Τηλεόραση

Παράδεισος Κυριών: Τον καλούν εσπευσμένα στον αστυνομικό τμήμα

06/05/2024
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Ο Σίμος προτείνει στην Αμαλία να φύγουν στο εξωτερικό και όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Ο παράδεισος των Κυριών», εκείνη προτείνει στη Μιράντα να τους ακολουθήσει, ενώ μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει εκείνον.

Η Αμαλία σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Σίμου να φύγουν στο εξωτερικό και ζητάει από τη Μιράντα να τους ακολουθήσει. Εκείνη σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο καθώς το να είναι κοντά στην κόρη της είναι κάτι που θέλει.

Εντωμεταξύ ο Σίμος πληρώνει δυο άντρες και τους στέλνει να βάλουν φωτιά στο Ολύμπια, ενώ μετά την οικονομική καταστροφή του ο Ντίνος σκέφτεται να αναφέρει στην αστυνομία ποιος είναι ο ένοχος.

Παράλληλα, η Αμαλία όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» αρχίζει ν υποψιάζεται ότι κάτι κρύβει ο Σίμος και εκφράζει τις αμφιβολίες της στην Πολυξένη μιλώντας της για όσα της προβληματίζουν σχετικά με τον σύζυγό της. Η Πολυξένη όμως παρόλα όσα της λέει η Αμαλία την ενθαρρύνει να φύγει μαζί με τον άντρα της για το εξωτερικό.

Στο μεταξύ ο Σίμος πριν προλάβει να φύγει στο εξωτερικό, βρίσκεται στρυμωγμένος από την αστυνομία, εξαιτίας του όπλου που βρέθηκε στο σπίτι του Ρένου. Το όπλο αυτό που είναι δηλωμένο στο όνομά του Σίμου και χρησιμοποιήθηκε από τη Βικτώρια στον φόνο του Άγη και της Λιζέτας, οδηγεί εκείνον στην αστυνομία.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ροζάνα Μιχαλοπούλου

Έχω σπουδάσει και εργαστεί πολλά χρόνια ως Graphic designer σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και ως freelancer. Μου αρέσει να διευρύνω τις γνώσεις μου, για αυτό έχω παρακολουθήσει διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα στο ΕΚΠΑ. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τον εθελοντισμό. Η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική και τα βιβλία με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Υoufly.com.