Τηλεόραση

Σασμός: Μαθιός και Αστέρης πηγαίνουν κόντρα στην Καλλιόπη

28/05/2023
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Η Καλλιόπη δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να φέρνει σε δύσκολή θέση τον Αστέρη και τον Μαθιό, στον Σασμό.

Μετά από την αποκάλυψη που έγινε για τον μικρό Πετρή, η συμπεριφορά της Καλλιόπης έχει γίνει ακόμα πιο πιεστική. Θα την δούμε να ζητάει από τον Αστέρη και την Αργυρώ να της αφήσουν τον μικρό για μια βραδιά.

Το ζευγάρι και ειδικά η Αργυρώ δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο και προτείνουν στην Καλλιόπη να μείνει και αυτή εκεί. Φυσικά και δεν το δέχεται και ξεκινάει ένας πόλεμος προς πάσα κατεύθυνση.

Μια αντίδραση που δεν αρέσει καθόλου ούτε στον Μαθιό ούτε στον Αστέρη και αποφασίζουν να της πάνε κόντρα και να την σταματήσουν. Θα τους δούμε να πηγαίνουν και να της λένε ότι αν δεν αλλάξει θα την βγάλουν από την ζωή τους. Θα καταφέρουν να αλλάξουν την συμπεριφορά της Καλλιόπης στον Σασμό;

Διαβάστε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Βασίλης Σακουλέβας

Ονομάζομαι Βασίλης Σακουλέβας και είμαι απόφοιτος της σχολής Δημοσιογραφίας του ANT1. Κατάγομαι από την Πτολεμαΐδα και τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην Αθήνα, για να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Στον κλάδο της δημοσιογραφίας, λατρεύω το γεγονός ότι πρέπει να βρίσκεσαι πάντα σε ετοιμότητα! Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί τόσο με την παρουσίαση εκδηλώσεων, όσο και με το ελεύθερο ρεπορτάζ. Στο ελεύθερο χρόνο μου ακούω μουσική, μου αρέσει να βγαίνω έξω με τους φίλους και να παρακολουθώ τηλεόραση. Η κάθε ημέρα, είναι και μια νέα πρόκληση.