Τηλεόραση

Ψυχοκόρες: «Ίδιες βρώμες είστε και εσύ κι όλες σας και η μάνα σας»

22/03/2024
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Καθηλώνει η συνέχεια της σειράς «Ψυχοκόρες», καθώς η Νέλλα μαθαίνει τι έχει συμβεί με την Όλγα και την διώχνει χωρίς να υπολογίζει τίποτα, ενώ μιλά προσβλητικά και στην Μαρίκα.

Η Αρχοντούλα καλεί μια μαμή προκειμένου να απαλλάξει από το μωρό της την Όλγα, αλλά η κοπέλα κινδυνεύει και έτσι αποφασίζουν να ζητήσουν τη βοήθεια του Σώτου , ο οποίος μαζί με την Μαρίκα πάνε την Όλγα στο δωμάτιο του καταφέρνουν να σώσουν την κοπέλα και το μωρό.

Την άλλη μέρα όπως θα δούμε στις «Ψυχοκόρες» φοβούμενες οι κοπέλες μην καταλάβει η Νέλλα τι έχει συμβεί, ο Σώτος παίρνει στην αγκαλιά του την Όλγα, καθώς δεν κάνει να περπατήσει για δυο 24ώρα και την κατεβάζει στο υπόγειο για να τις προστατεύσει καθώς αντιλαμβάνεται πόσο φοβισμένες είναι απέναντι στη μητέρα του.

Τελικά σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί και πηγαίνει κάτω να δει την Όλγα. «Κυκλοφορούν κάποια νέα ότι είσαι ένα βρομερό σκυλί που δεν έχει θέση στο σπίτι αυτό. Να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις» της λέει χωρίς να σκεφτεί καθόλου την κοπέλα η οποία ανησυχεί τι θα απογίνει. «Αυτό να το σκεφτόσουν πριν μας ντροπιάσεις» της λέει χωρίς συναισθηματισμούς.

Μετά στρέφεται προς την Μαρίκα μιλώντας το ίδιο προσβλητικά και σε εκείνη «Ίδιες βρόμες είστε. Σκουπίδια είστε. Κι εσύ κι όλες σας και η μάνα σας». Ο τόπος της εξαγριώνει όπως είναι φυσικό την Μαρίκα η οποία δεν μασά τα λόγια της και της απαντά «Αυτό που είπατε για τη μάνα μου να το πάρετε πίσω. Η Μάνα μου είναι μια αγία και δεν έχει καμία σχέση με εσάς».

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.