έρωτα, παρά την αρχική αρνητική στάση της να συνεργαστεί μαζί του.

Η Στέλλα γοητεύεται και αφήνεται στον έρωτα του Ευθύμη

Η Στέλλα φαίνεται ότι υποκύπτει στη γοητεία του Ευθύμη που είναι βαθιά μπλεγμένος στη νύχτα και ελέγχει διάφορα σκοτεινά κυκλώματα της Κρήτης, ενώ τόσο ο πατέρας της τον θεωρεί επικίνδυνο, όσο και η Αιμιλία αφού μάλιστα την έχει προειδοποιήσει αρκετές φορές και της έχει πει να τον προσέχει.

Έτσι όταν εκείνος της ξαναζήτησε να συνεργαστούν για τις επιχειρήσεις του, η Στέλλα δέχτηκε να προσφέρει τις νομικές της υπηρεσίες κάθε φορά που ο Φαρμάκης αντιμετωπίζει προβλήματα. Αυτό όμως τους φέρνει σιγά σιγά πιο κοντά, αφού εκείνος έχει γοητευτεί από την όμορφη δικηγόρο και καθώς αρχίζει να την προσεγγίζει η Στέλλα ανταποκρίνεται και υποκύπτει στη γοητεία του.

Ο έρωτας τους είναι έντονος και ο ένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον άλλο στη σειρά «Σασμός», αν και υπάρχουν επιφυλάξεις από τον πατέρα της Στέλλας για αυτή τη σχέση, ο οποίος πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί το συντομότερο ένα τέλος γιατί η Στέλλα κινδυνεύει, ενώ η Σοφία είναι χαρούμενη, αφού πιστεύει ότι ο Ευθύμης είναι ένας καθωσπρέπει επιχειρηματίας που ταιριάζει με την κόρη της και θέλει να του δώσουν μια ευκαιρία.

Από την άλλη η Αιμιλία που διαφωνεί με τη σχέση αυτή, προσπαθεί να δώσει στην Στέλλα να καταλάβει ότι είναι μπλεγμένος σε σκοτεινές υποθέσεις και πρέπει να προσέχει, κάτι που η νεαρή δικηγόρος δεν δέχεται και της λέει ότι οι δουλειές που κάνει είναι νόμιμες. Τι θα γίνει όμως στη συνέχεια; Πόσο καταστροφική θα είναι η σχέση αυτή για τη Στέλλα;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.