Τηλεόραση

Σασμός: Ο Αντώνης κλαίει και παρακαλά γονατιστός τον Φαρμάκη να…..

03/05/2023
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Ο Αντώνης στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, συναντιέται με τον Φαρμάκη και η κουβέντα που θα κάνουν θα πάρει τέτοιες διαστάσεις όπου ο αστυνόμος θα θυμηθεί κάποια πράγματα από το παρελθόν!

Τι θα δούμε απόψε 3/5 στον Σασμό;

Η πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη, γίνεται σιγά -σιγά γνωστή, ενώ η μετανιωμένη Θοδώρα υποφέρει μακριά του. Εκείνος από την άλλη ψάχνει να βρει λύση για το μπαρ, το τελευταίο πράγμα που τον συνδέει με τον προδομένο Φαρμάκη. Ο Αστέρης δέχεται την ιστορία που του λέει η Καλλιόπη για τον ανιχνευτή μετάλλων, ενώ ο Μαθιός μετά από μια ανησυχητική κουβέντα με τον Βρουλάκη για το όπλο, μαθαίνει από τον Αστέρη και για το γράμμα του Τόλη.

Τίποτα, όμως, δεν είναι τόσο δυνατό όσο το «μπαμπά» που λέει ο μικρός μπροστά τους και τους πάει στον ουρανό. Η Αργυρώ που έρχεται να τον πάρει κάνει μια απελπισμένη εξομολόγηση που ανοίγει ένα δρόμο στην ελπίδα. Στο μεταξύ, μετά από μια εκρηκτική συνάντησή του με τον Φαρμάκη, ο Αντώνης επιτέλους αρχίζει να θυμάται, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός. Η συνέχεια στις οθόνες μας….

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Χρήστος Γκόγκος

Η δημοσιογραφία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπαίνοντας σε αυτόν τον κόσμο πήρα πολλές γνώσεις και έμαθα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα που με έκαναν να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το θέατρο, μου αρέσει να ακούω μουσική και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου. Η δημοσιογραφία για μένα είναι να καταθέτω σε ένα χαρτί γνώμες, απόψεις και ρεπορτάζ με εγκυρότητα και πάνω απ' όλα με κατανόηση απέναντι στους αναγνώστες.