Τηλεόραση

Σαλαγκούδη, Μπέλλα και Δούσης στο The 2Night Show

22/04/2021
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Απόψε (22/4) η Ανθή Σαλαγκούδη, η Ιωάννα Μπέλλα και ο Τάσος Δούσης έρχονται στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» και κάνουν αποκαλυπτικές συζητήσεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ανθή Σαλαγκούδη και Ιωάννα Μπέλλα στο The 2Night Show

Η Ανθή Σαλαγκούδη με τον δικό της μοναδικό τρόπο έκλεψε τις εντυπώσεις στο φετινό  «Survivor». Η Ανθή μιλάει για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, για τα σχόλια που την ενόχλησαν, για τις αστείες εκφράσεις. Αλλά και για το ποιος πιστεύει πως θα φτάσει στην τελική τριάδα του παιχνιδιού. Τέλος, αποκαλύπτει αν έχει κάνει συμφωνία να παρουσιάσει δική της  τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Ιωάννα Μπέλλα που μιλάει για  την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι και να δραστηριοποιηθεί εκεί ως μοντέλο, εν μέσω πανδημίας. Επίσης, αναφέρεται στην επιστροφή της στην Ελλάδα και στο επόμενο επαγγελματικό της ταξίδι στο Λονδίνο. Μεταξύ άλλων, εξηγεί γιατί έχασε  10 κιλά το καλοκαίρι και  πώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό που βιώνει στον χώρο της μόδας. Τέλος, αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη συγγενική σχέση που έχει με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο!

Ο Τάσος Δούσης μιλά για τη συγκλονιστική περιπέτεια  που έζησε

Στην παρέα του «The 2Night Show» και ο Τάσος Δούσης. Ο χιλιοταξιδευμένος παρουσιαστής μιλάει για την πορεία του στη δημοσιογραφία. Και περιγράφει στον Γρηγόρη τη συγκλονιστική περιπέτεια  που έζησε στο Πακιστάν, ως πολεμικός ανταποκριτής, η οποία παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή. Επίσης, αναφέρεται στην ταξιδιωτική του εκπομπή «Εικόνες». Στην απουσία των 15 ετών από την τηλεόραση και την επιστροφή του μέσα από τη συχνότητα του Open.  Ο Τάσος Δούσης αναφέρει, επίσης, πως πήρε την απόφαση να γίνει επιχειρηματίας – εκδότης για να μπορεί να κάνει ότι θέλει επαγγελματικά, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Πώς χαρακτηρίζει τον εαυτό του, κάνοντας την αυτοκριτική του; Τέλος, δίνει tips στον Γρηγόρη για τα καλύτερα ταξίδια στο εξωτερικό.   

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Youfly.com Team

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του κοινού, δημιουργήσαμε το youfly.com για να φέρουμε την ψυχαγωγία αλλά και τη διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά μας. Η ειδησεογραφική μας πλατφόρμα έχει κεντρικό άξονα τον τομέα του Πολιτισμού και των Τεχνών. Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα, αφιερώματα, συνεντεύξεις και πρωτογενείς ειδήσεις, απόψεις και συζητήσεις, για θεατρικές παραστάσεις, μουσικές σκηνές, κινηματογραφικές ταινίες, εικαστικά δρώμενα, κυκλοφορίες βιβλίων, ειδήσεις για τα παιδιά, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών και υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix!