Τηλεόραση

Ψυχοκόρες: Η Βικτώρια εκμεταλλεύεται με τον χειρότερο τρόπο την…

06/05/2024
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Η Δεσποινιώ στις «Ψυχοκόρες» πέφτει θύμα της Βικτώριας η οποία την παραπλανά και την χρησιμοποιεί για να της φέρνει χρήματα. Εκείνη αναγκάζεται να υποκύψει αφού μια απόπειρα να επιστρέψει στην Μαρίκα δεν έχει επιτυχία.

Την πουλά ακριβά ως «νέα και ανέγγιχτη»

Η Βικτώρια αντιλαμβάνεται ότι ο Τάσος αρχίζει να ερωτεύεται στην πραγματικότητα τη Δεσποινιώ και φοβούμενη μην της καταστρέψει τα σχέδια τον βγάζει από τη μέση, μεθοδεύοντας τη σύλληψή του. Εντωμεταξύ λέει στη Δεσποινιώ ότι Ο Τάσος της έλεγε ψέματα και ήθελε να της βρει έναν πλούσιο εραστή, ενώ της υπόσχεται ότι εκείνη θα την βοηθήσει να πάει στα καλλιστεία και να θριαμβεύσει. Την ίδια ώρα προσπαθεί να την πείσει να κάνει ότι της λέει φοβίζοντας τη αφελή Δεσποινιώ με κάποιες μονταρισμένες προκλητικές φωτογραφίες της

Στη συνέχεια η Δεσποινιω κερδίζει τον τίτλο της αναπληρωματικής σταρ Ελλάς και σε κάποια δεξίωση για τις κοπέλες που κέρδισαν στα καλλιστεία, την πουλά σε κάποιον ηλικιωμένο πλούσιο που την βιάζει, ενώ ήδη είναι αναίσθητη από ναρκωτικές ουσίες που της έχουν δώσει.

Η Βικτώρια σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής παριστάνει την εξοργισμένη και της λέει ότι πλέον δεν μπορεί να γυρίσει στην παλιά της δουλειά καθώς δεν είναι ανέγγιχτη, ενώ της λέει ότι το μόνο που μπορεί να γίνει είναι συνοδός κυριών. Για να την πείσει της λέει ότι θα έχει το δικό της διαμέρισμα. Και δεν θα έχει κανέναν απάνω από το κεφάλι της, απλά θα συνοδεύει πολύ καλούς κυρίους που θα της συστήνει εκείνη.

Η Δεσποινιώ ακούγοντάς την προσπαθεί να επιστρέψει κοντά στην αδελφή της τη Μαρίκα,  αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει. Έτσι ξαναγυρίζει στη Βικτώρια, η οποία την πηγαίνει σε κακόφημες περιοχές και της δείχνει ότι θα γίνει και εκείνη μια πόρνη που θα κάνει πιάτσα εκεί, αν δεν την ακούσει. Εντωμεταξύ η Βικτώρια της υπενθυμίζει πόσα χρήματα έχει ξοδέψει για εκείνη. Η Δεσποινιώ όπως θα δούμε στις «Ψυχοκόρες», τελικά αναγκάζεται να δεχτεί και της ζητά να τις βρίσκει πολλούς πελάτες έτσι ώστε να την ξεπληρώσει και να την αφήσει το συντομότερο ελεύθερη.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.