Τηλεόραση

Παράδεισος Κυριών: Τους συλλαμβάνουν και παίρνουν το μωρό

25/04/2024
2 λεπτά ανάγνωσης
Share

Δύσκολες στιγμές θα βιώσουν ο Πάρης και η Γεωργία στα προσεχή επεισόδια στον Παράδεισο των Κυριών, καθώς τους συλλαμβάνουν και τους παίρνουν το μωρό.

Ο Γιωργαρής λέει μπροστά στον Σίμο για τον Νοτόπουλο πως ξέρει πού είναι ο Πάρης. Αμέσως μετά ο Σίμος πηγαίνει και λέει στη Μιράντα: «Ειδοποίησε τον Χριστόφορο. Ο Νοτόπουλος ξέρει πού βρίσκεται ο Πάρης με τη Γεωργία και το μωρό».

Στο μεταξύ, ο Μεμάς πηγαίνει στον Νοτόπουλο, ο οποίος του υπόσχεται: «Δεν πρόκειται να μιλήσω στην αστυνομία». Παράλληλα, ο Μεμάς μιλάει με τον Πάρη στο τηλέφωνο και του εξηγεί τι έχει συμβεί:

«Μην ανησυχείς όμως, ο Νοτόπουλος είναι σπαθί και δεν πρόκειται να πει τίποτα», ενώ με τη σειρά του ο Πάρης ενημερώνει τη Γεωργία: «Για να είμαστε ασφαλείς, καλό θα ήταν να μεταφερθούμε σε άλλο σπίτι».

Όντως, ο Νοτόπουλος λέει στον Δημοσθένη ότι δεν ξέρει πού είναι ο Πάρης, αλλά λίγο αργότερα ο Σίμος, φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλου, τον βάζει να πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία. «Αν δεν θέλεις να σε σκοτώσω, πάρε και πες στους πού είναι», τον απειλεί κι όταν ο Νοτόπουλος το κάνει, εκείνος τραβάει τη σκανδάλη…

Ο Μεμάς και ο Στέφανος πηγαίνουν να ψάξουν, ενώ όλοι ψάχνουν τρόπο να ειδοποιήσουν το ζευγάρι. Ομως δεν προλαβαίνουν και ο Πάρης με τη Γεωργία συλλαμβάνονται, ενώ τους παίρνουν το παιδί, όπως διαβάζουμε στο daddy-cool και το Tv24.

Στο μεταξύ, η Γεωργία αφήνεται ελεύθερη αλλά χωρίς το παιδί της, το οποίο το έχουν δώσει σε ορφανοτροφείο. Η Γεωργία ρωτάει: «Πού θα δώσετε το παιδί μου;», αλλά δεν της λένε σε ποιο ορφανοτροφείο το πηγαίνουν. Αμέσως μετά πηγαίνει στους γονείς της και κλαίει για το μωρό της.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Θάνος Ξάνθος

Είμαι φιλόλογος και δημοσιογράφος. Αγαπάω πολύ την εκπαίδευση, το θέατρο, γράφω, βλέπω πολλές παραστάσεις, κάνω συνεντεύξεις και ανακαλύπτω συνεχώς νέες πτυχές της Αθήνας παρέα με τους φίλους μου! Λατρεύω τα ταξίδια και την επικοινωνία με τους ανθρώπους!