Τηλεόραση

Σασμός – Μαρίνα-Καλλιόπη στα μαχαίρια: «Όταν με βλέπεις θα…»

19/04/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Μία δυνατή ρήξη μεταξύ Μαρίνας και Καλλιόπης θα δούμε στα προσεχή επεισόδια του Σασμού, με αφορμή τον φόνο του Στεφανή.

Έφτασε η στιγμή που η Μαρίνα θα μάθει το μεγάλο μυστικό που τις κρύβουν εδώ και καιρό. Αφορμή θα σταθεί η επίσκεψη του Μαθιού στο σπίτι και η συζήτηση με τη γιαγιά Ειρήνη.

Η Μαρίνα θα τους ακούσει χωρίς να την έχουν αντιληφθεί όπως διαβάζουμε στο Tv24 και το daddy-cool και  θα κλονιστεί με τις αποκαλύψεις: «Πόσο καιρό ξέρεις τον δολοφόνο του Στεφανή και τον καλύπτεις;».

Απόλυτη θα είναι και απέναντι στην Καλλιόπη που θα της πει: «Όσο ξέρω ότι ο γιος σου κυκλοφορία ατιμώρητος δεν πρόκειται να ηρεμήσω ποτέ . Εσύ πρώτη όταν θα με βλέπεις να με αποφεύγεις».

Η Αργυρώ θα αναστατωθεί μόλις μάθει ότι η μητέρα της τα γνωρίζει όλα και θα προσπαθήσει να την ηρεμήσει. Η Μαρίνα θα σηκωθεί να φύγει και θα δώσει την εντύπωση ότι πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, αλλά τα βήματά της θα την οδηγήσουν στο σπίτι της όπου θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει με τον Αντώνη.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Θάνος Ξάνθος

Είμαι φιλόλογος και δημοσιογράφος. Αγαπάω πολύ την εκπαίδευση, το θέατρο, γράφω, βλέπω πολλές παραστάσεις, κάνω συνεντεύξεις και ανακαλύπτω συνεχώς νέες πτυχές της Αθήνας παρέα με τους φίλους μου! Λατρεύω τα ταξίδια και την επικοινωνία με τους ανθρώπους!