Τηλεόραση

Παράδεισος Κυριών: Ο Θανάσης ύποπτος για το φόνο του Αριστείδη

09/11/2022
1 λεπτό ανάγνωσης
Share

Δύσκολα τα πράγματα για τον Θανάση στον «Παράδεισο των Κυριών», αφού σύντομα θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Αριστείδη.

Ο επικίνδυνος αστυνομικός δε θα αργήσει να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, αφού ο Σωτήρης θα ανακαλύψει το σκοτεινό μυστικό του Θανάση και δε θα διστάσει να του το αποκαλύψει.

«Πήγες και με κάρφωσες στον αρχηγό ρε γελοίε; Θα σε σκοτώσω», του λέει ο Θανάσης και τότε ο αστυνόμος μπαίνει στην αντεπίθεση. «Όπως σκοτώσατε τον Αριστείδη Γερακά;», τον ρωτάει κι ο Θανάσης παγώνει.

Τίποτα δεν μπορεί πια να τον ξεπλύνει. Η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια και σύντομα θα μπει στη φυλακή. Ο Σωτήρης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος. Η αλήθεια για το φόνο του Αριστερίδη θα έρθουν στην επιφάνεια, στη συνέχεια του «Παράδεισου των Κυριών», κι ο Θανάσης θα προσπαθήσει να τρέξει να κρυφτεί.

Την ίδια στιγμή, η Μιράντα βοηθάει τη Ματούλα να συνέλθει από τα τραύματά της και την κακοποίηση του Θανάση. Ο Ντίνος από την άλλη βρίσκεται σε μία αναταραχή, αλλά θέλει με κάθε κόστος να συλληφθεί ο πραγματικός ένοχος της δολοφονίας του καλού του φίλου.

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

Share
Ακολούθησε το YouFly στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του youfly.com
Ζωή Καραθανάση

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια είχα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις τέχνες γενικότερα. Σύντομα, μέσα από τη σχολή, αλλά και διάφορα σεμινάρια στη δημιουργική γραφή και την παραγωγή βίντεο, ανακάλυψα την αγάπη μου για τον πολιτιστικό κλάδο. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και το ντοκιμαντέρ, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter. Γνωρίζω αγγλικά και γαλλικά, ενώ λατρεύω επίσης το θέατρο, τα ταξίδια, το χορό και το stand up comedy.